Продаде ни – територията ни става бежански лагер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Продаде ни – територията ни става бежански лагер

Мнениеот гражданин от село » 24 сеп 2015 22:24

svence написа:За това колегата правилно по назад е отбелязал, че ако се правят бежански центрове за регистрация на мигранти, това според мен трябва да е по южната ни граница, за да не навлизат във вътрешноста на страната ни. Във вътрешноста би могло да се допуснат само истински бежанци, говорещи поне английски, а не както е сега - неграмотни, по зле и от циганите...

А,що не китайски, суахили или бонго–бонго?[/quote]
Може и тия, щом ги знаеш и така би се разбрал с тях. Английския го дадох за пример. Мен ме устройва и руски, даже някои от тях го знаят.[/quote]
Те във вътрешността на България само на енгелизки си шпрехат и тук таме на есперанто. :mrgreen:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 24 сеп 2015 22:47

CTAHKO написа:Пак няколкото платени соросоидни трола извъртяха темата, ама както и да е 8-) В крайна сметка, огнебореца ли лъже или дъртата партийна секретарка от ГДР 8-)

Меркел: “Разбрах това желание (за парите, б.р.), но трябва да проучим много прецизно какви са разходите и тогава да решим, засега нямам още готово мнение по този въпрос. Що се отнася до горещите точки - става дума за Италия и Гърция, а България просто посочи, че също има външна граница с Турция и стои под силен натиск на бежански поток оттам. Затова ние отговорихме, че сме отворени за това, ако България иска да изгради гореща точка, ще получи същата помощ от европейските институции и агенции като Гърция и Италия. Но не беше натиск от наша страна България да изгради такава гореща точка, а тя посочи, че има проблем и защо не и тя да получи помощ, което аз намирам за напълно логично.”

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 сеп 2015 23:16

v.r.s. написа:
CTAHKO написа:Пак няколкото платени соросоидни трола извъртяха темата, ама както и да е 8-) В крайна сметка, огнебореца ли лъже или дъртата партийна секретарка от ГДР 8-)

Меркел: “Разбрах това желание (за парите, б.р.), но трябва да проучим много прецизно какви са разходите и тогава да решим, засега нямам още готово мнение по този въпрос. Що се отнася до горещите точки - става дума за Италия и Гърция, а България просто посочи, че също има външна граница с Турция и стои под силен натиск на бежански поток оттам. Затова ние отговорихме, че сме отворени за това, ако България иска да изгради гореща точка, ще получи същата помощ от европейските институции и агенции като Гърция и Италия. Но не беше натиск от наша страна България да изгради такава гореща точка, а тя посочи, че има проблем и защо не и тя да получи помощ, което аз намирам за напълно логично.”

Извинявам се на Баце за плювките днес, с едно на ум. Много политическо говорене от Меркел, новия лаф "гореща точка"( за страни като Гърция и Италия дето е наистина горещо там) изобщо не ми е ясен.
Дано наистина Баце да се е опитал само да изкрънка пари по татов тертип.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 сеп 2015 23:29

А същевременно в Москва е построена най - голямата джамия в Европа, защото в Москва живеят над 1 милион мюсюлмани! После ми говорете, че ЕС бил ислямизиран :mrgreen: :lol:

http://www.mediapool.bg/putin-i-erdogan-otkriha-v-moskva-nai-golyamata-dzhamiya-v-evropa-news239555.html

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 сеп 2015 23:31

HardWork написа:А същевременно в Москва е построена най - голямата джамия в Европа, защото в Москва живеят над 1 милион мюсюлмани! После ми говорете, че ЕС бил ислямизиран :mrgreen: :lol:

http://www.mediapool.bg/putin-i-erdogan-otkriha-v-moskva-nai-golyamata-dzhamiya-v-evropa-news239555.html

Обаче най-голямата джамия в Европа си остава в Рим. Лаик.
Айде трий поста.

После аз ще изтрия моя, ама само ако съм на кеф.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 сеп 2015 23:40

Стига с тия кинти бе,превърнахме се в едни мангали–просяци.За кинти на всичко сме готови и жените и децата ни да си дадем за благото, традициите и религиозните правила на всякакви човекоподобни.Забравих, че и ние трябва широко и гостоприемно да си разтворим бузките.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 сеп 2015 23:41

fcb_bg написа:
HardWork написа:А същевременно в Москва е построена най - голямата джамия в Европа, защото в Москва живеят над 1 милион мюсюлмани! После ми говорете, че ЕС бил ислямизиран :mrgreen: :lol:

Обаче най-голямата джамия в Европа си остава в Рим. Лаик.
Айде трий поста.

После аз ще изтрия моя, ама само ако съм на кеф.

Двете най - големи джамий са в Русия! Това показва прост справка в гууглето :mrgreen: :lol:
Дажи и линкчета ще ти дам :twisted:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%82%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%8F
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5001116
трий поста русофилче, че пак стана за смях :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 сеп 2015 23:41

Поредния лапач на олигавена черна патка!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 сеп 2015 23:45

Бегай да си легаш циркаджия. Джамията в Рим събира 2000 повече човека и е с 10 000 квадрата отгоре от тази открита в Москва.

и като търсиш некво инфо в гугъла, ползвай английски език в търсачката. Щото медиите като "24 часа", написаха, че ИЛ-62 е товарен самолет. Оня дето минал над България.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 сеп 2015 23:48

гражданин от село написа:

Поредния лапач на олигавена черна патка!

Черната патка още я чакам да излезе от дупуенцето на жена ти, не за да я лапна, а зада го мушна и аз на любимата ти :mrgreen: :lol:
Не ви харесва истината, ама дет' викат французите c'est la vie :) ...

Върни се в “Свободна зона”