Степан Бандера - патриот, историческа личност или "фашист"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Paco_Radev
Контакти:

Re: Степан Бандера - патриот, историческа личност или "фашис

Мнениеот Paco_Radev » 30 авг 2015 17:33

HoUs4oOL написа:Съветвам господин кутмичевски да иде да го зададе тоя въпрос на някой полски националист, ама да носи каска докато пита.

Aбсолютно, но не каска, по-добре да си резервира легло в някоя травматология!! Защото поляците ще начупят от бой всеки любител на педалчето бандера.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Rze%C5%BA ... y%C5%84ska

http://www.tvp.pl/historia/rocznice-i-w ... wolyn-1943

Много ми е забавен "данс" , който казва че украинците ги болял к*ра какво мислели поляците за тях, не знам дали ги боли или не, но едно е сигурно, украинците са слуги, и винаги са били слуги в по-развита и културна Полша.
Така че комплекса им за малоценност изразен в действията на уродче като бандера със сигурност дава повече поводи поляците да мразят украинците.
Едно трябва да се знае, до преди години в Полша най-много не обичаха руснаците и германците, но това което в последните 20г се разбра за действията на УПА ги накара да намразят най-много украинските аборигени.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 30 авг 2015 17:44

HoUs4oOL написа:Съветвам господин кутмичевски да иде да го зададе тоя въпрос на някой полски националист, ама да носи каска докато пита.

Шумадийска "ватенка", вече отговорих на този въпрос!

Украинците баш ги е грижа, какво мислят поляците за Стебан Бандера!

Както нас БЪЛГАРИТЕ, не ни интересува, какво мислите вИЕ сърбите за Иван Михайлов и Владо Черноземски, за нас те са национални герои!

П.П.

"Умнико", като постваш "матрИали" за 1943 г., къде е бил тогава Степан Бандера?!
Още веднъж повтарям, Степан Бандера не е бил никога член на УПА!

Явно и ти си от копейкаджиската путино-пропагандна тролска "армия"
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BeVj7CJSxho[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 авг 2015 17:51

DANS написа:

Както нас БЪЛГАРИТЕ, не ни интересува, какво мислите вИЕ сърбите за Иван Михайлов и Владо Черноземски, за нас те са национални герои!

П.П.

"Умнико", като постваш "матрИали" за 1943 г., къде е бил тогава Степан Бандера?!

През оная работа ми е къде е бил Бандера, аз в момента съм в Пловдив, това не пречи на братовчед ми в Тимбукту да направи това което съм му заръчал.
А украинците много скоро ще започне да ги е грижа за поляците, когато с руснаците си разделят Окраина през средата и не знам дали аз съм трол, но не знам дали тук има един човек, който да те взима на сериозно.
А тия двамата дето си го изброил ги чувам за първи път не знам какви национални герои са, но не мога да не те запитам, шиптърче ли си?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 авг 2015 17:53

Мале, мале тоя Черноземски е участвал в атентата срещу Югославският крал заедно с хърватски усташи?
Сериозно, дансе, ти си абсолютна отрепка, ако пишеш тия неща на сериозно.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 17:54

DANS написа:

П.П.

Още веднъж повтарям, Степан Бандера не е бил никога член на УПА!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BeVj7CJSxho[/youtube]

Сега не ги е грижа, ама с напредъка на асоциирането, укрите ще усетят "как не им пука" от полското мнение. Поляците са мръсен народ, наложиха вето в ЕС навремето за преговорите за партньорство на ЕС - Русия. И така издухаха супата покрай Северн поток. И за него се опънаха да няма, ама немеца и руснака им рекоха "Гут, хорошо, ще удължим подводното трасе и то няма да минава в икономическата зона на Полша". И поляците останаха с пръст в гъза, както си бяха ербап и слушаха акъла на Щатите. Тез неща се помнят в геополитиката и си имат последствия. Рано или късно си изяждаш дървото.
Само гледай непукистите какъв ще го ядат.
Последна промяна от fcb_bg на 30 авг 2015 17:58, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Paco_Radev
Контакти:

Мнениеот Paco_Radev » 30 авг 2015 17:57

Бандера е нискостеблен педал, но по-интересно е какво казват самите поляци за украинските националисти:

http://www.polskatimes.pl/artykul/94219 ... ,id,t.html

Освен че са малоразвити , нискочели, и гнусни, те са и содомити, точно такива неща са били присъщи за украинските изверги :!:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 30 авг 2015 17:58

HoUs4oOL написа:
DANS написа:

А тия двамата дето си го изброил ги чувам за първи път не знам какви национални герои са, но не мога да не те запитам, шиптърче ли си?

Щом не си ги чувал и не ги знаеш, значи на 100% си НЕбългарин, слуга на чужди интереси! :evil:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6NgvJ1kOqJA[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 авг 2015 18:01

HoUs4oOL написа:Мале, мале тоя Черноземски е участвал в атентата срещу Югославският крал заедно с хърватски усташи?
Сериозно, дансе, ти си абсолютна отрепка, ако пишеш тия неща на сериозно.

Не само е участвал ... той е обучавал усташите , организирал е атентата и след като решава , че те не са достатъчно подготвени , лично извършва убийството на краля и ако не се лъжа , на някакъв френси министър и други присъстващи .
А Иван Михайлов през целия си живот се е борил за независима Македония , в която са щели да влизат и територии от сегашна България .
Последна промяна от Der Führer на 30 авг 2015 18:03, променено общо 1 път.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 18:02

Ти пък къв български интерес гониш с лустро на някакъв украинец през миналия век, който е смятан за боклук и от голяма част от украинците?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 18:08

Украинците са независими от 91-ва. Оттогава са управлявани от чужди марионетки и откровени крадци. Да напомня ли каква сватба вдигна Газовата онеправдана принцеса на щерка си? Иначе мнооооого сълза изля в затвора и на подсъдимата пейка.
Сега поредните продажни тъпаци са яхнали националисточеската вълна и тръгнаха да си играят на война. Страната им заминава, ония си гласуват в Радата Бандера и Шухевич да бъдели национални герои. 2 лв за ток и въглища нямат, ще ядат национализма си зимата.

А един глупак в бълграски форум е тръгнал да им приглася на акъла.
Последна промяна от fcb_bg на 30 авг 2015 18:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”