70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: 70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 20:29

1982 написа:
Alexx написа:
Викаш далеч по-добре щеше да е ако през 18 и 19 век американците имат атомни бомби да нюкват индианци така щеше да има повече живи индианци.

Какво общо имат тук индианците ??!

Факт ли е, че Япония напада САЩ, а не обратното ?! Факт е.

Факт ли е, че никой от вас не жали за милионите невинни хора, изтребени от японската измет, но сте тръгнали да жалите за техните жертви ?! факт е.

Както е факт, че Япония напада военна американска база, а чипсовете цивилно население :!: Истински филантропи, а 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 авг 2015 20:30

CTAHKO написа:
Луд Гидия 123 написа:Не намирам думата геноцид за уместна. Малко от вас сигурно знаят защо са пуснати тези бомби, всичко започва след изтреблението, което японците в пряк двубой изненадващо започват срещу Пърл Харбър. Загиват много американски войници, невинни и повечето още не са се опомнили заради изненадващото и масирано японско нападение. Цялото американско общество настръхва след този японски удар. При американското разузнаване попада информация, че японците готвят второ нападение подобно на Пърл Харбър и се взема екстрено решение да се вземе страха на Япония и да не си и помисля за повторение на удара си. Резултатът го знаете. В момента около 90 % от американците подкрепят и одобряват атомните бомби над Япония.

Ехааа, сравняваш загинали войници с цивилно население и военна база с цивилен град 8-) Че и войниците излезнаха невинни, нищо че се води война в този момент.Виж същото едва ли може да се каже за загиналото цивилно население в Хирошима и Нагасаки.Те едва ли са невинни, а. А ще ми кажеш ли колко японски войници и колко военни обекта са унищожени с тези атомни бомби 8-)

Отговори ми бе , тарикат, българите в бившия сесере, какви са?Цивилно или военно население?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 авг 2015 20:34

1982 написа:
FLANKER написа:
brossy написа:Благодарение на тези бомби,войната свършва.Може би жертвите щяха да са много повече ,ако тези бомби не бяха използвани.Жалко ,че загиват много невинни хора.Дано никога повече няма такава жестока война.

Съжалявам колега ,но не е заради тях,а заради настъпващите съветски войски.Четете повече и по-внимателно.

Разбира се, Япония се насира от настъпващите в Корея комунистически уроди, а не от бомбите, невиждани дотогава. :lol: :lol: :lol:

Вие, русофилите, наистина нямате спирка.

Изгледай нещата ,които съм постнал по-горе.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2015 20:35

CTAHKO написа:
1982 написа:
Alexx написа:
Викаш далеч по-добре щеше да е ако през 18 и 19 век американците имат атомни бомби да нюкват индианци така щеше да има повече живи индианци.

Какво общо имат тук индианците ??!

Факт ли е, че Япония напада САЩ, а не обратното ?! Факт е.

Факт ли е, че никой от вас не жали за милионите невинни хора, изтребени от японската измет, но сте тръгнали да жалите за техните жертви ?! факт е.

Както е факт, че Япония напада военна американска база, а чипсовете цивилно население :!: Истински филантропи, а 8-)

Е и, какво доказа с това ?! Че Япония не е нападнала САЩ, а обратното ли е станало ?! :lol: :lol:

Не се безпокой, Япония във ВСВ е избила в пъти повече цивилно население отколкото САЩ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 20:37

Мистри написа:
CTAHKO написа:
Луд Гидия 123 написа:Не намирам думата геноцид за уместна. Малко от вас сигурно знаят защо са пуснати тези бомби, всичко започва след изтреблението, което японците в пряк двубой изненадващо започват срещу Пърл Харбър. Загиват много американски войници, невинни и повечето още не са се опомнили заради изненадващото и масирано японско нападение. Цялото американско общество настръхва след този японски удар. При американското разузнаване попада информация, че японците готвят второ нападение подобно на Пърл Харбър и се взема екстрено решение да се вземе страха на Япония и да не си и помисля за повторение на удара си. Резултатът го знаете. В момента около 90 % от американците подкрепят и одобряват атомните бомби над Япония.

Ехааа, сравняваш загинали войници с цивилно население и военна база с цивилен град 8-) Че и войниците излезнаха невинни, нищо че се води война в този момент.Виж същото едва ли може да се каже за загиналото цивилно население в Хирошима и Нагасаки.Те едва ли са невинни, а. А ще ми кажеш ли колко японски войници и колко военни обекта са унищожени с тези атомни бомби 8-)

Отговори ми бе , тарикат, българите в бившия сесере, какви са?Цивилно или военно население?

Повтори си въпроса 8-) Ще ти отговоря на драго сърце, по тарикатски 8-)

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 06 авг 2015 20:37

Мистри написа:
CTAHKO написа:

Колега , да спориш с продажни русофили и платените тролове на Волен , Путин и Станишко е вредно, уморително и безсмислено. Те не приемат нито факти, нито аргументи , а цитират наизуст какво са им спуснали отгоре. Остави ги да си изкарат рублите, че те не могат да си намерят друго сериозно препитание така или иначе....мен лично войнстващото им неведение ме забавлява много..
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 авг 2015 20:37

Вчера хърватите празнуваха деня на операция "Буря", сърбите почетоха ден на траур. Янките празнуваха ли днеска?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2015 20:38

FLANKER написа:
1982 написа:
FLANKER написа:
brossy написа:Благодарение на тези бомби,войната свършва.Може би жертвите щяха да са много повече ,ако тези бомби не бяха използвани.Жалко ,че загиват много невинни хора.Дано никога повече няма такава жестока война.

Съжалявам колега ,но не е заради тях,а заради настъпващите съветски войски.Четете повече и по-внимателно.

Разбира се, Япония се насира от настъпващите в Корея комунистически уроди, а не от бомбите, невиждани дотогава. :lol: :lol: :lol:

Вие, русофилите, наистина нямате спирка.

Изгледай нещата ,които съм постнал по-горе.

Няма какво да гледам, за разлика от вас, аз не зубря разни удобни четива и теории, мен ме вълнуват фактите най-вече.

Разбирам че обожаваш СССР/Русия, направо се опияняваш от тях, но това не значи, че са чак толкова велики, колкото ти се иска, това си е просто твоя илюзия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 20:39

1982 написа:Не се безпокой, Япония във ВСВ е избила в пъти повече цивилно население отколкото САЩ.

Никой, ама НИКОЙ не е избил повече цивилно население от САЩ :!: :!: :!: Запомни го добре :!: И не само през ВСВ, те и до ден днешен продължават да избиват цивилно население :!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 20:41

irradeum написа:
Мистри написа:
CTAHKO написа:

Колега , да спориш с продажни русофили и платените тролове на Волен , Путин и Станишко е вредно, уморително и безсмислено. Те не приемат нито факти, нито аргументи , а цитират наизуст какво са им спуснали отгоре. Остави ги да си изкарат рублите, че те не могат да си намерят друго сериозно препитание така или иначе....мен лично войнстващото им неведение ме забавлява много..

Уоу, още един мозъчен донор се пръкна 8-) Какво общо имат Волен, Станишко и Путин с атомните бомбардировки над Хирошима бе огнеборци 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 06 авг 2015 20:41, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”