Насилие от страна на армии над население е имало, има и вероятно винаги ще има. Споровете от рода "немците насилиха баба ми малко, а руснаците я насилиха много" или обратното са безпредметни.
Истинските извращения са писанията на някои хора тук - каква велика страна е Русия, какъв велик политик е Путин, как Русия ни е освободила от робство, всичко руско е върха, всичко западно е боклук. Самите доводи на спорещите са жалки и смешни. Извиват се като глисти, от сто кладенеца вода носят, само и само да не отговорят на няколко много елементарни въпроса, които разбиват на пух и прах цялата им пропаганда.
Извращенията на съветската армия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Извращенията на съветската армия
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:,,Истината ни прави свободни''.В къщата на дядо ми е бил разквартеруван немски щаб.Спомените на роднините ми са че немците се отнасяли добре с майка ми и вуйчо ми и редовно са отделяли от дажбата си за да ги хранят.Чисти,излъскани,изрядни.След 4 години в същата къща са били съветски офицери.Кражбата на кокошки,добитък е било нещо нормално.Некъпани,брадясали с войнишки нагон са посягали на всякакви момичета.И когато на моя забележка ,,че едните отиват на фронта,а другите отдавна воюват'',дядо ми отговори ,,морала няма нищо общо с това''.,,Тези които ни освободят ще ни поробят''.Велики ,проницателни думи на Апостола.На милата Татковина се случва два пъти.
Тия немци са били като на курорт.
Питай поляците и руснаците за бягащите от Източния фронт немски части , колко" културни" и избръснати са били.
П.П.Тия руснаци идват тук директно от фронта.Ние все още сме с
Германия.Няма нищо чудно в държанието им.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:,,Истината ни прави свободни''.В къщата на дядо ми е бил разквартеруван немски щаб.Спомените на роднините ми са че немците се отнасяли добре с майка ми и вуйчо ми и редовно са отделяли от дажбата си за да ги хранят.Чисти,излъскани,изрядни.След 4 години в същата къща са били съветски офицери.Кражбата на кокошки,добитък е било нещо нормално.Некъпани,брадясали с войнишки нагон са посягали на всякакви момичета.И когато на моя забележка ,,че едните отиват на фронта,а другите отдавна воюват'',дядо ми отговори ,,морала няма нищо общо с това''.,,Тези които ни освободят ще ни поробят''.Велики ,проницателни думи на Апостола.На милата Татковина се случва два пъти.
Питай поляците и руснаците за бягащите от Източния фронт немски части , колко" културни" и избръснати са били.
Така е, трябвало е още повече даже да колят и изнасилват съветските войници окупирали България, защото те са добрите, а ние лошите, нали?
diplomat написа:FLANKER написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:,,Истината ни прави свободни''.В къщата на дядо ми е бил разквартеруван немски щаб.Спомените на роднините ми са че немците се отнасяли добре с майка ми и вуйчо ми и редовно са отделяли от дажбата си за да ги хранят.Чисти,излъскани,изрядни.След 4 години в същата къща са били съветски офицери.Кражбата на кокошки,добитък е било нещо нормално.Некъпани,брадясали с войнишки нагон са посягали на всякакви момичета.И когато на моя забележка ,,че едните отиват на фронта,а другите отдавна воюват'',дядо ми отговори ,,морала няма нищо общо с това''.,,Тези които ни освободят ще ни поробят''.Велики ,проницателни думи на Апостола.На милата Татковина се случва два пъти.
Така е, трябвало е още повече даже да колят и изнасилват съветските войници окупирали България, защото те са добрите, а ние лошите, нали?
Просто се постави на мястото на тези, които не са били с немците
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:diplomat написа:FLANKER написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:,,Истината ни прави свободни''.В къщата на дядо ми е бил разквартеруван немски щаб.Спомените на роднините ми са че немците се отнасяли добре с майка ми и вуйчо ми и редовно са отделяли от дажбата си за да ги хранят.Чисти,излъскани,изрядни.След 4 години в същата къща са били съветски офицери.Кражбата на кокошки,добитък е било нещо нормално.Некъпани,брадясали с войнишки нагон са посягали на всякакви момичета.И когато на моя забележка ,,че едните отиват на фронта,а другите отдавна воюват'',дядо ми отговори ,,морала няма нищо общо с това''.,,Тези които ни освободят ще ни поробят''.Велики ,проницателни думи на Апостола.На милата Татковина се случва два пъти.
Просто се постави на мястото на тези, които не са били с немците
Защо? Това как променя българската реалност на случилото се? Как променя нашите правди и интереси?
Добре, да го кажем от българската страна.
Представи си , че не бяхме съюзник на немците...
Представи си , че не бяхме съюзник на немците...

FLANKER написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:,,Истината ни прави свободни''.В къщата на дядо ми е бил разквартеруван немски щаб.Спомените на роднините ми са че немците се отнасяли добре с майка ми и вуйчо ми и редовно са отделяли от дажбата си за да ги хранят.Чисти,излъскани,изрядни.След 4 години в същата къща са били съветски офицери.Кражбата на кокошки,добитък е било нещо нормално.Некъпани,брадясали с войнишки нагон са посягали на всякакви момичета.И когато на моя забележка ,,че едните отиват на фронта,а другите отдавна воюват'',дядо ми отговори ,,морала няма нищо общо с това''.,,Тези които ни освободят ще ни поробят''.Велики ,проницателни думи на Апостола.На милата Татковина се случва два пъти.
Наистина няма нищо чудно в държанието им. Ама не защото ти така казваш, а защото са блядове и човешкия фактор не го зачитат. За руснака човекът нищо не струва.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:FLANKER написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:,,Истината ни прави свободни''.В къщата на дядо ми е бил разквартеруван немски щаб.Спомените на роднините ми са че немците се отнасяли добре с майка ми и вуйчо ми и редовно са отделяли от дажбата си за да ги хранят.Чисти,излъскани,изрядни.След 4 години в същата къща са били съветски офицери.Кражбата на кокошки,добитък е било нещо нормално.Некъпани,брадясали с войнишки нагон са посягали на всякакви момичета.И когато на моя забележка ,,че едните отиват на фронта,а другите отдавна воюват'',дядо ми отговори ,,морала няма нищо общо с това''.,,Тези които ни освободят ще ни поробят''.Велики ,проницателни думи на Апостола.На милата Татковина се случва два пъти.
Наистина няма нищо чудно в държанието им. Ама не защото ти така казваш, а защото са блядове и човешкия фактор не го зачитат. За руснака човекът нищо не струва.
Важното е ,че са блядове.

Tи едно си знаеш и това е. Няма смисъл.
Много ми е интересно вие с промитите мозъчета какви автомобили карате? Каква техника използвате? Предполагам шофирате Лади, говорите по Йотафон и пазарувате от Берьозката? Или по-вероятно е да пълните гушите на прогнилия и технически изостанал Запад?
Много ми е интересно вие с промитите мозъчета какви автомобили карате? Каква техника използвате? Предполагам шофирате Лади, говорите по Йотафон и пазарувате от Берьозката? Или по-вероятно е да пълните гушите на прогнилия и технически изостанал Запад?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Tи едно си знаеш и това е. Няма смисъл.
Ами, защо колега да няма смисъл?
Нима другите са по- малко виновни ат руснаците?
Виждаш ли докъде ни докараха- да робуваме на телефони и коли.
Може да нямаме хляб и ток, но без пластмасовите джаджи и 15-годишните ни таратайки не можем.
П.П.Поинтересувай се къде се произвеждат болшинството машинки, от които пишем и се зомбираме от сутрин до вечер.
П.П.2: Лично аз имам книжка, но нямам нерви да шофирам вече.
Не робувам на тема автомобили.
Последна промяна от FLANKER на 12 май 2015 00:10, променено общо 3 пъти.