Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

rebel
Контакти:

Re: Долу ръцете от Цветан Василев!

Мнениеот rebel » 18 юни 2014 19:34

sandi74 написа:Toя доказан престъпник когато и да го тикнат в панделката все ще е късно.Факт.

Факт. Цецо иззе функциите на Цв.Бориславова, ама Б.Б. я покри и сложи на топа на устата цецо..Та за панделата доста "банкери" има :lol:

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 18 юни 2014 19:34

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8WQzWP7a6Wo[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b7EKXjEyWBU[/youtube]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 юни 2014 19:35

OMG :lol: :lol: :lol:
Много паднахте в очите на България...Хубавото е, че тоя НЕЩАСТНИК ще го наритат сега едно хубаво и ще си получи заслуженото! Мръсна комунистическа издънка, подлога на ДПС и Духан
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 юни 2014 19:36

костенурк написа:
ЕМИЛ написа:Номера е някога когато си тръгне отбора да не рухне финансово , а да продължи да го има .

тва е целта на г-н Василев.не напразно инвестира десетки милиони в базата и стадиона 8-)

Това е едно от хубавите неща които прави . За това Ботев като клуб трябва да го " изтиска " максимално .

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 18 юни 2014 19:36

ЕМИЛ написа:
El_Brujo написа:
ЕМИЛ написа:Цецо Василев пере пари чрез Ботев . За да е там има някаква далаверка .

Номера е някога когато си тръгне отбора да не рухне финансово , а да продължи да го има .

Чрез волейбола пак ли пере пари? Чрез баскетбола? Като строи едни от най-добрите мотописти? Като помага на лекоатлетите? Като дава по половин милион на манастир, който е пред срутване?
И всичко това без да се афишира! Голямо "пране", голямо чудо...

За манастира само мога да го похваля , но всичките му инвестиции в спорта със задна мисъл . Има облага от това . Реклама и приходи си прави .

Каква задна мисъл бе, човек? Тази година, като спечелихте требъл на баскет, благодарение на неговите пари, каква точно му беше "задната" мисъл? Каква му е "задната" мисъл, че спонсорира ОТ ГОДИНИ баскетболен клуб "Левски"?

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 18 юни 2014 19:40

ЕМИЛ написа:
костенурк написа:
ЕМИЛ написа:Номера е някога когато си тръгне отбора да не рухне финансово , а да продължи да го има .

тва е целта на г-н Василев.не напразно инвестира десетки милиони в базата и стадиона 8-)

Това е едно от хубавите неща които прави . За това Ботев като клуб трябва да го " изтиска " максимално .

А баскетболния Левски балгодарение на кой съществува и стана шампион тази година, знаеш ли ?
Последна промяна от plan-2012 на 18 юни 2014 19:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2014 19:41

джони написа:
sandi74 написа:Toя доказан престъпник когато и да го тикнат в панделката все ще е късно.Факт.

кое му е престъпното?нормално е да вземем лично отношение,както всички други го направиха
http://play.novatv.bg/programi/zdravei- ... start=true

Ако Василев не беше ваш собственик, а нещата са същите, както сега, пак ли щяхте да излезете с такава декларация?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 18 юни 2014 19:41

Св.Ив.: Само до преди няколко месеца съществуваше впечатлението, че вие с Пеевски действате в тандем. Изкупувате ключови предприятия от българската икономика и медии, за да упражнявате политическо влияние.

Цв. В: Сегашното развитие показва, че това е било един голям мит. Господин Пеевски винаги е имал своя път в живота. В последната година той стигна прекалено далеч. Той е човек, който вече се изживява като властелин на България.

Св.Ив: Използвали ли сте държавни пари, за да финансирате бизнес начинания на Делян Пеевски?

Цв.В.: Как точно мога да използвам държавни пари, за да финансирам подобни начинания на Пеевски или който и да било друг?

Св.Ив.: Чрез свързани фирми и свързани лица.

Цв.В.: Чакайте сега. Свързани фирми и лица е едно правно понятие, което не означава, че тези фирми са безпредметни, че тези фирми не създават работни места.

Св.Ив.: Това казвате сега, през юни 2014 година. Но нима вашата банка не го подкрепяше?

Цв.В.: Ние сме подкрепяли и подкрепяме всичко рационално и разумно. В крайна сметка това е бизнес. Знаете ли колко бизнес в момента просто не смее да излезе и да каже точно какво му се случва в последната една година?

Св.Ив.: И какво му се случва? Къде се разпределят тези държавни поръчки?

Цв.В.: Тези държавни поръчки се разпределят основно през каналите на този човек, който в момента обяснява как едва ли не аз съм искал да го убия.

Св.Ив.: Не бяхте ли партньори толкова години? Вие виждахте в него 33-годишен успял бизнесмен. Как става това?

Цв.В.: Аз не бих казал, че този човек няма качества, напротив. Аз съм искал да заложа на положителните му качества. За жалост, той не се оказа достоен за това нещо.

Св.Ив.: Къде дойде разривът и защо? Заради „Булгартабак"?

Цв.В.: От „Булгартабак" се източват средства. Това сякаш не се забелязва. Регулаторът не е в състояние да въздейства, защото е заплашван. Там е нашият интерес.

Св.Ив.: Какви средства се източват? В какви размери?

Цв.В.: В огромни размери.

Св.Ив.: Накъде отиват?

Цв.В.: Най-вероятно по нечии лични сметки извън България.

Св.Ив.: Идваме на темата „Бареков”. Вие ли го създадохте?

Цв.В.: Трудно е да се каже, че аз съм го създал. Разбира се, той използва платформата на ТВ7.

Св.Ив.: Политическият му проект беше ли финансиран от вас?

Цв.В.: Политическият му проект не беше финансиран. Финансирано беше риалити шоуто, с което той на практика стартира.

Св.Ив.: Зададох същия въпрос и г-н Пеевски в изборната нощ – дали е съпричастен с политическия проект на г-н Бареков? Той не ми отговори. Затова ви питам и вас сега, за трети път.

Цв.В.: Като начало, да, в някаква степен, ако това може да бъде третирано и тълкувано по този начин.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2014 19:44

Цветан Василев е един от обръчите от фирми около ДПС!Заедно с Пеевски те са двата най-могъщи обръча на Доган.Който иска нека му прости на това турски мекере,но от мен прошка да не чака.
Последна промяна от GOLEADOR на 18 юни 2014 19:46, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 18 юни 2014 19:46

Кашчей написа:
джони написа:

кое му е престъпното?нормално е да вземем лично отношение,както всички други го направиха
http://play.novatv.bg/programi/zdravei- ... start=true

Ако Василев не беше ваш собственик, а нещата са същите, както сега, пак ли щяхте да излезете с такава декларация?

Мисля, че излизахме и във връзка със случаите "Катуница", във връзка с исканите джамии от мюфтийството и т.н. и т.н. И когато за пореден път, турците се опитват да направят публична демонстрация, че те командват парада в държавата и че могат да унищожат всеки, който не им е удобен, мисля, че е редно да подкрепим този човек. Независимо дали се казва Цветан Василев или Васил Цветанов.

Върни се в “Свободна зона”