Pichichi написа:Я гледай ти каква приятна изненада, дунавеца давал уроци по пазарна икономика. Пич да вземеш да си платиш
санирането на блока не да чакаш "безплатното" такова! Ама викаш не е проблем да дадеш 3,96 за да гледаш лигавите ритнитопковци от А група
но виж 3900 е тъпо да извадиш от джоба си за дограма,стериопор,шпакловка и мазилка нищо че панелката си е лично твоя и ти си длъжен да го правиш!!!
Драги ми приятелю, моят блок не е саниран и няма да бъде такъв поне засега, но аз и моите съседи, събрахме определена сума и си обновихме част от общите помещения, мазата, както и таванът. Всичко това ще бъде извършено безплатно на тези на които сега им предстои да бъдат одобрени, но , трябва ли да пискам по въпросът ? Значи понеже аз съм се "прецакал" и съм дал 1000 лв. а на друг ще му се направи безплатно, трябва да направя всичко възможно да го саботирам, това ли е твоята логика ?
Дунавеца, може дава уроци по пазарна икономика, защото може да си го позволи и докато някой не го обори по конкретната тема или която и да е било друга, то това няма как да се промени.
Бих ти препоръчал, ако имаш време и желание да видиш, как е на други места във Европа по тази тема. Къде се е санирала, кога, за колко пари, безплатно ли е било, някакви програми ли са се използвали и т.н. Не си мисли, че ние сме открили топлата вода.