Булсатком пуска Диема Спорт и Диема Екстра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Булсатком пуска Диема Спорт и Диема Екстра

Мнениеот dunavfc » 06 мар 2015 00:37

Pichichi написа:Я гледай ти каква приятна изненада, дунавеца давал уроци по пазарна икономика. Пич да вземеш да си платиш
санирането на блока не да чакаш "безплатното" такова! Ама викаш не е проблем да дадеш 3,96 за да гледаш лигавите ритнитопковци от А група
но виж 3900 е тъпо да извадиш от джоба си за дограма,стериопор,шпакловка и мазилка нищо че панелката си е лично твоя и ти си длъжен да го правиш!!!

Драги ми приятелю, моят блок не е саниран и няма да бъде такъв поне засега, но аз и моите съседи, събрахме определена сума и си обновихме част от общите помещения, мазата, както и таванът. Всичко това ще бъде извършено безплатно на тези на които сега им предстои да бъдат одобрени, но , трябва ли да пискам по въпросът ? Значи понеже аз съм се "прецакал" и съм дал 1000 лв. а на друг ще му се направи безплатно, трябва да направя всичко възможно да го саботирам, това ли е твоята логика ?
Дунавеца, може дава уроци по пазарна икономика, защото може да си го позволи и докато някой не го обори по конкретната тема или която и да е било друга, то това няма как да се промени.

Бих ти препоръчал, ако имаш време и желание да видиш, как е на други места във Европа по тази тема. Къде се е санирала, кога, за колко пари, безплатно ли е било, някакви програми ли са се използвали и т.н. Не си мисли, че ние сме открили топлата вода.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 мар 2015 00:40

92-ра са санирали панелките в Източен Берлин. :mrgreen:
Последна промяна от diplomat на 06 мар 2015 00:50, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 мар 2015 00:41

гражданин от село написа:
dunavfc написа:
гражданин от село написа:
dunavfc написа:
гражданин от село написа:Дунавец,ти си съвременният Матросов.Може и Гюро Михайлов за по-европейско звучене.

Обожавам, когато някой няма аргументи, да ми дава лични оценки. Това ме прави уверен, че със сигурност съм бил прав.

Аргументите са за мислещо същество, а не за бот като теб.

Невероятен интелект имаш, супер си оригинален и яки затапки правиш. Напомняш ми на съучениците ми в 3-ти клас.

Изглежда дълбок отпечатък са оставили в теб съучениците от 3-ти клас,когато сте си играли на "затапки".Прочети какво значи бот и си направи изводите.Колко пъти и от колко хора ти се казва,че повтаряш като латерна едно и също без грам собствена мисъл.Като успокоение мога да ти кажа,че има един още по-смешен и от теб.

Ти да видиш, градският селянин, тръгнал да ми дава оценки 8-) Знаеш ли, какво е бот ? Бот е човек, който няма в акъла си потенциала да свърже две изречения, още повече да предостави някаква аргументация, а най-просто и лесно се отърва от дадена тема в която видно не е компетентен, като почва, като пълен комплексар да дава лични епитети за хората. Това е бот. Когато с аргументи и факти ме обориш, тогава можеш да имаш претенции за каквото и да е било, но когато ми тръгваш с някакви балъшки подмятания, няма как някой да те вземе на сериозно.

Ако имаше наистина поне някакъв минимален акъл, щеше с един елементарен цитат да ми покажеш, къде точно е няма собствената ми мисъл и какви са твоите критерии за собствена мисъл. Пробвай се , обори ме или най-добре се направи още веднъж на оригинален и интерес.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 мар 2015 00:42

iliev72 написа:
dunavfc написа:Абсолютно съм съгласен с критиките за организацията на цялата работа. Не беше сега времето, не се даде достатъчно информация, както на самите оператори, така и на клиентите и т.н. Аз самият, който имах огромно желание да се сдобия с този канал, преминах през ебати премеждията, докато ми го пуснат.
С тия неща съм съгласен, но с другите не мога да се съглася. Аз изобщо не се вържа на тия пожелания, как парите щели да отидат за българският футбол. Нито ми пука, къде отиват парите ми, нито ме интересува, дали ще облажи Венци Дебелака. За мен е важно да имам възможност да ползвам услугата. Аз съм на обраният от твоят принцип. Английски футбол гледам, точно 5 пъти в година, но "А" група не мога да си позволя да я пропусна.

Нямам навик да плащам за него което досега ми е било в основният пакет.В нормалните държави не вадят нещо от основният пакет и да го слагат в отделен,а точно обратно.Вкарват допълнителни неща.
Продукта който правят Диема и Нова Спорт е от изкл. ниско качество.Защо да плащам за боклук а ?!Както има стриймове за английски футбол така ще се появят и за бг футбола , но едва ли ще го гледам.
Така , че не виждам смисъл да плащам за нещо което е пълен боклук.Да не споменавам , че с камерите които заснемат БГ мачовете не са HD и това което дават въобще не може да се нарече HD.
Тогава защо да плащам а ?! Да не говорим , че въобще не може да става дума за сравнение със SkySports и тяхното отразяване на ВЛ.

Да, ти си напълно запознат в коя държава, кой от какъв пакет вади, кой от къде взема и т.н.
А, ако не си доволен от всичко това, което сподели, бих те посъветвал просто да не се възползваш от услугата и проблемът е решен.

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 06 мар 2015 00:52

СЕМ трябва да се намеси и за тая нагла измама тлъста глоба

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 мар 2015 01:05

Аз по съвета на корифея на пазарната икономика Дунавеца искам да ми извадят програмите на Нова от пакета програми и да ми приспаднат от следващият месец тяхната такса.Аз не искам да ползвам техните услуги и следователно да плащам.Хайде сега да ме посъветва многознайкото как ще стане тази работа.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 мар 2015 01:12

гражданин от село написа:Аз по съвета на корифея на пазарната икономика Дунавеца искам да ми извадят програмите на Нова от пакета програми и да ми приспаднат от следващият месец тяхната такса.Аз не искам да ползвам техните услуги и следователно да плащам.Хайде сега да ме посъветва многознайкото как ще стане тази работа.

Ти, можеш и да искаш да плащаш само за тия канали, които искаш да гледаш, ама такъв филм няма. Аз искам да плащам само за 15 канала, защото другите 175, почти не ги поглеждам, ама все още такава оферта не се предлага никъде. В България все още не се предлагат индивидуални пакети. Аз ти казах, че ако си достатъчно интелигентен може да измислиш нова система, можеш да създадеш и нови видове планове и да имаш успех.
Дунавеца по принцип не е корифей, но сравнение със теб със сигурност. Ако имаш други терзания, проблеми и въпроси, свободен си да се обръщаш. Не си първият заблуден типаж, който ще вкарам в правият път ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 мар 2015 01:34

Абе льольо,колко пъти ти пишат,че става точно това.Вадят ти от пакета,за който имаш договор програми и после ти ги предлагат като платени.Нещо не ти ли щрака в канчето,че двете страни в договора не са равнопоставени.Да не говорим,че всичко става по средата на първенството и една седмица преди подновяването му.Това се нарича изнудване,а не пазарна икономика.Ама за един почитател на мутра изнудването е висша форма на пазарната икономика.Изглежда така ги учат на партийните им кръжоци.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 мар 2015 01:39

Нервичките, как са :mrgreen:
Каквото си разбрал, разбрал. Хората 20 лв. на урок вземат, ти искаш от мен да си губя времето в този късен час, да ти обяснявам елементарни неща, които би разбрало и болното ми от деменция куче...
Другият път повече !

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 06 мар 2015 07:36

Дунавец искам да те питам на кой оператор си, защото аз съм на булсат и плащам 48лв на месец за цифрова и интернет. В началото на годината ми вдигнаха цената с 2лв и обяснениеот беше, че това е заради каналите на Нова и мачовете от българския шампионат. След два месеца вече не мога да ги гледам, но цената ми не е с два лева по-малко. Въпросът ми е защо след като ги премахнаха мачовете, които бяха и оправдание за п овишението, сега да ги намалят, а аз пак ще си плащам за мачовете, но тогава цената става само с два лева повече.
П.П. Ако намалят цената на останалите канали ща зарадват много повече хора, от колкото като пуснаха мачовете в ХД формант, но платено.
И само Левски оле

Върни се в “Свободна зона”