Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Мнениеот wannabe » 10 ное 2014 21:30

viali69 написа:Господа облъчени и промити мозъци от пропагандата на Запада,
няма как да отречете, че циганизирана и ислямизирана Америка агонизира !
Правителството във Вашингтон търси всячески начин да въвлече Русия в световен военен конфликт, за да спаси фалиралата икономика на САЩ.
Горбачов го каза наскоро - договорката между СССР и САЩ от края на Студената война НЕ предвиждаше да има победители и победени.
САЩ злоупотребиха с доверието на руснаците, заблуждавайки ги, че заедно ще строят и налагат Новия световен ред.
Американците решиха да се изживяват като победителите от Студената война. Те нарушиха договорките !
С това раздразниха Руската мечка и я обърнаха срещу сатанинския план, към който доскоро принадлежеше и руския елит.
Господ спаси човечеството по този начин !
Ако САЩ налагаха Новият световен ред заедно с Русия - светът беше обречен.
Новата империя на злото - САЩ имат свой обратен полюс.
Илюминати вече имат коректив.
Край на световната им тирания ! Край на безнаказаното им дерибействане !

[center]ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !!! ;)[/center]

Баце кой е ислямизиран? http://www.islam.ru
Кой е злоупотребил с доверието на руснаците :lol: този не е добре!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 ное 2014 21:30

с малко хеви метъл и хубав американски екшън филм..

Право в десетката :) Адмирации!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 21:31

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:
Siegfried написа:
CTAHKO написа:
Siegfried написа:Милеещите за соц-а наистина не мога да ги разбера... Единственото, което правите в момента, е да дразните нормалните хора, които искат да живеят нормално в едно свободно общество. Този реваншизъм просто няма да роди плодове. Какво ще постигнете? Нито ще върнете соц-а, нито ще вдигнете революция, нито ще спечелите съмишленици. За какво тогава си и НИ хабите времето ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Живей си бе, кой те е спрял ;) То и за това, щото всичко е нормално и обществото е свободно, ние сме тези със спомените, а вие сте тези без настоящето и бъдещето 8-)

Какви спомени могат да ти бъдат някакви конспиративни теории??? Докато ти тъпчеш на едно място и ни занимаваш с глупости, ние гледаме напред и правим всичко възможно онова мракобесническо соц-време НИКОГА да не се върне и всичките му престъпления да изледнат наяве!!!

Ами разкарай наркотиците от улицата, щом си борец за добро и демокрацията ще ми хареса с една идея повече. Ама не можеш, щото дрогата е част от демократичния свят.

А да махнат и циганската престъпност 8-) А да махнат и поръчковите убийства, а да махнат и пладнешките обири на банките, а да махнат и корупцията, а да махнат и незаконните строежи по черноморието ни 8-) Ще махнат не този вторник, ами другия петък 8-) Иначе пък от 25 години не са спрели да махат и да ни "оправят" ;)

Поне едно нещо да направят, ти един куп им изсипа да мислят. Те, новите демократи не стига че ебаха мамата на старото, ами и ново не правят.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 21:32

wannabe написа:
fcb_bg написа:Уонабичкото забегна под чаршафите без да ми обясни за тоталните липси в магазините в Русия навремето, остана още един изтърсак да лее "мозък". Той обаче е по-труден елемент.

Я пак?

Чети бе, писал съм.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 21:34

fcb_bg написа:
Siegfried написа:
CTAHKO написа:
Siegfried написа:Милеещите за соц-а наистина не мога да ги разбера... Единственото, което правите в момента, е да дразните нормалните хора, които искат да живеят нормално в едно свободно общество. Този реваншизъм просто няма да роди плодове. Какво ще постигнете? Нито ще върнете соц-а, нито ще вдигнете революция, нито ще спечелите съмишленици. За какво тогава си и НИ хабите времето ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Живей си бе, кой те е спрял ;) То и за това, щото всичко е нормално и обществото е свободно, ние сме тези със спомените, а вие сте тези без настоящето и бъдещето 8-)

Какви спомени могат да ти бъдат някакви конспиративни теории??? Докато ти тъпчеш на едно място и ни занимаваш с глупости, ние гледаме напред и правим всичко възможно онова мракобесническо соц-време НИКОГА да не се върне и всичките му престъпления да изледнат наяве!!!

Ами разкарай наркотиците от улицата, щом си борец за добро и демокрацията ще ми хареса с една идея повече. Ама не можеш, щото дрогата е част от демократичния свят.

Алкохолът какво е, а цигарите? И аз съм против тежките наркотици, но ти не можеш да казваш на един човек какво да прави, ако той не пречи на обществото с действията си. А сега ми кажи, колко произшествия стават с пияни шофьори в България? :? 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 ное 2014 21:36

Ден, който , трябва да бъде обявен за НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК. Слага се край на съветската окупация. Както празнуваме освобождението си от Османската империя, така би трябвало да празнуваме и този ден.
Разбира се, че ние сами никога нямаше да можем да свалим комунизмът, ако не бяха тогавашните революции, но това не променя факта, че народа масово е излязъл и е показал среден пръст на комунизмът.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 ное 2014 21:37

СТАНКО, с какво аз съм длъжен да прочистя държавата от наркотиците, etc. ? Има си хора, има си и институции за тази работа. Аз си спазвам законите и си плащам данъците. Сиреч - държавата няма право да ми се меси и не може да ме задължава да върша нещо против волята ми.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 21:40

diplomat написа:Алкохолът какво е, а цигарите? И аз съм против тежките наркотици, но ти не можеш да казваш на един човек какво да прави, ако той не пречи на обществото с действията си. А сега ми кажи, колко произшествия стават с пияни шофьори в България? :? 8-)

При алкохола и цигарите можеш да спреш. При наркотиците шансът е много малък, особено ако някой не ти помогне. Произшествия има, защото родната демокрация роди безнаказаността.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 ное 2014 21:42

CTAHKO написа:А да махнат и циганската престъпност 8-) А да махнат и поръчковите убийства, а да махнат и пладнешките обири на банките, а да махнат и корупцията, а да махнат и незаконните строежи по черноморието ни 8-) Ще махнат не този вторник, ами другия петък 8-) Иначе пък от 25 години не са спрели да махат и да ни "оправят" ;)

Защо всичко това не го изкорениха през СОЦ-а, тъй като и тогава затворите бяха пълни с цигани.
Поръчкови и политически убийства и тогава имаше
Корупция :lol:
Незаконни строежи, че то въобще на 10 строежа имаше ли поне 3 законни.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 ное 2014 21:42

Не искам да ви се меся в диспута, но алкохолът е причината за най-големите поразии в цялата човешка история. Няма наркотик на света, който да може да се сравнява с негативните последствия от алкохола.

Върни се в “Свободна зона”