Пеевски държи 42% от Левски чрез кипърска офшорка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Пеевски държи 42% от Левски чрез кипърска офшорка

Мнениеот костенурк » 18 юли 2014 18:11

shotgun blues написа:аххаха левскарите постоянно говореха против Цветан Василев и Ботев,а всъщност той е дал 1 милион на Левски за спасението му :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

;) остави ги 4е сега Дилян натиска мустака за още проценти и са малко нервни.но фесовете не им пре4ат,те са свикнали,справка-аджъбадем :oops:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2014 18:12

костенурк написа:
veselinsk написа:Опааа, май сте на хранилка от Цецо Василев :)

както казах най-доброто предстои :) те хайваните не знаят ве4е на кой са.който клати мама на него викат тати :lol:

Че то от вас по-клатени има ли? Митю ви селския кво ви прави толкова години в Б и В групи :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 18 юли 2014 18:12

zlato1234 написа:Ми точно аз не се месих във споровете със локомотивците ама вече ще е друго. :lol: :mrgreen:

Заповядай. Още утре ще имате невероятния шанс да си правите ми-ми с тях на стадиона :lol:
Изображение

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 18 юли 2014 18:13

костенурк написа:
shotgun blues написа:аххаха левскарите постоянно говореха против Цветан Василев и Ботев,а всъщност той е дал 1 милион на Левски за спасението му :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

;) остави ги 4е сега Дилян натиска мустака за още проценти и са малко нервни.но фесовете не им пре4ат,те са свикнали,справка-аджъбадем :oops:

Хахаха, кой мустак натиска Цецооооооуууууу Василев ли? ;) Колко хубаво скандирахте името му снощи обаче, не е истина. :)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 18 юли 2014 18:17

damyanov1963 написа:
костенурк написа:
veselinsk написа:Опааа, май сте на хранилка от Цецо Василев :)

както казах най-доброто предстои :) те хайваните не знаят ве4е на кой са.който клати мама на него викат тати :lol:

Че то от вас по-клатени има ли? Митю ви селския кво ви прави толкова години в Б и В групи :)

ако ще и във я група да сме не сме лапали от турските пари на Дилян и Аджъбадем ;) ТУРЦИ СТЕ :oops:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 юли 2014 18:17

Повече никаква прошка за вас, жълтури 8-) Който сее вятър, жъне бури 8-) Казах :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юли 2014 18:17

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 юли 2014 18:18

Поводът за моето включване е една статия в Капитал, където се твърди, че аз не съм собственик на 90% от акциите на Левски. Аз съм известен с това, че не лъжа. От акциите 90% са мои и на едно мое дружество. От вземанията които са на стойност 28 милиона, 9 милиона са на мое дружество, а останалите пак на мен като физиеско лице. В момента има процедура за капитализиране на вземанията. Предстои вещи лица да направят оценка и през септември ще има Общо събрание, където капиталът ще бъде увеличен до 28 милиона. И Тодор Батков ще има 68%, 0,1% ще бъдат акциите на досегашните физически лица. Има и кипърско дружество, което също е мое. То също ще има акции“, поясни Батков.

„Действително през миналата година говорих с Цветан Василев, като ние имаме договор за заем, аз не отричам, че му дължа пари. На база на този заем 500 хиляди бяха предоставени на мен, а аз ги предадох на Левски. Познавам Пеевски, кипърското дружество е мое, даже сега се активизирах и поисках удостоверение, което да покаже, че аз съм собственик“, каза още Батков.

„Не искам да давам оценки на никого, но опити за удари в навечерието на първенството след един не много успешен сезон, завършил по много емоционален начин, очевидно е, че някой пречи на Левски.“

„Изненадващо за мен е, че една светла личност, получила много блага, се свързва с Левски, личност, която не е направил една благородна кауза, човек опропастил много бизнеси. Пеевски си е Пеевски, но аз съм Тодор Батков“, продължи Батков, който допълни: „Аз не се имам за светец, но Левски е свят“.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 18 юли 2014 18:19

veselinsk написа:
zlato1234 написа:Ми точно аз не се месих във споровете със локомотивците ама вече ще е друго. :lol: :mrgreen:

Заповядай. Още утре ще имате невероятния шанс да си правите ми-ми с тях на стадиона :lol:

Скоро и вашият ред идва. За жалост няма да е на ст.Строежа... Ама и в Куматеуууу ще бъде опънат отбора на малцинствата в Пловдив. Има един отбор в Пловдив и това е Локо, другото е цигания. Същото е и в София, Левски - останалото пълнеж. Не ви мърдат пак 20+ години без победа. :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 18 юли 2014 18:19

Комунистическа мръсни отрочета,много ви се иска да свържете ЛЕВСКИ СОФИЯ с личности като Пеевски,Ц.Василев и подобни други,но Батков ви опроверга с последното си интервю.Плачетеее и продължавайте да подържате измислените червени отборчета!!! :)

Върни се в “Свободна зона”