shotgun blues написа:аххаха левскарите постоянно говореха против Цветан Василев и Ботев,а всъщност той е дал 1 милион на Левски за спасението му![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shotgun blues написа:аххаха левскарите постоянно говореха против Цветан Василев и Ботев,а всъщност той е дал 1 милион на Левски за спасението му![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
костенурк написа:veselinsk написа:Опааа, май сте на хранилка от Цецо Василев
както казах най-доброто предстоите хайваните не знаят ве4е на кой са.който клати мама на него викат тати
zlato1234 написа:Ми точно аз не се месих във споровете със локомотивците ама вече ще е друго.![]()
костенурк написа:shotgun blues написа:аххаха левскарите постоянно говореха против Цветан Василев и Ботев,а всъщност той е дал 1 милион на Левски за спасението му![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
остави ги 4е сега Дилян натиска мустака за още проценти и са малко нервни.но фесовете не им пре4ат,те са свикнали,справка-аджъбадем
damyanov1963 написа:костенурк написа:veselinsk написа:Опааа, май сте на хранилка от Цецо Василев
както казах най-доброто предстоите хайваните не знаят ве4е на кой са.който клати мама на него викат тати
Че то от вас по-клатени има ли? Митю ви селския кво ви прави толкова години в Б и В групи
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
veselinsk написа:zlato1234 написа:Ми точно аз не се месих във споровете със локомотивците ама вече ще е друго.![]()
Заповядай. Още утре ще имате невероятния шанс да си правите ми-ми с тях на стадиона
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта