Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За Бога, хора, гласувайте
Имаше един сайт, който ти задава въпроси свързани с ЕС и накрая виждаш до кои наши партии се доближаваш. Знаете ли кой е ?
Re: Евроизбори 2014
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1269370
Някой може ли да ми помогне какво символизират тези песни, защото май само Дарик могат да си ги разберат...
Някой може ли да ми помогне какво символизират тези песни, защото май само Дарик могат да си ги разберат...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Inmessionante
- Контакти:
Голяма полемика, голямо чудо!
Задължава ли ме закона на България да гласувам - НЕ.
Аз имам правото да НЕ гласувам, така както имам правото, ако желая, ако видя партия, която защитава моите интереси да ида и да дам гласа си за нея.
Само че в България изборите са предрешени много преди да са почнали. Баницата е разпределена. Законите можеше да се променят, но не ги пипнаха.
Някой да знае в предния мандат с какво се занимаваха нашите евродепутати? Някой да знае какви закони и как са гласували?
Аз лично, въпреки, че редовно следя такъв род новини, до сега не съм видяла някъде отчет за стореното, освен една извадка, случайно изтекла в нета, която ни показа как родните ни избранници гласуваха за трети пол или някакво подобно извращение. Тяхното обяснение беше : Ние не разбираме езика, на който се гледаха четенията и не сме разбрали за какво сме гласували.
Да пращам избранници в евопарламента, за да си показват неграмотността, да ми гласуват закони за педофилията, родствените сексуални връзки и прочее...
Айде няма нужда!
Задължава ли ме закона на България да гласувам - НЕ.
Аз имам правото да НЕ гласувам, така както имам правото, ако желая, ако видя партия, която защитава моите интереси да ида и да дам гласа си за нея.
Само че в България изборите са предрешени много преди да са почнали. Баницата е разпределена. Законите можеше да се променят, но не ги пипнаха.
Някой да знае в предния мандат с какво се занимаваха нашите евродепутати? Някой да знае какви закони и как са гласували?
Аз лично, въпреки, че редовно следя такъв род новини, до сега не съм видяла някъде отчет за стореното, освен една извадка, случайно изтекла в нета, която ни показа как родните ни избранници гласуваха за трети пол или някакво подобно извращение. Тяхното обяснение беше : Ние не разбираме езика, на който се гледаха четенията и не сме разбрали за какво сме гласували.
Да пращам избранници в евопарламента, за да си показват неграмотността, да ми гласуват закони за педофилията, родствените сексуални връзки и прочее...
Айде няма нужда!
#THEREWILLBEHATERS ....... винаги
`
`
Rafa написа:v.r.s. написа:И как ще го направят като циганите са им избирателите, а ние сме пасивни? Отново ти казвам, че с пасивността си им даваме тежест, която не би трябвало да имат.
И ти ме караш да гласувам за тези, които грам не им дреме за държаватаЗа какво им е тогава моят глас
Както ти казах, ти не желаеш да коментираш логично и не го правиш аргументирано, а целта ти единствено е да агитираш да не се гласува.
Спирам с коментарите си, тъй като днес времето е приятно и ще се възползвам от това за да поспортувам.
- Inmessionante
- Контакти:
LaRgO написа:Имаше един сайт, който ти задава въпроси свързани с ЕС и накрая виждаш до кои наши партии се доближаваш. Знаете ли кой е ?
http://bg.votematch.eu/
Заповядай!
#THEREWILLBEHATERS ....... винаги
`
`
Мистри написа:v.r.s. написа:Мистри написа:Rafa написа:cska-632 написа:Забелязвам как някакви по форуми и медии Ви убеждават да не ходите да гласувате, за да е ниска избирателната активност и да могат дудуците, лудите и дебелия да си вземат гласовете.
Аз специално никого не убеждавам, всеки сам да си решаваСлед 20 години гласуване, аз за себе си съм взел решението и не го крия
Обратното обаче е факт. Виж колко теми и колко мнения има с призиви за гласуване
Как така не ти направи впечатление, че по медии и форуми някакви се опитват да ни манипулират да ходим да гласуваме, за да могат по-лесно да прикрият манипулациите си
Прав си.Колкото повече гласували, т.е. бюлетини, толкова по-лесно е да се правят манипулации.
И как точно се правят повече манипулации при по голяма активност?
Не са ли манипулация случая в Бобовдол и купените гласове и при по-ниска или при по-висока активност те имат повече тежест?
Ако можеше да мислиш, сам щеше да си отговориш.
Аз съм си отговорил, но явно точно натеб мисленето не ти се отдава много, след като не можеш да отговориш на един елементарен въпрос.
Нещата отиват към логичен завършек
9-та победа
9-та победа
- alexveselinov
- Контакти:
Aз вече гласувах
Гласувах, за хора, които ще отстояват националните интереси на България. Хора, които ще се преборят българите да имат достойни доходи, по-европейски. Гласувах категорично против присъединяването на Турция към ЕС, както и срещу ислямизацията на България!
Гласувах, за хора, които ще отстояват националните интереси на България. Хора, които ще се преборят българите да имат достойни доходи, по-европейски. Гласувах категорично против присъединяването на Турция към ЕС, както и срещу ислямизацията на България!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Inmessionante написа:LaRgO написа:Имаше един сайт, който ти задава въпроси свързани с ЕС и накрая виждаш до кои наши партии се доближаваш. Знаете ли кой е ?
http://bg.votematch.eu/
Заповядай!
Благодаря!

Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]