ЕП с резолюция срещу ЮП. Ами сега, другари?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: ЕП с резолюция срещу ЮП. Ами сега, другари?

Мнениеот Messi_fan » 19 апр 2014 02:09

anihilator написа:Скоро ще разберем какво и предстои на Русия ;) Едно мога да ти кажа никой който е заставал срещу свободният и цивилизован свят досега не прокопсал :!: Русия чиято икономика на 80 процента се крепи на износа на горива е в много лоша позиция ако питаш мен ;)

В смисъл ? :roll: Като гледам не са се притеснили. А и сега като се замисля арабските държави са с икономики, които се крепят на 80% от износа на петрол. А икономиката на САЩ се крепи на напечатана хартия под наименованието "долар". Така че каква ти е идеята и какви са ти аргументите ? :roll:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 19 апр 2014 02:12

FLANKER написа:
anihilator написа:
FLANKER написа:На Русия и предстои увеличаване на територията! 8-)

Скоро ще разберем какво и предстои на Русия ;) Едно мога да ти кажа никой който е заставал срещу свободният и цивилизован свят досега не прокопсал :!: Русия чиято икономика на 80 процента се крепи на износа на горива е в много лоша позиция ако питаш мен ;)

Колега, отново го казвам: На Русия не и пука в момента от нищо! ;)

Доста интересно изказване сигорно не и пука и от проучване за шистов газ или пък , че някои страни са готови вече да го добивът :?: Аз предричам доста мрачни години за Русия поради простата причина , че те разчитата само на износ на горива и почти не развиват други отрасли които да подпомагат икономиката им :!: То и сега има региони където буквално мрът от глад и студ не искам да си представям последствията от намаляването на износа на горива :!:

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 19 апр 2014 02:14

Red Warrior написа:Може ли Путинофилите да кажат, защо най-верните съюзници на Раша плащат най-много за руския газ? :?

+1
Не е за вярване,че чтрибуквениче може да мисли проевропейски?Браво :)

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 19 апр 2014 02:18

Никъде не намерих такива сравнителни цени за Европа,а така поставена цената ми се струва пресилена.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 апр 2014 02:20

anihilator написа:
FLANKER написа:
anihilator написа:
FLANKER написа:На Русия и предстои увеличаване на територията! 8-)

Скоро ще разберем какво и предстои на Русия ;) Едно мога да ти кажа никой който е заставал срещу свободният и цивилизован свят досега не прокопсал :!: Русия чиято икономика на 80 процента се крепи на износа на горива е в много лоша позиция ако питаш мен ;)

Колега, отново го казвам: На Русия не и пука в момента от нищо! ;)

Доста интересно изказване сигорно не и пука и от проучване за шистов газ или пък , че някои страни са готови вече да го добивът :?: Аз предричам доста мрачни години за Русия поради простата причина , че те разчитата само на износ на горива и почти не развиват други отрасли които да подпомагат икономиката им :!: То и сега има региони където буквално мрът от глад и студ не искам да си представям последствията от намаляването на износа на горива :!:

Ти колега,ЗА ли си да "надупчат" Добруджа? Аз шистов газ не ям! Да си надупчат тяхната псевдодържава ;) Ако е готино да пробиват,да заповядат и тук после. ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 19 апр 2014 02:23

anihilator написа:Доста интересно изказване сигорно не и пука и от проучване за шистов газ или пък , че някои страни са готови вече да го добивът :?: Аз предричам доста мрачни години за Русия поради простата причина , че те разчитата само на износ на горива и почти не развиват други отрасли които да подпомагат икономиката им :!: То и сега има региони където буквално мрът от глад и студ не искам да си представям последствията от намаляването на износа на горива :!:

И ? Като си толкова загрижен за другарите, марш при тях. Какво си седнал да ни опяваш от какво били зависими и от какво не. :| :roll:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 апр 2014 02:24

Емигрант 45 написа:
Red Warrior написа:Може ли Путинофилите да кажат, защо най-верните съюзници на Раша плащат най-много за руския газ? :?

+1
Не е за вярване,че чтрибуквениче може да мисли проевропейски?Браво :)

Не е за вярване ,че ако си такъв(Емигрант),след време(жив и здрав) ще искаш да се върнеш у дома ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 19 апр 2014 02:27

flanker колега ;) написах , че някои страни вече са готови с проучванията и могат да го добиват в случият визирам Полша и Германия , а и други европейски страни за Доброджа нищо не съм казал но понеже повдигаш въпроса ще ти отговоря така : ние явно сме най умните и затова винаги последни сме на опашката :)

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 19 апр 2014 02:29

Messi_fan написа:
anihilator написа:Доста интересно изказване сигорно не и пука и от проучване за шистов газ или пък , че някои страни са готови вече да го добивът :?: Аз предричам доста мрачни години за Русия поради простата причина , че те разчитата само на износ на горива и почти не развиват други отрасли които да подпомагат икономиката им :!: То и сега има региони където буквално мрът от глад и студ не искам да си представям последствията от намаляването на износа на горива :!:

И ? Като си толкова загрижен за другарите, марш при тях. Какво си седнал да ни опяваш от какво били зависими и от какво не. :| :roll:

Ти или си доста объркан човек или си провокатор зареден с търпение ;)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 апр 2014 02:31

anihilator написа:flanker колега ;) написах , че някои страни вече са готови с проучванията и могат да го добиват в случият визирам Полша и Германия , а и други европейски страни за Доброджа нищо не съм казал но понеже повдигаш въпроса ще ти отговоря така : ние явно сме най умните и затова винаги последни сме на опашката :)

Бих ти отговорил ,само с едно: Шистовият газ е самоубийство! Ще разбереш, че съм прав! Дано не е късно!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”