Български изтребители летят постоянно заради руски самолети

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Български изтребители летят постоянно заради руски самолети

Мнениеот Черният козел » 02 апр 2014 00:23

Български изтребители летят постоянно заради руски самолети-Пълни глупости,щуротии...
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 02 апр 2014 00:34

Готвача написа:Някой някъде написа-имаме ПВО,защо да вдигаме самолети?А че не е нарушено пространството мисля че е на 100%,защото в противен случай "братята" американци,щяха да ореват света.Не знам колко часа полети имат пилотите сега,но знам че не могат да минат часовете глупави изказвания на Роско.

Ами и аз това си мисля. Ако е имало в действителност наруавшане на границата, щеше да се чуе. Но от друга страна като се замисля, такива действия са как да кажа "нормални" в такава обстановка. До колкото може да се каже нормално. В смисъл, както си спомняте покрай събитията в Ирак през 2003г пак имаше такива случаи. Самолетите ни доста често бяха вдигани. Така, че има някаква цикличност на събитията, които се повтарят. Но разбира се за средноинтелигентният българин е добре да му бъде подхвърлено някое по-пикантно заглавие, за да може да се закачи на кукичката. Това ми напомни за един интересен случай преди известно време. Имаше новина за нова театрална постановка на Владо Пенев. Мисля, че беше за "Скъперника". Новината я имаше тук таме в сайтовете, с по един-два коментара. В същият ден имаше новина как Третата световна война започвала през 2014г от Сирия. Коментарите бяха стотици. И всеки заема някаква позицийка и изказва мненийце. Кой с каква армия разполагал, ама кой какви грешки бил направил в миналото, какво щяло да стане ако има война и т.н. и т.н. Нали разбирате за какво ви говоря. ;) Има ли културна новина , никой не обръща внимание. Но виж, ако има някое по-пиперливо заглавие, по-провокативно охахаааааа само стой и гледай.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 апр 2014 00:50

От повечето коментари тука разбирам, че настоящият български президент с изказването си е доста под равнището на средния участник в този форум, да не говорим за неговите корифеи, които само нещастната съдба е запратила в "чревото адово", както е писал класикът. И понеже съм си простосмъртен и простоват, обръщам се към корифеите с въпроса какво биха направили и какво биха казали в тази ситуация - имаме пет самолета на кръст, летят заедно с още два румънски и два турски по неназована, но всеизвестна обща команда - всеки случай не от Москва - от Москва командват онези самолети, които или ни провокират, или ни тормозят, или просто ни се подиграват; правителството мълчи, министърът на отбраната само поклаща глава и дума - да, де, да, де и аз това казвам, опозицията също си трае, защото всеки чака някой да си отвори устата, за да покаже от къде да го нападнат - от иизток или от запад? Та вие как бихте постъпили - подкрепете местния президент и му дайте съвет.
Иначе тук-там някой предателски подхвърля - ами то май става дума за нашите самолети и за нашата армия, колкото я има, и за нашия авторитет, колкото е останал. Ама наивни глупави люде - за черешово топче ми заплакали - ей го дядо ти Иван - стане ли нещо - той е не само насреща, ами че даже ни е изотзад.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 апр 2014 00:51

Ей Руснаците пак ще ни освобождават запасявайте се с захар и брашно , а и сапун може да няма ;) Купувайте братя братушките идват :lol:

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 02 апр 2014 00:57

Мухахахахахахахахах 1350 долара = 1400 евро :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Тъжната истина :arrow: 980 euro И това е най-богатата на природни ресурси държава. Ама другаря Путин нали си живее царски, нищо че руснаците гладуват. И преди русофилските кучета да ми се нахвърлят, да им кажа, че имам руски паспорт и да ходят да се заврат в на кучето ауспуха.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 02 апр 2014 01:05

anihilator написа:Ей Руснаците пак ще ни освобождават запасявайте се с захар и брашно , а и сапун може да няма ;) Купувайте братя братушките идват :lol:

От кого ще ни спасява ? От НАТО ли ? Та нали той ни защитава ? Ако не може да ни защити, защо тогава членуваме в него ? :roll:

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 02 апр 2014 01:08

Странджата написа:От повечето коментари тука разбирам, че настоящият български президент с изказването си е доста под равнището на средния участник в този форум, да не говорим за неговите корифеи, които само нещастната съдба е запратила в "чревото адово", както е писал класикът. И понеже съм си простосмъртен и простоват, обръщам се към корифеите с въпроса какво биха направили и какво биха казали в тази ситуация - имаме пет самолета на кръст, летят заедно с още два румънски и два турски по неназована, но всеизвестна обща команда - всеки случай не от Москва - от Москва командват онези самолети, които или ни провокират, или ни тормозят, или просто ни се подиграват; правителството мълчи, министърът на отбраната само поклаща глава и дума - да, де, да, де и аз това казвам, опозицията също си трае, защото всеки чака някой да си отвори устата, за да покаже от къде да го нападнат - от иизток или от запад? Та вие как бихте постъпили - подкрепете местния президент и му дайте съвет.
Иначе тук-там някой предателски подхвърля - ами то май става дума за нашите самолети и за нашата армия, колкото я има, и за нашия авторитет, колкото е останал. Ама наивни глупави люде - за черешово топче ми заплакали - ей го дядо ти Иван - стане ли нещо - той е не само насреща, ами че даже ни е изотзад.

Прав си. Тука форумните капацитети им дай да се връзват на всякакви неща поднесени им като "новина".

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 апр 2014 01:28

Messi_fan написа:
anihilator написа:Ей Руснаците пак ще ни освобождават запасявайте се с захар и брашно , а и сапун може да няма ;) Купувайте братя братушките идват :lol:

От кого ще ни спасява ? От НАТО ли ? Та нали той ни защитава ? Ако не може да ни защити, защо тогава членуваме в него ? :roll:

Е надявам се усети сарказма в това което съм написал ;) Иначе по темата във Варна за последните 10 години има нови 9000 руснаци с постоянно местожителство , а хората които купуват апартаменти и са тук за по 3 месеца са много повече , в Камчия половината курорт е заграден от Руснаци и там не можеш да припариш та не бих се учудил след години да дойдат и тях да освобождават от мръсните фашисти наречени Българи :!:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 апр 2014 01:31

За южното черноморие не мога да коментирам

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 апр 2014 01:37

В статията си пише, че НАТО вдига нашите изтребители, а не българското командване, така че явно е имало нещо. :? На мен ми прилича на дрънкане на оръжия от двете страни заради Крим, но ще видим. Мислех си, че лудите в 21-ви век не управляват огромни държави като Русия. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Свободна зона”