Внимание - неофашизъм!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Внимание - неофашизъм!!!

Мнениеот CTAHKO » 18 мар 2014 02:12

anihilator написа:Държава Украйна има има и Украински етнос той съставлява 77 процента от населението на страната в продължение на 2 века е подложен терор от Русия по късно и от СССР има много черни дати в историята на този народ може би най голямата е зимата на 1932 г когато от глад загиват над 5 милиона украинци поради причината , че Сталин изнася хранителните продукти от техните градове за да захрани Москва и Петербург :!: И без да ми се обиждаш съжелявам , че има хора които желаят да сме зависими от когото и да било :!: Лека вечер от мен

Предполагам имаш предвид "независими" 8-) Желанието си е желание, посочи ми един момент (период) от новата ни История, в който да сме независими или най-малкото, период в който да не зависим от никого 8-) Лека вечер и от мен.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 18 мар 2014 02:18

CTAHKO написа:
batceko написа:.. първо лека работа на нощната смяна тролове - лека и доходна момчета ...

... а иначе ... първо имам един въпрос - защо Русия е подписала без никакви уговорки договора за ненарушимост на границите в Европа , включително и границите на Украйна - нима тогава са забравили , че Крим е подарен от Хрушчов и че е изскона руска земя ..и че има бази ...явно са забравили ... какво се случи сега , че си спомниха ... просто в Украйна са на власт хора , които искат да я вкарат в Евросъюза ... т.е. ако Украйна е проруска - няма проблем Крим да е украински , ако обаче стане членка на ЕС- опа .. вземаме си Крим ..изключително мъжка и принципна руска позиция ... нещо от типа - ако се откажете от ЕС ще ви дадем 30 млдр долара и ще ви смъкнем цената на газта наполовина , но ако отново поискате ЕС - ни пари , ни газ - отново изключително принципна и мъжка позиция , в която няма и помен от изнудване и откровен икономически шантаж ..

..относно аналогиите с Косово - това , което стана там беше гадно , албаниците са си ..албанци ... трафиканти и прочие ..запада наказа Сърбия за простотиите преди това в Хърватия и Босна - не ми харесва , но се случи .... но има едни малки разлики с Крим ... първата и доста съществена - Русия в случая не играе ролята на САЩ от случая с Косово , за да се каже - щом едните могат , защото не и другите .. Русия играе ролята на Албания и дефакто в резултат на така наречения референдум още на другия ден Русия увеличи територията си с тази на Крим , а за момента нямам информация Косово да е станал част от Албания , да не говорим за територия на САЩ .

... другата съществена разлика е , че в случая с Косово напрежението беше там - в Косово - сърбите и албанците си се биеха яката , даваха жертви и прочие и случилото се , макар и да не го одобрявам , имаше някаква поне елементарна логика . беше ясно , че сърбите и албанците там , след пролятата кръв нямаше как да живеят както преди ..докато напрежението в Украйна беше основно в Киев и по слабо в източната част - Харков и т.н. ..в Крим си беше спокойно и нямаше никакво напрежение и всъщност цялата работа започна веднага след като падна Янукович и Русия видя ,че има реална опасност да загуби политически Украйна ..и какво направи ... притесни се за руснаците в източна Украйна , където има реална опастност да се стигне до конфронтация със украинците ..не .... притесни се за базите в Крим , макар там да няма опасност за руснаците , защото са огромното мнозинство ...и бързо бързо реши кардинално проблема ..как ..като изпрати войски и после инициира референдум чрез руснаците там и воала - Крим е руски ..т.е. базите .... отново типично руска тактика - хората не са важни , базите обаче - да ....

.... и сега какво ще стане като останалите руснаци в източна Украйна поискат да направят като руснаците в Крим ... интересно ... Крим беше автономна зона и уж поради тази причина референдума беше признат от Русия ..но източна Украйна не е автономна зона и за да се отдели трябва да се направи по един начин - насилствен ...а това ще означава само едно - война ... а путин не иска война , а и вече си взе базите .... щото е готин пич ..но сега ще трябва да обясни на руснаците в източна Украйна , че тяхната работа май няма да стане ... и ще спре да бъде готин пич ..поне за руснаците в източна Украйна ... а те никак не са малко .... и ако решат да направят каквото си искат ... кой ще ги спре ... путин ли ... готиния пич ... и ако вземе , че стане мазало .... тогава всякакви тролски теми за 20-те фашиста на майдана ще станат незначителни ..щото ще има да се броят трупове ...

...дано не съм прав .... опитния шахматист виждал поне няколко хода напред , но в реалния живот жертвите не са пешки и кончета , а хора .... десетки , стотици ..хиляди ... ясно е - американците са лоши .. правят войни , умират хора и затова ги мрази целия свят ...

.... да видим сега добрите руснаци как ще го направят ... според мен с Крим , путин се изака на вентилатора ... дано поне направи каквото трябва , някой да не натисне копчето му .... щото ще хвърчи на всички страни .... и нас даже ще оцапа .... без значение дали сме червени тролове или не ... мхм...

Абе Цеко, я да те попитам и аз, а какво стана с договора м/у Горбачов и Рейгън за неразширяването на НАТО в бившите соц. държави 8-)

.. не съм юрист Станко , но е логично да се предположи , че договора между Рейгън и Горбачов за неразширяването на Нато , ако има такъв де , е бил подписан между СССР и САЩ ... Нато започна да се разширява след като вече нямаше СССР , ако си спомням правилно - т.е. една от страните в договора вече я е нямало .... това би трябвало да прави договора нищожен .. но както казах - не съм юрист ... не знам дали от юридическа гледна точка Русия се води пълен правоприемник на СССР и по отношение на договорите ...

..... но като гледам отношението на червените тролове към нея ...поне на морално ниво е отвякъде правоприемник ..мхм...

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 18 мар 2014 02:27

Платените драскачи, пак дрискат по форума. Да направят един админ на свободната зона да ги наказва ! Разкажете ни за плана Ран(или както е там) !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 мар 2014 02:30

batceko написа:.. не съм юрист Станко , но е логично да се предположи , че договора между Рейгън и Горбачов за неразширяването на Нато , ако има такъв де , е бил подписан между СССР и САЩ ... Нато започна да се разширява след като вече нямаше СССР , ако си спомням правилно - т.е. една от страните в договора вече я е нямало .... това би трябвало да прави договора нищожен .. но както казах - не съм юрист ... не знам дали от юридическа гледна точка Русия се води пълен правоприемник на СССР и по отношение на договорите ...

..... но като гледам отношението на червените тролове към нея ...поне на морално ниво е отвякъде правоприемник ..мхм...

Говоря ти за договора за ядрено разоръжаване, в който е включена тази клауза м/у двете страни :) Аз също не съм юрист, но е логично да се предположи, че аналогично може да се започне новото въоръжаване с ядрени оръжия на двете страни 8-) По същата логика, Путин не е длъжен да спазва никакви спогодби, подписани от предшествениците му 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 18 мар 2014 02:41

CTAHKO написа:
batceko написа:.. не съм юрист Станко , но е логично да се предположи , че договора между Рейгън и Горбачов за неразширяването на Нато , ако има такъв де , е бил подписан между СССР и САЩ ... Нато започна да се разширява след като вече нямаше СССР , ако си спомням правилно - т.е. една от страните в договора вече я е нямало .... това би трябвало да прави договора нищожен .. но както казах - не съм юрист ... не знам дали от юридическа гледна точка Русия се води пълен правоприемник на СССР и по отношение на договорите ...

Говоря ти за договора за ядрено разоръжаване, в който е включена тази клауза м/у двете страни :) Аз също не съм юрист, но е логично да се предположи, че аналогично може да се започне новото въоръжаване с ядрени оръжия на двете страни 8-) По същата логика, Путин не е длъжен да спазва никакви спогодби, подписани от предшествениците му 8-)

..ами ..добре .... само се моли да не се разхвърчат екскрементите , щото тогава няма да има никакво значение , кой какъв договор и можел или не е бил длъжен да спазва .... само това се моли ...

..щото цялата шитня с Украйна - една изкуствено създадена държава , са я надбробили славните комунисти и точно по комунистически са заложили такива капани , че .... всички помним какво стана с Югославия - още едно творение на славните момци .... имаш ли спомен колко умряха там , след като Милошевич пусна вентилатора ...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 мар 2014 08:37

WESLEY119 написа:
CTAHKO написа:
WESLEY119 написа:И аз искам да попитам- кога ще има референдум в Чечня за отделяне от Русия?Също очаквам подобен референдум и в Тибет. Държа много, застъпниците на руската позиция да ми отговорят. Благодаря предварително :)

Интересно, защо не пърхате срещу Съединението и обединението на Княжество България и Източна Ромелия 8-)

Супер адекватно изказване- Наздраве
Те Крим са като Източна РО*(сигурно е било пълно с роми)мелия-2 капки вода....
Мислех да водя някакъв дебат, но с хора, които ми пишат Румелия с "О", това няма как да стане. Като се научите на четмо и писмо- тогава :)

Аз съм ЗА Чечня да се отдели.По- добре за Русия. Колкото по-малко резняци в Русия,толкова по-добре!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 мар 2014 08:46

tprodanov написа:Ми то комунизъм няма никъде и не е имало. Еволюцията има навика сама да се пречиства от грешките си и не ги допуска чак в такива крайни фази. Комунизмът е като тъп, агресивен вирус - убива носителя си преди да успее да се разпространи и убива и себе си.

Проданов , вие русофобите не отивате на добре! Вовата слага ли им го постепенно на негроидите? Слага им го . Примирете се!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 18 мар 2014 09:10

Балкански Орел написа:
JACKO написа:Абе хванете си по едно гадже момче-момиче.
Ние сме си идеални,та другите ги мислим!
Правете деца.

Точно ти ли го казваш, Разград е с най малко новородени заедно с Видин.Пак се изказа неподготвен. :mrgreen:

Как па разбра че съм от Разград ?! Ей гении си друже !

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 18 мар 2014 09:27

В какво по дяволите бихте обвинили Адолф Хитлер??? САМО СЕ ВИЖТЕ... :arrow:
http://www.youtube.com/watch?v=v0O1A47xRWc
НЕОБОЛШЕВИЗЪМ, но на нас не ни пука!!! Унтерменш нация сте във ВСИЧКО, такива и ще си останете :idea:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Върни се в “Свободна зона”