SANSIRO7 написа:Имам лошото чувство, че не е далече времето когато свободомислеща България ще не ще, ще признае и референдума на югоизточна България.
Не бой се! Преди това циганите ще ни завладеят..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SANSIRO7 написа:Имам лошото чувство, че не е далече времето когато свободомислеща България ще не ще, ще признае и референдума на югоизточна България.
vannistelroy написа:Тя истината е една:
Който не разбира от спорт,се мъчи да разбира от политика...![]()
![]()
pampi написа:... Кой бомбардира София? ...
Синьо сърце написа:Red_Pride написа:ние пак като най-големите тарикати се опитваме да цоцаме от две цици,да видим кога ще ни пляснат през устите
Ами...вместо две цици ще ни подадат два х.я, та ще се чудим с тая волтова дъга къде да се денем! Те го президентката пак се изсра от Лондон, дава крайни оценки, абе нещастна работа... Що не дава оценка на прихванатия разговор на Виктория Нюланд, а?
Те зарад такива не волтова дъга, ами направо кълбовидна мълния ще лапаме!
cacho написа:Пичове молете се Странджа да не окаже Крим.Турция да възстанови една отдавнашна неправда и да не реши да помогне на болшинството от хора които се определят ката етнически турци.Тогава ще ви питам дали референдума в Странджа е законен или не.Глупаци
Captain Stottlemeyer написа:pampi написа:... Кой бомбардира София? ...
Чий кораби бомбардираха Варна (годината е 1915)!?...Иначе на въпроса ти: София (пък и не само София) беше бомбардирана от американски, английски и сръбски бомбардировачи, а я защищаваха заедно български и германски изтребители. Варна (през 1915 г.) е защитена от германски подводници...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта