Ким Чен Ун изби цялото семейство на чичо си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: Ким Чен Ун изби цялото семейство на чичо си

Мнениеот James Beattie » 27 яну 2014 01:55

Не знам, ама според мен си болен.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 яну 2014 08:45

Утре може да реши, че България нещо заговорничи, ако хвърли един поглед на форума с толкова теми за Вожда и току виж пратил някакви нинджи или направо ще пусне 2-3 ракети. :lol:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 яну 2014 09:29

James Beattie написа:Не знам, ама според мен си болен.

Според комунитическите престъпници съм болен, защото истините , които казвам за тях са им неприятни и искам да им се потърси най-строга наказателна отговорност за всички престъпления , които са извършили!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 27 яну 2014 12:21

Безкомпромисен написа:

Според комунитическите престъпници съм болен, защото истините , които казвам за тях са им неприятни и искам да им се потърси най-строга наказателна отговорност за всички престъпления , които са извършили!

Ходи се лекувай човече..докато не станало късно,ама май........! ;)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 яну 2014 13:30

nikita 333 написа:
Безкомпромисен написа:

Като ви гледам май вие трябва да се лекувате, защото нормален човек няма как да сложи за картинка червения антибългарски символ сърп и чук!Само човекоподобно създание с психически отклонение може открито да си признаава , че е комунистически престъпник и да се гордее с това! Комунизмът е психично заболяване на ума и сетивата и от тази болест няма лек, тя е страшна и който се зарази с нея остава психично болен за цял живот!Един човек ако е нормален , той няма да е комунист!
Бог да пази България от комунисти!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 28 яну 2014 14:19

А КНДР да не е влязъл в трудов лагер че не се е похвалил?
Северна Корея изпрати 17-годишния Хънг Ир Гонг на мисия до Слънцето. Пътешествието отнело само 18 часа, пишат световните медии.

В централната емисия в Северна Корея водещият съобщил: „Щастливи сме да заявим, че мисията по изпращане на човек до Слънцето беше успешна. Северна Корея изпревари всяка друга държава в света. Хънг Ир Гонг е герой и заслужава да бъде посрещнат като такъв, когато се върне по-късно вечерта“.

Всъщност Хънг е племенник на Ким Чен Ун. Младият Хънг пътувал по тъмно, за да се предпази от екстремната слънчева топлина. Ракетата, в която бил е специално моделирана за пътешествието.

Той също така е взел проби от Слънцето, които ще покаже на чичо си. Корейската централна агенция определя постижението на Хънг като „най-голямото човешко постижение на нашето време“.

Новината предизвика сарказма на повечето агенции, които се подиграха с "успеха" на държавата.

Тея удариха макетата у земята.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2014 18:35

Безкомпромисен написа:
nikita 333 написа:
Безкомпромисен написа:

Като ви гледам май вие трябва да се лекувате, защото нормален човек няма как да сложи за картинка червения антибългарски символ сърп и чук!Само човекоподобно създание с психически отклонение може открито да си признаава , че е комунистически престъпник и да се гордее с това! Комунизмът е психично заболяване на ума и сетивата и от тази болест няма лек, тя е страшна и който се зарази с нея остава психично болен за цял живот!Един човек ако е нормален , той няма да е комунист!
Бог да пази България от комунисти!

Баба ти с какво е жънала житото бре-да не е имала комбайн по време на Царството? А сърпът с какво са го клепали, ако не с чук?

Жеков, ти си по-бос и от Николай Колев-Босия, ама е време да се обуеш, че я виж какъв сняг и студ е навън- ще вземеш да настинеш и да се гътнеш, та какво ще правим после без твоите светли и вдъхновени антикомунстически постове :roll: :cry:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 яну 2014 20:13

Недейте да ме сравнявате с този комунистически престъпник Николай Колев - Босия!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2014 20:43

Безкомпромисен написа:Недейте да ме сравнявате с този комунистически престъпник Николай Колев - Босия!

Жеков, на теб официалният ти празник е през април, убеден съм в това :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 яну 2014 21:49

Кашчей написа:
Безкомпромисен написа:Недейте да ме сравнявате с този комунистически престъпник Николай Колев - Босия!

Жеков, на теб официалният ти празник е през април, убеден съм в това :mrgreen:

Защо мислите така? С какво го свързвате?

Върни се в “Свободна зона”