Дебългаризирането на нацията ни - мит или реалност ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damageplan
- Контакти:
Re: Дебългаризирането на нацията ни - мит или реалност ?
Смешникът Виали69 да се притеснява как неговият кумир Путин ще успее да си проведе Олимпиадата , защото днес "Черните вдовици" пак са го ударили тежко .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qoopRnrPimg[/youtube]
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
damageplan написа:Смешникът Виали69 да се притеснява как неговият кумир Путин ще успее да си проведе Олимпиадата , защото днес "Черните вдовици" пак са го ударили тежко .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qoopRnrPimg[/youtube]
Това го гледах днес по-рано.Станало е на гарата във Волгоград.Путин ще си проведе олимпиадата,жална им майка на родата на тази "мъченица".
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Serafim написа:Ма що бе? Аз не говоря за конспирация, която има за идея да разруши България. Ти ако не знаеш, че ДС се е основния репресивен апарат на БКП и ако не си наясно с пропагандата, въобще що коментирате такива теми.
Разбира се, че нашите баби, дядовци и родители им е налагано как да мислят и как да възприемат нещата около себе си. За кво са били тия всички манифестации, ученически бригади и колективни дейности.
Още по-голяма роля играе информационното затъмнение, литературата, музиката.
Моята баба не е стъпвала в магазин от поне 10 години. За нея неща, като здравни пътеки, пенсионни стълбове, държавен дефицит, потребителска кошница и пр. са термини от друг свят. Нейната проста сметка е такава - като е работела в резиденцията на Тато, 200лв. заплата са ѝ стигали, сега пенсията ѝ е по-малко от това и не ѝ стига...
И не ѝ е ясно, защо се е получило така не, щото е глупава, а просто не е трябвало да знае такива неща.
А клипчето е много показно - може след него да се заключи темата, защото се чудя на хората, които си чешат езиците над такива въпроси с приятели, докато сърбат домашна ракия и накрая приключват с "Абе, е*ало си е майката!" и с мисъл в главата, че трябва да оставят малко от лещата, дето булката е сготвила, да има за детето, като се върне от даскало.
Не бе,идеята ми беше ,че трябва всеки да поеме отговорност за самия себе си,а не че му виновен Филанкишията,така както се оправдаваме с предците си ,утре и с нас така ше се оправдават и става един омагьосан кръг, от който няма изход

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Когато се пусне някаква тема за каквото и да е и веднага се появява някой и заявява с големи букви Комунизма е виновен,и оттам нататък всякакъв спор и доводи стават излишни,какво да доказваш на хора които си знаят едно и също ,ползват едни и същи фрази и едни и същи клишета.По добре не и им се връзвайте.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
На мен ми прави впечатление следното: познавам много хора, по-големи от мен, които са от семейства с по 3-4, та дори 5 деца, българи. Казват ми, че семействата с 3 деца например тогава не са били нищо впечатляващо сред българите.
В момента семействата често имат по 1, най-много 2 деца. Много по-млади мои познати направо казват, че не могат и да издържат второ дете, това била причината. Аз самия съм раждан в края на соц-а, в семейството сме 5 деца и сега повечето хора като чуят това се облещват все едно им казвам, че брат ми е Бил Гейтс.
Ниска раждаемост сред българите, които са останали в България; масова емиграция 90-те години на млади хора, чието поколение е загубено за България, наследниците им ще растат като чужденци, еми при това положение е достатъчно циганите и турците да запазят нивото си на раждаемост за да може баланса непрекъснато да се променя в тяхна полза.
И наред с демографския фактор българина губи така да се каже националното си самосъзнание. Той не се интересува от родината си, повече е разпространен принципа "ла*но да е, чужбинско да е". А един народ загуби ли.. националната си гордост.. пиши го бегал. Последния абзац може да бъде описан с доста повече подробности и примери, но не ми се занимава. Който е разбрал - разбрал, останалите няма смисъл и да ги открехва човек.
В момента семействата често имат по 1, най-много 2 деца. Много по-млади мои познати направо казват, че не могат и да издържат второ дете, това била причината. Аз самия съм раждан в края на соц-а, в семейството сме 5 деца и сега повечето хора като чуят това се облещват все едно им казвам, че брат ми е Бил Гейтс.
Ниска раждаемост сред българите, които са останали в България; масова емиграция 90-те години на млади хора, чието поколение е загубено за България, наследниците им ще растат като чужденци, еми при това положение е достатъчно циганите и турците да запазят нивото си на раждаемост за да може баланса непрекъснато да се променя в тяхна полза.
И наред с демографския фактор българина губи така да се каже националното си самосъзнание. Той не се интересува от родината си, повече е разпространен принципа "ла*но да е, чужбинско да е". А един народ загуби ли.. националната си гордост.. пиши го бегал. Последния абзац може да бъде описан с доста повече подробности и примери, но не ми се занимава. Който е разбрал - разбрал, останалите няма смисъл и да ги открехва човек.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Безкомпромисен написа:За съжаление нацията се дебългаризира от 69 години насам по нареждане на СССР, която е чужда и враждебна на България страна!Комунистиеските престъпници създадоха изкуствената македонска нация , където по нарежане на комунисарите от Москва съветския граджанин Гошо Тарабата насилствено караше всички от пиринския ккрай да се нарекат "македонци" , а не българи! България от 69 години е под съветско-болшевишко кърваво комунистическо робство и престана дасъществува като държава на най-чернияът и кървав ден в българската история 9 Септември 1944г.!
Бог да пази България от комунисти!
Добър ден, ДРУГАРЮ. Докараха нови розови наушници. Искате ли 1 комплект?
П.П. Вървят в комплект с усмирителна риза и валериан.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
damageplan написа:Смешникът Виали69 да се притеснява как неговият кумир Путин ще успее да си проведе Олимпиадата , защото днес "Черните вдовици" пак са го ударили тежко .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qoopRnrPimg[/youtube]
Ти ненормален ли си или си просто рязан?! Някаква откачена ислямистка отрепка е убила толкова абсолютно невинни мирни хора и тук в български спортен форум се намира сладур , който само дето не е запял от радост по този повод!!!
Нико написа:damageplan написа:Смешникът Виали69 да се притеснява как неговият кумир Путин ще успее да си проведе Олимпиадата , защото днес "Черните вдовици" пак са го ударили тежко .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qoopRnrPimg[/youtube]
Ти ненормален ли си или си просто рязан?! Някаква откачена ислямистка отрепка е убила толкова абсолютно невинни мирни хора и тук в български спортен форум се намира сладур , който само дето не е запял от радост по този повод!!!
+1! Бог да прости хората!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- damageplan
- Контакти:
FLANKER написа:Нико написа:damageplan написа:Смешникът Виали69 да се притеснява как неговият кумир Путин ще успее да си проведе Олимпиадата , защото днес "Черните вдовици" пак са го ударили тежко .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qoopRnrPimg[/youtube]
Бог да прости невинните жертви! Постнах го , за да се види ,че и всемогъщият Путин има проблеми за решаване ,защото авторът на темата прекалява със сервилниченето на тема Путин и могъществото на Русия .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
damageplan написа:FLANKER написа:Нико написа:damageplan написа:Смешникът Виали69 да се притеснява как неговият кумир Путин ще успее да си проведе Олимпиадата , защото днес "Черните вдовици" пак са го ударили тежко .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qoopRnrPimg[/youtube]
Бог да прости невинните жертви! Постнах го , за да се види ,че и всемогъщият Путин има проблеми за решаване ,защото авторът на темата прекалява със сервилниченето на тема Путин и могъществото на Русия .
Човек , толкова ли не се сещаш ,че тези проблеми не са на Путин ! Тези проблеми са наши, на обикновените хора!