alexveselinov написа:Iceberg написа:alexveselinov написа:Iceberg написа:alexveselinov написа:...........
Сега като си толкова отворен чакам да ме обориш
То какво да те оборвам, ти сам си правиш суплес и се самотушираш. Ами виж се, ти само МРАЗИШ!!? Мразиш ГЕРБ, още повече комунисти, турци.. Докога само омраза? А и аз никога не съм казвал, че съм от ГЕРБ, а просто подкрепих разумните хора, които не се съгласиха с просташките твърдения на автора на темата. В случая ГЕРБ са постъпили хуманно, а и както се разбра, са дали два пъти повече за ремонти на църкви. Дават и за много други добри дела в държавата - музеи, читалища, без значение хора с какви религии ги посещават и това е похвално. Това е истината, а не, че на връх православен празник, откривали джамия??!! Виж колко гадно и провокаторски звучи?! Ето това ме дразни. И това е с цел, да се плюе. Ето против това се изказах. А иначе, че ГЕРБ допуснаха много грешки и имат доста трески за дялане, това е една друга тема. Аз също съм от много неща недоволен. Лошото знаеш ли кое е, че според мен няма друга алтернатива, че се напълни с такива като тебе, дето само мразят, а нищо градивно не правят. Защото дали си син (по-светло или тъмно) или националист... все си с наакано дупе. Тъмно сините е.аха мамата на СДС и толкова години вече не могат да надигнат глава, а крайните националисти от Атака виж какви ги натвориха. За чудо и приказ, така, че на следващи избори няма да помиришат парламент. Ама на фашиста Сидеров не му пука, понатрупа парички на гърба на партия и народ, харчи ги нашироко с мършата си по луксозни курорти...,, а вие тук плюете, че друг ги давал за благотворителност???! Ето заради това, съм по-склонен да мисля, че реформиран и взел поуки ГЕРБ, с помощта и коректива на една или още по-добре две сини партии или поне център-дясно, заедно биха могли да свършат по-добра работа, от такава безпринципна коалиция като комунисти, турци и крайни националисти?!?! То нали надеждата умирала последна.. Но поне мисля позитивно.. Та, питам аз, като мразиш червени и турци, гербаджиите също, от кои си?! И освен да мразиш, друго знаеш ли да правиш?! Знаеш, тъй като те гледам, да пишеш тук гнусотии, да натрапваш "опорни точки" и да плюеш. Да привличаш глупците с лъжите си и да плюете страстно заедноХех, нещастници...
Смешко, не ми се прави на много оборотен, може да го караш малко по-спокойно и без този менторски тон. Първо ще ти кажа, че аз не плюя, а казвам самата истина. Ако мислиш, че това са гнусотии или лъжи, ти казах да ме обориш. Ако си забравил ще ти припомня![]()
1.Строят (ремонтират) ли ГЕРБ джамии? - Факт!
2.Беше ли Месут Йелмаз в зала ''Арена Армеец''? - Факт!
3.Окачи ли Цецка Цачева турското знаме на българския парламент? - Факт!
4.Ходиха ли Цвета Караянчева и Цв. Цветанов на конгрес на Ердоган? - Факт!
Това е истината, всичко друго, което си написал е брътвеж на душевно болен гербер. За какво нормалност смееш да ми говориш, при положение, че подкрепяш партията на една бивша мутра!? Заради такива като теб, нашето мило отечество е на това дередже.
Аз не съм адвокат на ГЕРБ и нямам намерение тука да ги защитавам. Още повече ти казах вече, че някои неща им харесвам, други не... Не съм кон с капаци като тебе. Но понеже си нагъл и така като гледам искаш да заработиш някой и друг лев от платени постове... само гледай да не те глобят после, че някой те наакал тука и си осрал агитацията