България се топи с осем души на ден.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: България се топи с осем души на ден.

Мнениеот James Beattie » 20 дек 2013 09:46

България се топи с осем души на ден.

Не че българите се топят с осем души на ден, а просто Левски/ЦСКА/Локо докарват по 8 цветнокожи майстори всеки полусезон.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 дек 2013 10:19

hellyeah написа:
viali69 написа:
hellyeah написа:Знаеш ли колко са били циганите на 09.09.1944 /170 011/и после с политиката на Тодор Живков за многодетните семйства с три и повече деца колко нарастнаха в периода 1944-1989 .Нали имаше повеля на партията за 9 милионния българин . https://librev.com/discussion-politics- ... 1944-1989-

Абе, пич, аз на очите си ли да вярвам или на либерасткия сайт, който ми даваш да чета ?!
Аз съм живял по това време и отлично помня какво беше.
Тогава българите бяха 95% от населението на огромна част от градовете в България с изключение на няколко района, където турците бяха компактна маса.
Циганите бяха съвсем малко. Не само, че бяха малко, но не се ползваха с никакви привилегии. Да, Бай Тошо им даваше работа основно в "Чистота", но никакви привилегии !
Нямаше чужда намеса в полза на циганите. Никой не ни принуждаваше да ги наричаме "роми". Никой не ни съдеше за дискриминация, когато им викахме "мангали". Нямаше Соросови НПО-та.
Всички цигани работеха. Караха казарма като трудоваци в "Строителни войски". Държавата не им позволяваше да ползват ток и вода безплатно. Не им даваха да пътуват безплатно в градския транспорт и по влаковете.
Ако някой манго краднеше нещо по селата следваше лобут от кварталния. Отделно го биеха и съселяните му.
В нашето село за циганите беше забранено да преминават като мръкне моста на реката, който отделяше техните катуни от селото.
Това е истината !

Поне разбрах от цялата ти тирада , че си от село .Не зная как е било на село ,защото и прадядо ми и прабаба ми са граждани.

Което не те е направило по умен! Този път ще се съглася с коментара на viali69, защото е самата истина! Така беше!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 дек 2013 11:18

viali69 написа:
THE G.A.M.E написа:Не, благодаря.
По-добре българите да станем мъртъв народ, от колкото да ни направят руска славянска паплач !
Знам, че няма да влезеш в дискусия с мен, ама на мен няма да ми омръзне да ти засичам простотиите :!:

Значи по-добре да я няма България, отколкото да се върне към православието и славянските си корени, така ли ? :o :shock:
Написал си още една невероятна глупост - че милиони етнически българи чакали български паспорт. Това, както и намека ти, че българските емигранти рано или късно щели да се завърнат в България е ПЪЛНА ГЛУПОСТ !
Докато стандартът на живот у нас е нисък никой няма да се натиска да дойде да живее тук, освен пълчищата от арабския свят, който юдеите разбуниха като кошер.
Ниският жизнен стандарт ще прогони още млади българи от България, а другите никога няма да се върнат тук !
Системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД умишлено поддържа нисък жизнен стандарт, за да може да дебългаризира България. На циганите и бежанците не им пречи мизерията. Напротив - точно в мизерия те се размножават най-много !

Не пиши глупости за Русия ! В Русия може да има различни етноси , но доминиращ е руският ! Руснаците не са заплашени от демографска катастрофа и изчезване като нас. Там има сериозна и далновидна държавна политика, която гарантира запазването на доминантното положение на основния етнос - руския.
Къде си тръгнал да се сравняваш със 150 милионна държава ?!
В Русия за разлика от САЩ и страните от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД не се толерират малцинствата. Русия не се циганизира и не се ислямизира. В Русия негрите не са добре дошли като на Запад, където заедно с арабите примерно в Англия и Франция вече са преобладаващо население.
Само спешно излизане от Еврейския съюз и връщане в лоното на Русия може да спаси българския етнос !!! Иначе след 15-20 години ще сме малцинство в собствената си държава, а мнозинството от НЕбългари ще определя правилата в нея.
ИЗБИРАЙТЕ, докато не е станало късно !!! :evil:

Естествено, че е по-добре да сме мъртъв и изчезнал народ.
От колкото народ, с подменена история, промито самосъзнание, присвоен език и унищожени култура, обичаи и ценности !
Нещо, което, без съмнение иска Русия.
Доказали са го през вековете :!:

Най-общо написано... По-добре да сме мъртви като шумерите, олмеките и траките, но да ни помнят като цивилизован и достоен народ.
А не народ, с промито самосъзнание, ценности и култура, като този на югозапад от нас, който незнайно по-каква причина се зове - "македонци".

Що се отнася до това, дали българите работещи в чужбина искат да се върнат, съм дал чудесен пример с периода 2000-2008 г.
Както и изследване, в което повече 60 % от работещите българи в чужбина заявяват, че ще се върнат, след като натрупат капитали.
Изследването е правено през 2011 г.
Който търси, намира.
Излиза, че срещу моите думи стоят факти, а срещу твоите... Едни голи бращолевения.

Що се отнася до НСР, "Уркото" на няколко пъти ти го писа, че не си съвсем наясно с нещата.
Пълното унищожение на българският етнос не влиза в плановете, в това мога да те уверя.
Целта е етническите българи, да бъдат държани в подчинение.
Това най-лесно може да стане, с нещата, които ни се случват.
Но един пич по-нагоре перфектно е обяснил, че "Елитът" на върха на пирамидата, е подценил съпротивителните сили на българите.
НСР има нужда от нас, по-причини, които са обект на коренно различна дискусия. ;)

Русия е федеративна република, и като такава, в която руският етнос, е почти равен на останалите народности, като численост, редът се поддържа изкуствено.
Руската държава ли не толерира другите етноси ? :lol:
Хайде стига, ще взема да си помисля, че действително си тъп.
Към момента си мисля, че просто се правиш на такъв ...

Нещо да кажеш за мюсюлманските джелати, които се водят президенти на републики като Чечня, Калмикия, Дагестан и т.н. ? :roll:
С какви средства тези хора са мулти-милионери ?
А знаеш ли, че стандартът на живот в споменатите автономни страни, е по-висок от 80 % от руските територии ?
Това, с какви средства е постигнато, я ни осветли.

Много неща не са ти ясни за Русия, човек.
По-лошото е, ако действително знаеш как стоят нещата, но въпреки това я лансираш като алтернатива.
Тогава и аз ще те нарека - платен.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 20 дек 2013 14:25

Като стана дума за Русия, много ми хареса мнението на потребителя rusnache от news.bg

Звер, ти не ми обяснявай на мен каква ми е средата, а ми обясни защо самите руснаци пищят от ЖКХ, защо няма пътища дори на европейска територия, защо умират по 35 000 годишно на пътя, защо хората са принудени да ползват видеорегистратор по време на шофиране и общуване с полицаите, защо "безплатното" здравеопазване е малко по-скъпо от платеното такова в Германия, защо в повечето градове няма автобусен градски транспорт, а са само маршрутки тип ПАЗ, рядко ГАЗель и още по рядко Форд. Русия не е Москва пич, нито е Петербург, а зад тях свършва цивилизацията. Защо трябва да купиш бутилка коняк на лелката, за да те запише при зъболекаря за утре, а не за след 3 седмици?
Мани ти с тея врели не кипели че лошото можеш да го видиш на всякъде, проблема е, че хубавото в Русия е малко извън Москва и Петербург.

Покрай града ми мина М4-Дон, да ти обяснявам ли как е строена, с каква техника и за колко време ще се разпадне? Защото 4 месеца след отварянето й цялата е в коловози, дори в лентата отделена за спец. транспорт.

Мога да ти ги редя цял живот нещата, кредитите с 20% годишна лихва, картофеното нишесте в кравето масло, безумното количество емигранти от -становете, постоянната измама на всяка крачка, правосъдие което вкарва в затвора човек минал с мотор през метрото и оставя на свобода, без дори да вземе книжката на пиян шофьор прегазил майка с дете, полицията която освен да рекетира не прави нищо друго, за това, че до ден днешен свободно бизнес не можеш да правиш без да си плащаш на някого, без значение именно какъв, за "откат" който е пословичен, за това, че свободно ходят и агитират да гласуваш за "своя" човек срещу 1000 рубли?
Или да разгледаме нещата от друга страна, да поговорим за образованието, в което директорите събират всеки месец пари от родителите и не дай боже да не дадеш, че детето ти няма да изкара много там, за вишистите, събиращи по 60-100 000 рубли за да си платят сесията. И това е прекрасно известно в страната.

Може да обърнем поглед към услугите, към които хората се стараят да не прибягват и за това са станали майстори по всичко, понеже ако отидеш в сервиз за смяна на масло, после ще се върнеш в него да смениш и нещо друго. Че те е страх да си викнеш майстори у дома да ти направят ремонт, че не е ясно какво ще остане от апартамента ти после, а ако остане, не е ясно кога ще се разпадне ремонта, за цените на услугите, надути в 10-токрайни стойности, за фалшиви таксита, за това, че почти няма легални въпреки, че съществува закон от близо година вече, за това колко нелегални завода има из Русия които бълват фалшиви парфюми, храни, алкохол.

Човек, факта, че никой не иска да отваря границите си за обикновения руснак освен страните които имат отворени граници към всички, факта, че никой не отрича безумната корупция в Русия, факта, че средната продължителност на живот не задминава 62-3 години, факта, че е най-големия консуматор на хероин, факта, че всеки който има възможност отдавна е изчертал от там, факта, че смъртността на пътя е огромна, факта, че битовите убийства са супер високи и още куп факти трябва да ти говорят, че Русия не струва, както не струва всяка една огромна държава с разпръснато население.
И тук не става дума за Путин или Медведев, Прохоров или Зюганов, а става дума за манталитета на руснака, за злобата която е присъствала винаги в него ( от древни времена юмручния бой е нормален завършек на всяко едно гости ), агресията в очите на всички и неспособността да общуват нормално, такава е нацията, под тежка ръка се кротва и е способна на много, но Сталин няма повече и в 21 век няма място за Сталин, за Иван Грозни и други. Докато човек не се превъзпита сам, няма да се промени нищо там.

Аврора, фанатизма ти е болезнен, православната ти Русия е толкова православна, че освен да се кръстат преди да ти разбият главата и преди 15 годишните кифли по селата да лапат пишки, не се споменава името на оня в който вярваш, а поповете карат коли за по 80+ хиляди евро, така, че тая идея с православието и надеждата я пиши бегала, Русия не е онази Русия за която си мислиш и на дали някога ще бъде.

http://news.ibox.bg/material/id_197866885/fpage_1/#clist

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 20 дек 2013 16:08

THE G.A.M.E написа:
viali69 написа:
THE G.A.M.E написа:Не, благодаря.
По-добре българите да станем мъртъв народ, от колкото да ни направят руска славянска паплач !
Знам, че няма да влезеш в дискусия с мен, ама на мен няма да ми омръзне да ти засичам простотиите :!:

Значи по-добре да я няма България, отколкото да се върне към православието и славянските си корени, така ли ? :o :shock:
Написал си още една невероятна глупост - че милиони етнически българи чакали български паспорт. Това, както и намека ти, че българските емигранти рано или късно щели да се завърнат в България е ПЪЛНА ГЛУПОСТ !
Докато стандартът на живот у нас е нисък никой няма да се натиска да дойде да живее тук, освен пълчищата от арабския свят, който юдеите разбуниха като кошер.
Ниският жизнен стандарт ще прогони още млади българи от България, а другите никога няма да се върнат тук !
Системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД умишлено поддържа нисък жизнен стандарт, за да може да дебългаризира България. На циганите и бежанците не им пречи мизерията. Напротив - точно в мизерия те се размножават най-много !

Не пиши глупости за Русия ! В Русия може да има различни етноси , но доминиращ е руският ! Руснаците не са заплашени от демографска катастрофа и изчезване като нас. Там има сериозна и далновидна държавна политика, която гарантира запазването на доминантното положение на основния етнос - руския.
Къде си тръгнал да се сравняваш със 150 милионна държава ?!
В Русия за разлика от САЩ и страните от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД не се толерират малцинствата. Русия не се циганизира и не се ислямизира. В Русия негрите не са добре дошли като на Запад, където заедно с арабите примерно в Англия и Франция вече са преобладаващо население.
Само спешно излизане от Еврейския съюз и връщане в лоното на Русия може да спаси българския етнос !!! Иначе след 15-20 години ще сме малцинство в собствената си държава, а мнозинството от НЕбългари ще определя правилата в нея.
ИЗБИРАЙТЕ, докато не е станало късно !!! :evil:

Естествено, че е по-добре да сме мъртъв и изчезнал народ.
От колкото народ, с подменена история, промито самосъзнание, присвоен език и унищожени култура, обичаи и ценности !
Нещо, което, без съмнение иска Русия.
Доказали са го през вековете :!:

Най-общо написано... По-добре да сме мъртви като шумерите, олмеките и траките, но да ни помнят като цивилизован и достоен народ.
А не народ, с промито самосъзнание, ценности и култура, като този на югозапад от нас, който незнайно по-каква причина се зове - "македонци".

Що се отнася до това, дали българите работещи в чужбина искат да се върнат, съм дал чудесен пример с периода 2000-2008 г.
Както и изследване, в което повече 60 % от работещите българи в чужбина заявяват, че ще се върнат, след като натрупат капитали.
Изследването е правено през 2011 г.
Който търси, намира.
Излиза, че срещу моите думи стоят факти, а срещу твоите... Едни голи бращолевения.

Що се отнася до НСР, "Уркото" на няколко пъти ти го писа, че не си съвсем наясно с нещата.
Пълното унищожение на българският етнос не влиза в плановете, в това мога да те уверя.
Целта е етническите българи, да бъдат държани в подчинение.
Това най-лесно може да стане, с нещата, които ни се случват.
Но един пич по-нагоре перфектно е обяснил, че "Елитът" на върха на пирамидата, е подценил съпротивителните сили на българите.
НСР има нужда от нас, по-причини, които са обект на коренно различна дискусия. ;)

Русия е федеративна република, и като такава, в която руският етнос, е почти равен на останалите народности, като численост, редът се поддържа изкуствено.
Руската държава ли не толерира другите етноси ? :lol:
Хайде стига, ще взема да си помисля, че действително си тъп.
Към момента си мисля, че просто се правиш на такъв ...

Нещо да кажеш за мюсюлманските джелати, които се водят президенти на републики като Чечня, Калмикия, Дагестан и т.н. ? :roll:
С какви средства тези хора са мулти-милионери ?
А знаеш ли, че стандартът на живот в споменатите автономни страни, е по-висок от 80 % от руските територии ?
Това, с какви средства е постигнато, я ни осветли.

Много неща не са ти ясни за Русия, човек.
По-лошото е, ако действително знаеш как стоят нещата, но въпреки това я лансираш като алтернатива.
Тогава и аз ще те нарека - платен.

Исторически погледнато,като изключим високата раждаемост у нас в началото на 20 век,поради чисто икономически причини свързани с нуждата от работна ръка за обработване на земята,бг семейство винаги е имало масово 2 деца както и сега.Английското примерно са 2 до 3.Емиграцията е причина за демогравския срив.Игнорирай иследвания че 60% от емигрантите ще се върнат...институтите които ги правят не са независими,данните или са манипулирани или са противоположни.3 години съм в чужбина,вярвай...емигрантски настроения да се върнат в родината си има само у 30% от хората.Първите са хора в пенсионна или пред пенсионна възраст(поколението с носталгия към комунизма)....вторите-млади хора с емигрантски комплекси,ниска праг на задоволяване на потребности на ниво...уиски и пържоли,и изкривена ценностна система.Първите както се сещаш няма да спрат демогравския срив,а вторите няма да увеличат раждаемоста осезателно,чак да обърнат графиката нагоре,защото и тук и там те са еднакво неконкуретноспособни с ниски доходи които не позволяват да създат потомство което изпитва глад за развитие на знания и умения,така че като нация в територията на България да се развиваме и да бъдем конкурентноспособни,и да не разчитаме само на аутосорсинг икономика.Нагласата при всички останали е трайно да се установят,приспособят и да живеят в страните приемници,а при повечето от хората причината вече не е финансова,а чисто цивилизационна.Остави ..."viali69",Русия та Русия.Как ще ми обясни наличието на толкова много руски постикомунистически олигарси от еврейски произход,дето купуват в несвяст най-скъпите имоти в Лондон-столицата на най юдомасонска държава в Европа,без да са "заплаха за националната им сигурност".Все едно техните господари не са тези които диктуват събитията в Новия Световен Ред.Затова най-големите търкания в ЕС са между Великобритания и континенталните страни, за на пръв поглед зарадии тривиални причини...емиграция,данъчно облагане,банкови регулации...а всъщност истинските причини са заради това че Великобритания се опитва да бъде проводник на интересите на отвъд океанските юдомасони в общноста....избора на България в момента Е СВЕДЕН върху най-малкото зло....Европейския Съюз....ДОБЪР ЛОШ,ТВА Е....демогравския срив е свързан по-скоро с емиграцията,от колкото с възпроизвеждането и ромската раждаемост...и смъртност.А най-простия въпрос към "МАРИОНЕТКИТЕ" които "менажират"тази държава,ИЗКЛЮЧАЙКИ третираните в МЕДИИТЕ КЛИШЕТА...."ромския бит,култура и самобитност",Е ЗАЩО....ЛИПСВА ЖЕЛАНИЕ и ДЕЙСТВИЯ или БЕЗДЕЙСТВИЯ У НАШИЯ ТАКА НАРЕЧЕ"ЕЛИТ" ДА ОГРАМОТИ и ОБРАЗОВА ТЕЗИ ХОРА,КАТО УМЕЛО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ни пробутва НОМАДСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТАЗИ ГРУПА ЗА ПРАВДОПОДОБНО ИЗВИНЕНИЕ ПРЕД електората,който от своя страна предвид изтичането на младите и будни хора,се хваща за най-малката допирателна...и несъзнателно игнорира истинската причина за демогравския срив....целенасоченото бездействие и мними и популистки мерки на правителства в тази посока....тва обаче явно не работи достатъчно бързо,затова сега ще ни вкарат малко "арабелки",за да раздробят целукупноста и хумогеноста на нацията,за да може по лесно да се асимилира,раздробява и държи в подчинение.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 20 дек 2013 16:40

Въпроса е защо ми ги хвалите Русия като там стандарта на живот е по-нисък и хората са по-бедни от българите като изключим Москва и Санкт Петербург. В Щатите, за да поддържат добър стандарт бачкат като животни на 3 различни работи с по над 12 часа работен ден. Само при нас ресторантите и кафетата са пълни. Събираме се редовно на ядене и пиене и после видиш ли се оплакваме, че сме бедни, а пък на децата купуват айфони :lol: :lol:

На запад хората бачкат здраво и много повече от нас. Хората ходят на психотерапевти,откачат и масово разстрелват хора и се самоубиват. Просто не оценяваме това, което имаме и не виждаме как едните тънат в мизерия (Русия и Китай), а другите работят като луди. В Китай средната заплата е доста по-ниска от нашата, а вие не спирате да ми ги давате за пример. Държави тънещи в мизерия, престъпност, експлоатация на човешки труд. С почти нищо не са по-добри от нас. Това че имат по-развита икономика означава, че олигарсите им живеят по-добре от нашите. Народа винаги е беден почти навсякъде. Има и хубави държави като Канада например 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 20 дек 2013 17:56

viali69 написа:
badboy95 написа:Йо-хо-хо, и бутилка ром! :mrgreen:

Пич, весело ли ти е ? Весело ти е. И знаеш ли защо ти е весела и безразлична тази трагедия за България? Защото вас младите ви научиха, че сте граждани на света, а не на България. Защото вие сте (извини ме за израза !) с промити мозъци от пропагандата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.
Вие нямате представа колко по-добре е да живееш в държава с етнически хомогенна нация. Умишлено не пиша "чиста нация", защото веднага ще ме обявят за нацист, фашист, комунист ...
Нямате представа колко хубаво е да живееш в общество, което е хомогенно, в което няма етнически, религиозни и расови различия.
Аз съм живял в такова общество преди 1989-та година и затова знам.
Вие по-младите просто не сте живели в такова и затова не оценявате страшната съдба, която ви предстои.
Защото вие няма да живеете в собствена България ! Вие ще живеете в чужда, НЕбългарска "България". Слагам България в кавички, защото само името и ще бъде българско.
Сега ти е смешно, но уверявам те след 20 години на теб и твоите деца никак няма да им е смешно !.
Защо ли ?
Защото няма да живеете сред българи. Защото няма да живеете и сред близки славянски народи като руснаците, украинците, беларусите ....
Защото няма да живеете дори сред чужди, но цивилизовани нации като германците, англичаните и французите.
Ще живеете сред мнозинство от цигани и ислямски "бежанци", емигранти и други НЕбългари !!!
Диви, прости, необразовани и агресивни маси от НЕбългари ще се разхожда по улиците на България. И за вашите жени, за вашите деца и за самите вас животът ще бъде ад !
Хайде посмей се сега, защото после ще плачеш ...

Не лъжете неуважеми другарю виали69! Вие комунистическите престъпници започнахте да раделяте българската нация , създавайки изкуствената македонска нация по заповед на масовият убиец Сталин!Вие започнахте репресии над българи , които не искаха да се пишат македонци , а да са Българи!Да за Пиринска Македония говоря, когато националният предател Гошо Тарабата искаше да прави изкуствена македонска нация!Вие откраднахте земите на българския народ и си привоихте парите и земята изкарани с честен труд от нормалния българин и репресирахте нормалните българи в 105 концлагера! България престана да съществува и стана съветски филиал на най-черният и кървав ден в българската история 9 Септември 1944г. и до ден днешен е съветска колония! Антибългари са комунягите служещи на чужда и врждебна на България държава - СССР!Българите не са славяни ние нямаме нищо общо със славяните за разлика от вас!И не меинтересуват бежанците и другите малцинства , защото най-големият проблем сте вие комунистите които разграбвате българската държава 69 години , гоните нормалните българи от съветския концлагер нарече антинародна република България , държите нормалните хора 69 години в бедност! Вие комунягите сте интернационалисти, вие нямате нищо общо с България!Вие създадохте Изродителния процес , после създадохте ДПС и АТАКА с цел да всеете етническо напрежение между нормалните българи и нормалните турци! И по този начин да отвлечете вниманието на бълагрския народ от най-големият проблем - комунистите!Докато не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизация България никога няма да се и да тръгне напред !
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”