Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Мнениеот viali69 » 21 ное 2013 19:24

Господа и другари, аркадашлар, ;)
Аз просто направих моята прогноза как ще се развие политическия живот през зимата у нас. Нищо повече !
Разбира се, в мнението ми има известна доза пристрастие, защото не крия, че съм привърженик на правителството на Пламен Орешарски и на БСП като цяло.
Днес цял ден бях зает. Влизам преди малко, пускам телевизора и хоп ... Бунт в бежанския лагер ...
Опааа, вече едната ми прогноза започва да се сбъдва. А, още не са минали и 24 часа, откакто я направих.
АТАКА днес прибавиха още 0.5% към рейтинга си ! :mrgreen:
Ще видите, че съм прав за всичко, което написах тази сутрин като прогнози.
Времето ще докаже това ! ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 19:48

RedeviL написа:
badboy95 написа:
Чапаев написа:
badboy95 написа:В дългосрочен план, всичките тези промени няма да имат значение като корупцията е на такова високо ниво и то почти навсякъде. Както казах, козметики не минават, трябва кардинални промени, само че как ще станат като всичките 240 маймуни са в играта, много ясно че няма да стане. Ти ставаш за смях учителюююююю, комунягите мислите само за гъзовете си, от ден до пладне, по натам каквото ще да става, нали :lol: Я ми кажи защо за повече от 24 години, след толкова публични екзекуции, няма повече от 3-ма човека осъдени (даже и толкова няма)?!?!?! Заслепен си, поне да имаше малко мозък в главата, дядо ми може и да е комунист, ама поне може да разсъждава, а не да мучи някакви простотии и само да повтаря едно и също!! Бъди жалък и неинформиран, и си мечтай, че твойте хора ще те спасят :twisted:

Явно още вярваш в дядо Коледа! Искаш с магическа пръчка, само за 4 месеца, Орешарски да оправи това, което Боко съсипа за 4 години! Интересна логика! Така и не ми отговори на въпроса, с коя от изброените мерки на правителството не си съгласен! Направо си го кажи "Не искам да се увеличават минималната работна заплата, минималната пенсия и майчинските! Не искам да има дребен бизнес! Искам увеличение на пенсионната възраст, така че с подлогите да ходим на работа! Искам да се махнат тези, за да дойдат предните и да източат здравната каса и сребърния фонд"! Малоумна работа!

Ама ти вярно си много тъп или просто ти плащат да плямпаш едно и също - отговорих ти и двата пъти, козметични промени не помагат, само разкрасяват положението за малко. А ти що не ми отговаряш на въпросите никога, бе, нещастник?!?!?! Айде баста, кретен такъв, не те ли е срам да имаш толкова едноклетъчно мислене, а се наричаш учител!?!?! :evil: :evil: :evil: ТИ СИ ТОЯ, КОЙТО ВЯРВА В ДЯДО КОЛЕДА, В ТВА ЧЕ БОКЛУЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ОПРАВЯТ НЕЩО, ТА ТЕ ЗА ПАРИ ЩЕ ПРОДАДАТ МАЙКИТЕ СИ, ОЛИГОФРЕН!!! ЗНАЕШ ЛИ ИЗ ПОЛИЦИЯТА, ИЗ СЪДИЛИЩАТА, ИЗ КМЕТСТВАТА, ИЗ МИТНИЧАРИТЕ, ИЗ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ РАБОТНИЦИ КОЛКО СА КОРУМПИРАНИТЕ?!?! ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ НИЩО В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА НЕ СТАВА БЕЗ ПАРИ И ВРЪЗКИ?!?! ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСИЧКИТЕ ТИЯ, КЪДЕТО СЕ ИЗРЕДИХА ДА ЧУКАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД 23 ГОДИНИ?!?! НАПРАВО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, АКО ТИ ПЛАЩАТ САМО И САМО ДА ПОДКЛАЖДАШ ГНЯВ У ХОРАТА, БРАВО, УСПЯ!! ЗАРАДИ ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СЕ ЧУДЯ ДАЛИ НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕК ДА СЕ БОРИ С ИЗРОДИТЕ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН, ИЛИ ДА ДЕЙСТВА КАТО ТЯХ - ДА ВИ НАРЕДЯТ ВСИЧКИ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ И ДА ВИ РАЗСТРЕЛЯТ, ТВА ЗАСЛУЖАВАТЕ!!! :evil: :evil:

Хубаво си изброил проблемите в нашата страна! А сега ми кажи в полицията, съдилищата, митниците, кметствата, администрацията и всичко друго, което си изброил какви хора работят? Нима не са хора от народа, защото тези в парламента също са хора от народа представящи малка извадка от крадливото и алчното ни общество.. И сега се замисли чия е вината да сме на дъното на Европа? Правителството или самите ние!? 23 години ни били чукали.. 23 години само за нас не се намери читаво правителство, дето да ни оправи проблемите! Ах, как хубаво звучи само: "да ни оправи проблемите"... Не усещаш, че сам си противоречиш с мнението, което си написал. Може да живееш в Англия, но си останал с типично български манталитет - да чакаш вечно наготово някой да ти оправи положението!

Не, не живея в Англия, учил съм 3 години преди тук, и сега пак, но в университет. И го правя, за да се върна в България и да направя нещо, а не да си изкарвам спокойно паричките в чужбина. Нямам намерение да живея някъде другаде освен в България, защото обичам родината си твърде много и не мога да издържам, когато такива хора ми говорят безумия. Точно така, никой няма да ни оправи проблемите, сами трябва да го сторим и точно това смятам да направя, а такива жалкари като чапаев само слагат дърва в огъня, който бушува вътре в мен!! И ще ти кажа кой е виновен, една огромна част от хората, които са били свързани с БКП. Тия хора станаха мафиоти или политици, които да могат да действат в интересите на тази група. С времето са станали много разединения, но до сега държавата е източвана, а хората ги зомбират, само и само да не гласуват, или да може лесно да им се купи гласа. Малкият и средният бизнес е постоянно рекетиран, докато големите корпорации лапат пари като невидяли. А ти явно си още един, който си мисли, че ако чакаме правителството да направи нещо, ще цъфнем и вържем. :evil:
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 19:58

Браво на модератора, който ми е изтрил коментара, радвам се, че форумът е добре поддържан!! Сега е времето да баннете всички нормални потребители и да останете само комунистите да си говорите за добрите стари времена и как Ореха ще ни оправи!! Ще ви..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 ное 2013 20:03

Другарю Чапаев,
ще си позволя да ти опонирам за известна част от приносите на днешното правителство.
Никой не е искал от това правителство да реши икономическите и социални проблеми на България, защото това е невъзможно даже и в средносрочен план. От него се искаше да е морално и открито - повече от предишното, което падна заради обвиненията в неморалност - т.е корупция. За това даването на 4 лева месечно на най-бедните накуп за Коледа, увеличението на т.н. детски, които семейство с две деца няма да усети, но ще усети този, който не работи, но има да речем пет деца, увеличаването на тавана, което не е ясно дали струва колкото 4 лева за най-бедните ли много повече ( все пак тавана на пенсии не се отнася за "пролетарската маса" на днешните управляващи) щеше да е чудесно, ако ни бяха казали - ето , ние намерихме пари, те са малко, но ги даваме за това и това. Или пък - ето, при нас икономиката малко живна и затова имаме пари за това и това. А то какво се получи - взеха 1 милиард заем за тези благини, така ли. И добре, ако това е решение на проблемите ни - макар и частично, макар и начално, да бяха ни казали - взехме заем, защото си струва да плащаме толкова и толкова - тези, които сега работят, и онези, които после ще работят, за да може най- бедните да вземат по десет лева повече, а най-бедните пенсионери - по четири лева отгоре на куп за Коледа. Тогава никой не би протестирал срещу морала на управляващите. МОже да има възражения за това, дали на пенсионерите да се даде по 4 лева или например на студентите, дали да се увеличи минималната заплата или да се увеличи минималната стипендия, дали да се дават пари за преживяване или да с е инвестира , колкото е възможно, в нов живот.
Едва тогава може да се приписват на правителството някакви "успехи" и да се защитава неговата политика.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 ное 2013 20:10

badboy95 написа:Точно така, никой няма да ни оправи проблемите, сами трябва да го сторим и точно това смятам да направя

Така! Виждам, че донякъде си достигнал до посланието в мнението ми...
badboy95 написа:А ти явно си още един, който си мисли, че ако чакаме правителството да направи нещо, ще цъфнем и вържем. :evil:

Би ли ми посочил обаче в коя част от коментара ми става ясно, че съм поредният, който се надява единствено на правителството да "цъфнем и да вържем", както си се изразил ?
Последна промяна от RedeviL на 21 ное 2013 20:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 20:13

Странджата написа:Другарю Чапаев,
ще си позволя да ти опонирам за известна част от приносите на днешното правителство.
Никой не е искал от това правителство да реши икономическите и социални проблеми на България, защото това е невъзможно даже и в средносрочен план. От него се искаше да е морално и открито - повече от предишното, което падна заради обвиненията в неморалност - т.е корупция. За това даването на 4 лева месечно на най-бедните накуп за Коледа, увеличението на т.н. детски, които семейство с две деца няма да усети, но ще усети този, който не работи, но има да речем пет деца, увеличаването на тавана, което не е ясно дали струва колкото 4 лева за най-бедните ли много повече ( все пак тавана на пенсии не се отнася за "пролетарската маса" на днешните управляващи) щеше да е чудесно, ако ни бяха казали - ето , ние намерихме пари, те са малко, но ги даваме за това и това. Или пък - ето, при нас икономиката малко живна и затова имаме пари за това и това. А то какво се получи - взеха 1 милиард заем за тези благини, така ли. И добре, ако това е решение на проблемите ни - макар и частично, макар и начално, да бяха ни казали - взехме заем, защото си струва да плащаме толкова и толкова - тези, които сега работят, и онези, които после ще работят, за да може най- бедните да вземат по десет лева повече, а най-бедните пенсионери - по четири лева отгоре на куп за Коледа. Тогава никой не би протестирал срещу морала на управляващите. МОже да има възражения за това, дали на пенсионерите да се даде по 4 лева или например на студентите, дали да се увеличи минималната заплата или да се увеличи минималната стипендия, дали да се дават пари за преживяване или да с е инвестира , колкото е възможно, в нов живот.
Едва тогава може да се приписват на правителството някакви "успехи" и да се защитава неговата политика.

От 23 години се въртят едни и същи лица, които да заемат стратегически държавни позиции. Повтарям, всяка година държавата се източва, я от ДДС, я от други данъци или пък фондове. Цели семейства за поколения напред забогатяха на гърба на нацията. И мога да ти кажа, че голяма част държавата е контролирана от масони.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 20:15

RedeviL написа:
badboy95 написа:Точно така, никой няма да ни оправи проблемите, сами трябва да го сторим и точно това смятам да направя

Така! Виждам, че донякъде си достигнал до посланието в мнението ми...
badboy95 написа:А ти явно си още един, който си мисли, че ако чакаме правителството да направи нещо, ще цъфнем и вържем. :evil:

Би ли ми посочил обаче в коя част от коментара ми става ясно, че съм поредният, който се надява единствено на правителството да "цъфнем и да вържем", както се ти се изрази ?

Добре, изкарваш ме все едно, че до сега не ми е било това целта, както и да е. За другата част се извинявам, не си го написал, просто съм адски афектиран в момента и добавям неща, които не ги премислям.

Офтопик:
Image

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 21 ное 2013 20:18

Искам да по питам да ли е вярно, че е Европа е заделила 500 мил евро да правиме на сирийците домове тука, демек да си ги гледаме ние, ако е вярно тогава народа трябва да се обедини и на протест (и не само), който e против това ще му кажа, че днес имах работа по илиенци и съм потресен, като влизаш циганите те гонят да ти правят фактури и фалшиви цигари да ти продадът, вътре 80 процента от магазините вече са на китайци, разминавaш се само с цигани, забрадки, негри, решихме с жената да ядем нещо, като влезнахме в завeдението вътре освен продавачките, имаше само на една маса хора от бялата раса, седнахме при тях и те се оказаха сърби

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 20:35

Чапаев написа:
badboy95 написа:В дългосрочен план, всичките тези промени няма да имат значение като корупцията е на такова високо ниво и то почти навсякъде. Както казах, козметики не минават, трябва кардинални промени, само че как ще станат като всичките 240 маймуни са в играта, много ясно че няма да стане. Ти ставаш за смях учителюююююю, комунягите мислите само за гъзовете си, от ден до пладне, по натам каквото ще да става, нали :lol: Я ми кажи защо за повече от 24 години, след толкова публични екзекуции, няма повече от 3-ма човека осъдени (даже и толкова няма)?!?!?! Заслепен си, поне да имаше малко мозък в главата, дядо ми може и да е комунист, ама поне може да разсъждава, а не да мучи някакви простотии и само да повтаря едно и също!! Бъди жалък и неинформиран, и си мечтай, че твойте хора ще те спасят :twisted:

Явно още вярваш в дядо Коледа! Искаш с магическа пръчка, само за 4 месеца, Орешарски да оправи това, което Боко съсипа за 4 години! Интересна логика! Така и не ми отговори на въпроса, с коя от изброените мерки на правителството не си съгласен! Направо си го кажи "Не искам да се увеличават минималната работна заплата, минималната пенсия и майчинските! Не искам да има дребен бизнес! Искам увеличение на пенсионната възраст, така че с подлогите да ходим на работа! Искам да се махнат тези, за да дойдат предните и да източат здравната каса и сребърния фонд"! Малоумна работа!

Все още чакам да ми отговориш на въпросите и докато не го направиш, няма да спра да ти го напомням! :twisted:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Безкомпромисно
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисно » 21 ное 2013 20:59

С поредната болшевишко-комунистическа помия се залива форума от комунягите!Дали БСП, ГЕРБ, АТАКА , ДПС,СДС ,НДСВ и т.н. - ами това са все едни и същи комунистически отрочета , даже и комунистите от БСП да паднат, ще ги заменят други комунисти - същата работа , никаквка полза!Нито декомунизация, нито един престъпник няма да е разследван и вкаран в затвора, както му е реда!За съжаление никога България няма да се освободи от съветско-болшевишкото-кърваво-комунистическо робство, което трае вече 69 години!

Върни се в “Свободна зона”