СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ
Ай да ги стреляме с автоматите до Сирия, а на връщане ще наминем покрай някоя циганска махала ?
[center]Levski & Lazio[/center]
- Черният козел
- Контакти:
Corwin написа:Кировец написа:Corwin написа:Кировец написа:Снощи по новините казаха, че от 6-7 хиляди истинските бежанци са половината 3-3.5 хиляди. Останалите познайте какви са - нови подписи за ДПС от Турция.
ТЕ НЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ БЕ, ДЕБИЛ!
А как ги возят с рейсове от Турция бе, умнил?
Возените имат българско гражданство, но една гениална партия реши да решава несъществуващ проблем през 80-те и съответно създаде същия този проблем, на който берем плодовете сега. Ако можеш да гласуваш (т.е. си български гражданин) не си бежанец, а просто се прибираш в родината си.
Е какво му обясняваш,предполагам знае.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Кировец написа:Corwin написа:Кировец написа:Corwin написа:Кировец написа:Снощи по новините казаха, че от 6-7 хиляди истинските бежанци са половината 3-3.5 хиляди. Останалите познайте какви са - нови подписи за ДПС от Турция.
Возените имат българско гражданство, но една гениална партия реши да решава несъществуващ проблем през 80-те и съответно създаде същия този проблем, на който берем плодовете сега. Ако можеш да гласуваш (т.е. си български гражданин) не си бежанец, а просто се прибираш в родината си.
Ами, аз си мисля, че точно сега влизат такива скъсаняци. Иначе не виждам логика, но ако наистина половината са бежанци, тогава какви са останалите, ако не точно тия, дето ги возят по изборите? Просто сега ще ги заселят и ще се зародят нови огнища на територията на България.
Ама ти набързо ми лепна етикет...
Те могат да си влязат когато си искат и то съвсем легално. И кой ще се вдигне от Турция, за да живее в прекрасните условия на общежитията (или в последствие - селата, ако се изпълни този пъклен план)? Май по новините се имаше предвид, че има и хора от други държави (даваха някакъв репортаж с някакви малийци на границата), както и такива, които са икономически емигранти.
Corwin написа:Кировец написа:Corwin написа:Кировец написа:Corwin написа:Кировец написа:Снощи по новините казаха, че от 6-7 хиляди истинските бежанци са половината 3-3.5 хиляди. Останалите познайте какви са - нови подписи за ДПС от Турция.
Ами, аз си мисля, че точно сега влизат такива скъсаняци. Иначе не виждам логика, но ако наистина половината са бежанци, тогава какви са останалите, ако не точно тия, дето ги возят по изборите? Просто сега ще ги заселят и ще се зародят нови огнища на територията на България.
Ама ти набързо ми лепна етикет...
Те могат да си влязат когато си искат и то съвсем легално. И кой ще се вдигне от Турция, за да живее в прекрасните условия на общежитията (или в последствие - селата, ако се изпълни този пъклен план)? Май по новините се имаше предвид, че има и хора от други държави (даваха някакъв репортаж с някакви малийци на границата), както и такива, които са икономически емигранти.
Пак казвам - мое мнение е, че сега едва ли не ни ги пробутват. Все пак Турция не е в ЕС и си мисля, че не могат да минат просто хей така с личните си документи през граница, па макар и да се водят с бг гражданство. Не случайно България за Турция е Нова Турция.
Кировец написа:Пак казвам - мое мнение е, че сега едва ли не ни ги пробутват. Все пак Турция не е в ЕС и си мисля, че не могат да минат просто хей така с личните си документи през граница, па макар и да се водят с бг гражданство. Не случайно България за Турция е Нова Турция.
Е да де. Те (предполагам - политическа сила) хубаво ти пробутва някакви хора, ама тия хора какво ще имат тук, което го нямат в Турция?
- Черният козел
- Контакти:
Балкански Орел написа:Ай да ги стреляме с автоматите до Сирия, а на връщане ще наминем покрай някоя циганска махала ?
Те не са виновни,други трябва да се стрелят.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Corwin написа:Кировец написа:Пак казвам - мое мнение е, че сега едва ли не ни ги пробутват. Все пак Турция не е в ЕС и си мисля, че не могат да минат просто хей така с личните си документи през граница, па макар и да се водят с бг гражданство. Не случайно България за Турция е Нова Турция.
Е да де. Те (предполагам - политическа сила) хубаво ти пробутва някакви хора, ама тия хора какво ще имат тук, което го нямат в Турция?
Въпроса не е те какво искат да имат, а хората дето са им предрешили съдбите. Събитията имат много по-дълбок замисъл.
Нещо от рода на талибанските изпълнения в учебно заведение в село Сърница - Родопите разкрито след атентатите в САЩ преди години - краен ислямизъм и т.н.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
PFC Litex написа:Не виждам нищо лошо да бъдат заселени в обезлюдени райони, да работят, да плащат данъци в България и да спазват законите.
Да де. То и циганите нямаше да пречат ако спазваха законите, работеха и плащаха данъци. Но не го правят.
В тоя ред на мисли ако настанят сирийци трябва да им искат да изплащат имота, в който са се заселили и ако не го правят - изхвърляне от страната. И това не е жестокост, целта е друга: тези, които са сериозни ще бачкат, ще се види, че са дошли тук да работят а не да получават наготово, те ще се постараят и това условие да изпълнят. Тия, които просто се надяват да докопат някоя къща и малко земя на аванта ще изгорят.
И не ми викайте: ама как ще изплащат, то за българите няма работа и доходи. Ако някой смята, че може да живеят нормален живот тук, то той приема и че има работа за всички.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Betchualeng Arnaikem написа:PFC Litex написа:Не виждам нищо лошо да бъдат заселени в обезлюдени райони, да работят, да плащат данъци в България и да спазват законите.
Да де. То и циганите нямаше да пречат ако спазваха законите, работеха и плащаха данъци. Но не го правят.
В тоя ред на мисли ако настанят сирийци трябва да им искат да изплащат имота, в който са се заселили и ако не го правят - изхвърляне от страната. И това не е жестокост, целта е друга: тези, които са сериозни ще бачкат, ще се види, че са дошли тук да работят а не да получават наготово, те ще се постараят и това условие да изпълнят. Тия, които просто се надяват да докопат някоя къща и малко земя на аванта ще изгорят.
И не ми викайте: ама как ще изплащат, то за българите няма работа и доходи. Ако някой смята, че може да живеят нормален живот тук, то той приема и че има работа за всички.
Естествено. Само че трябва да се предвиди разумен срок, в който да започне изплащането (не можеш да им кажеш - плащайте от другата седмица, защото ако се занимават със земеделие, на тях им трябва поне една култура време, за да завъртят нещо).
фифи перото написа:zuekaa написа:За тези, които не знаят какво става в Сирия едно документално филмче със субтиртри на БЪЛГАРСКИ
А за тези, които не знаете какво става в България, едно "филмче" , на български.
http://www.youtube.com/watch?v=r8BV3FNDitU
Аз откакто се помня БЪЛГАРИТЕ са бедни ... нищо ново
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете