Бареков минава реф.блок,диша във врата на Герб и БСП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Бареков минава реф.блок,диша във врата на Герб и БСП

Мнениеот kubik » 09 окт 2013 22:36

Пак изместват темата хахаха

200 човека от турското сдружение платени с по 40 лева докарани под строй от полицията.хахах

Обикновените хора-това ли са турската измет на бюрека платени от дпс.
Такива коментари на хората имаше :lol:

Нищо чудно,че след това сте по 1000 човека на мач.Хората се светнаха,че отбор спонсориран на дпс ,,,не е работа да подкрепяш :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 09 окт 2013 22:37

demy27 написа:Много интересен спор. Левскари питат жълти кой им е спонсора и с какви пари се поддържа отбора, а те в отговор пускат снимки и материали плюещи по Локомотив Пловдив. Наистина много интересно. Горките птичи мозъци, сигурно вярват, че ако пуснат една и съща глупотевица в сто различни теми всички ще им повярват.

Обаче вярно , злобата и завистта са ви повредили безвъзвратно :) Ти левскар ли си или "птичи мозък" , че реши и ти да блеснеш с умствения си багаж :lol:

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 09 окт 2013 22:38

джони написа:....уй фостата ли държиш?...

Е, няма такъв примат тука..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Религия, лека нощ, бате, аз утре ще бачкам, щото такъв ми е живота. А твоя и на колегите ти е да се криете в дупките и да излизате само когато сте силни на деня!

П.П. Верния отговор е ДПС. Трудно е за преглъщане като х.я на Доган. Или както казва народа - уй фостата :lol: :lol:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 окт 2013 22:41

kubik написа:Пак изместват темата

Тя темата неусетно се измести към турците, циганите и всякакви други малцинства и затова беше неизбежно и вие да станете част от разговора :lol:

За едно си прав - хората се отвратиха от турци, Зекита, Назифоглута и Аджибадеми и масово бягат от Лаут джамия

Изображение
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 09 окт 2013 22:41

kubik написа:Пак изместват темата хахаха

200 човека от турското сдружение платени с по 40 лева докарани под строй от полицията.хахах

Нищо чудно,че след това сте по 1000 човека на мач.Хората се светнаха,че отбор спонсориран на дпс ,,,не е работа да подкрепяш :lol:

И теб какво точно те притеснява по колко сме на мач :roll: По притеснително ми изглежда ; защо истинските маини НЕ ПЛАТЕНИ от ДПС са по малко от 1000 човека на мач :lol:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 окт 2013 22:47

razbira4 написа:

Е, няма такъв примат тука..... Религия, лека нощ, бате, аз утре ще бачкам, щото такъв ми е живота. А твоя и на колегите ти е да се криете в дупките и да излизате само когато сте силни на деня!

П.П. Верния отговор е ДПС. Трудно е за преглъщане като х.я на Доган. Или както казва народа - уй фостата :

Тоа па... Щял да бачка... Те верно в Чистотата рано почвате. Сигурно си някой от тия, дето всяка сутрин ме будят в 5 сутринта, докато чистят кофите :lol:

ВернияТ отговор, неграмотнико е, че си толко рос, че единствената смислена форма на комуникация с такива като теб, е чрез звука от тоалетното казанче и обратните води, докато потъват в канала :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 09 окт 2013 22:56

razbira4 написа:

Е, няма такъв примат тука..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Религия, лека нощ, бате, аз утре ще бачкам, щото такъв ми е живота. А твоя и на колегите ти е да се криете в дупките и да излизате само когато сте силни на деня!

П.П. Верния отговор е ДПС. Трудно е за преглъщане като х.я на Доган. Или както казва народа - уй фостата :lol: :lol:

Ами лека , наспи се че трябва да има сили за утре :) Виждам че си запознат детайлно с преглъщането ... на доган , и все пак не съм учуден :)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 09 окт 2013 22:57

za nas e toj religiq написа:

И теб какво точно те притеснява по колко сме на мач :roll: По притеснително ми изглежда ; защо истинските маини НЕ ПЛАТЕНИ от ДПС са по малко от 1000 човека на мач :lol:

Аз ли :o От нищо.Вие трябва да се притеснявате,че паралелно на вашия мач и предаването на агата на живо от Пловдив на стадиона ви има около 1000 зрители и 200 са взели по 40 лева да скандират -Бюрека за нас е той религия :lol:
Тези 200 що не са на стадиона :o :roll:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 окт 2013 23:00

Много лъжеш, нАлигален. Това са единствените, които са взимали пари и освен, че Насьо Узунов го разправя наляво-надясно из града, е и документирано на всичко отгоре.

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VDK5tG5SWnc[/youtube]

Платени фенове на Локомотив Пловдив, които ги возят организирано с рейс до мястото на протеста. Съвсем очевидно е, че "протестиращите" се чувстват като в небрано лозе и не на място. Ясно разпознаваем е и един от договорилите това присъствие на "будни граждани" - Велин Терзиев - Нежния, тартор на черно-белите. "Гражданската съвест" в този случай, твърдят запознати, е оценена на 50 лева на човек, за всеки посетен протест

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 09 окт 2013 23:08

kubik написа:
za nas e toj religiq написа:

Аз ли :o От нищо.Вие трябва да се притеснявате,че паралелно на вашия мач и предаването на агата на живо от Пловдив на стадиона ви има около 1000 зрители и 200 са взели по 40 лева да скандират -Бюрека за нас е той религия
Тези 200 що не са на стадиона :o :roll:

Тия цифри звездите ли ти ги говорят :lol: Съжалявам че и теб не те е подминала завистта и злобата ама съдба , кво да се прави :) Жалко че психиката ви е толкова крехка и лабилна , дори и за подигравки вече не сте :cry:

Върни се в “Свободна зона”