Тъмният световен елит крои планове за изтреблението ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Re: СЦЕНАРИЯТ НА ИЛЮМИНАТИТЕ

Мнениеот superspiro » 20 авг 2013 13:19

sweetchinmusic написа:От много време гледам тъпите ви и неподготвени изказвания по тази тема но сега вече ще се изкажа за това колко безмозъчни същества сте. (Моля админа преди да ме банне да остави коментара ми за един ден.) Някои теми свързани с видове извънземни може би се твърдо пресилени, но всеки разумно мислещ човек може да потвърди, че сме третирани като стадо овце. Да не мислите, че на който и да е политик въобще го интересува как живеете, целият свят е една голяма пирамида и за съжаление сам човек не може да направи нищо освен да слуша неподготвените изказвания на такива като вас, които ще си избият за това кой отбор бил по-велик, каква история имал, кой му помагал, но и грам не ги интересува за това какво се случва около тях. И честно да ви кажа въобще не ме интересува как ще се изкажете след моят коментар, защото хората които мислят днес не са много и вие определено не сте от тях.
Подигравайте се, понякога ми става забавно как може да сте толкова неразумни. И от сега мога да ви уверя, че след няколко десетилетия на света ще настане пълен хаус :!:

Е нали Илюминатите искат пълен контрол над целия свят и Нов Световен Ред в който и мислите ни са контролирани,пък ти казваш че предстои хаОс.А това че се отнасят със нас като със стадо е истина,но и очаквано,защото човека е стадно животно и се страхува от несигурността. Единственото спасение е да избягаш далеч от стадото.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 20 авг 2013 13:26

red_star написа:"Защото тези,които са се поставили в ролята на водачи на човечеството си проправят плановете благодарение на нашата пасивност."

Не, приятелю, благодарение на простотията, а не на пасивността ! Днес в България и по света няма пасивност. Има протести, но в неправилната посока и без яснота за целите и задачите им, но това е друга тема.

"Дори президентите на Америка нямат достъп до всички нива."

Така е, но президентът на Америка, както и да се казва той е марионетка на илюминати.

"Илюминатите не са само евреи,католици,християни..религиите са за масата. Илюминатите имат свое учение,смятат себе си за пазители на Тайната на вековете".

Илюминати не са само евреи, но основната част от тях са от еврейски произход. Самонарекли се "световен елит", това всъщност са представители на богатите милиардерски еврейски родове Родшийлдс, Рокфелер и др., кралски особи, медийни магнати, крупни индустриалци ...
Те нямат вероизповедание. Те вярват в Антихриста !

"От хиляди години човечеството е манипулирано да остане в дълбок сън. С днешните технологии “приспиването“ е още по-лесно.
Илюминатската система е изобретение само и единственно на интелекта. Не е трудно да се види и в днешно време как западния модел,който се прокарва и в България, не съдържа човешки ценности,хуманност,духовност,състрадание.
Печалба,интереси,манипулиране на масата,купувай и консумирай...
Някои ще кажат,че и при комунизма не ги е имало тези ценности. Запознатите с история знаят,че след всяка революция е следвало преврат,където водещата роля са поемали платени лица.Илюминатите не си цапат ръцете с мръсната работа.
Всяка система, и комунистическата и капиталистическата е илюминатско творение.
И тъй като е система на интелекта, и е нужен строг ред,за да поддържа контрола.
Нещо,което виждаме да се случва в наши дни-въвеждането на Новия световен ред.
Пълен ред и контрол дава сигурност на бездушевния интелект,че масата ще продължи да робува. Централизирани компютърни бази,достъп до данни за индивида на всякакво административно ниво.Сателитни наблюдатели,чипове...това е мечтаната система за пълен контрол. И това вече се случва".

Съвършено вярно !

"На свободната човешка душа не и е нужна система.И те го знаят това. И се хвърлят много средства в технологиите за майнд контрола.За да се държи човекът далеч от истинската си същност и не разбере силата си.
Къде е мястото на извънземните в тази картина.
Върхушката на илюминатската пирамида е създадена от група извънземен разум,който е в основата си колонизатор-
т.н. рептили.Целият този сценарий се режисира вече стотици и хиляди години.Това,което става през последните 20г, е че самите илюминати искат да поемат контрола само в свои ръце и да прогонят рептилите от властта над земята. Аз лично смятам,че животът на земята стана невъзможно див и бесен след като илюминатите решиха да вземат властта през последните 20г. Бунтът на мутантите ни води до себеунищожение. Аз не казвам,че рептилите са по-предпочитани господари".

Ето такива измислени твърдения за извънземни, рептили и т.н. омаловажават ИСТИНИТЕ, които си написал до тук ! Повечето хора като прочетат това и започват да смятат всичко останало за измислица.
Илюминати и техните верни слуги умело размиват истината. Пускат дезинформация и такава, която да изглежда правдоподобна с цел да объркват хората. В един момент на човек му писва и казва: "Абе, какви илюминати, какъв Нов световен ред, какви рептили !? Щом ми пишат за извънземни, значи всичко това са глупости !"

"Искам да кажа,че вече не са ни нужни никакви господари. Всяка манипулация,контрол,робство спира развитието на човешката душа и същност. А нали затова сме тук,на земята-да изживеем себе си като безсмъртна душа.
Какво бъдеще чака децата ни и евт.внуци? Система от безчувствени роботи,безмозъчни изпълнители.....това ли е тяхното бъдеще,което им оставяме,благодарение на пасивността си?"

Тук съм съгласен с теб.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Видеоклипа е част от речта на Уилиам Купър още в далечната 1989. Той заплати с живота си, че събуждаше хората. Убиха го веднага след истерията на 11.09.01,защото той знаеше истината.
Много още събудени като него хора започнаха да говорят за истинската страна на медала. И някои все още биваха убивани,но вече на илюминатите не им пука че ние знаем и говорим.Планът им тече......
Предлагам вместо да се караме и спорим по фактите и детайлите, да употребяваме енергията си да се борим срещу истинските причинители на проблемите ни.
Защото това е точно техния модел-тълпата да си се боричка помежду си, а те си карат плана както си знаят".

Не споря с теб, защото сме на едно мнение. Просто добавям или изчиствам някои неща, които биха могли да объркат или отблъснат неосведомените хора.
Иначе те поздравявам за темата !!!
;)
Последна промяна от viali69 на 21 авг 2013 06:13, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
stn

Re: Тъмният световен елит крои планове за изтреблението ни

Мнениеот stn » 20 авг 2013 18:54

Щом светлите сили могат да унищожат тъмните за 8 минути що се притеснявате?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 авг 2013 11:48

superspiro написа:
sweetchinmusic написа:От много време гледам тъпите ви и неподготвени изказвания по тази тема но сега вече ще се изкажа за това колко безмозъчни същества сте. (Моля админа преди да ме банне да остави коментара ми за един ден.) Някои теми свързани с видове извънземни може би се твърдо пресилени, но всеки разумно мислещ човек може да потвърди, че сме третирани като стадо овце. Да не мислите, че на който и да е политик въобще го интересува как живеете, целият свят е една голяма пирамида и за съжаление сам човек не може да направи нищо освен да слуша неподготвените изказвания на такива като вас, които ще си избият за това кой отбор бил по-велик, каква история имал, кой му помагал, но и грам не ги интересува за това какво се случва около тях. И честно да ви кажа въобще не ме интересува как ще се изкажете след моят коментар, защото хората които мислят днес не са много и вие определено не сте от тях.
Подигравайте се, понякога ми става забавно как може да сте толкова неразумни. И от сега мога да ви уверя, че след няколко десетилетия на света ще настане пълен хаус :!:

Е нали Илюминатите искат пълен контрол над целия свят и Нов Световен Ред в който и мислите ни са контролирани,пък ти казваш че предстои хаОс.А това че се отнасят със нас като със стадо е истина,но и очаквано,защото човека е стадно животно и се страхува от несигурността. Единственото спасение е да избягаш далеч от стадото.

Илюминати не знам дали има, но всичките действия на този елит не са състоят в създаването на този нов световен ред. НСР беше пуснат като муха в главата на хората с цел да отдалечи хората от информацията какви са основните им цели. Те са прости - запазване на сегашното статукво.Така е било при почти всяка смяна на системите. НСР може да само инструмент за запазване на сегашното статукво.

Върни се в “Свободна зона”