”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Re: ”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 27 юли 2013 22:21

Тия прогнози имат за цел да спрат протестите пред НС! Стар комунистически трик! ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 юли 2013 22:25

Те таковаха мамата на България, нас ни мани... Ний сме от стара коза ярета, оправяме се, сполай Господу!
А наскоро божеството направи феноменално тъпо изказване, че Миков наредил да няма заседание от Белград...
Ако оня му беше на нивото, щеше да го покани на кафана в Београд, та да стане сеир за чудо и приказ. Хората говорят, че божеството не е добре дошло там, ама пусти езици... Ама като само Београд и някои негови поданици са ти в главата, нормално да се изпуснеш. Те бронирани коли му купиха, пусто да остане, със субсидията.
Лошо е , га трябва да се плаща борча. Инак аху-иху, пък сега...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 27 юли 2013 22:28

dunavfc написа:
haha написа:Всички чакаме с нетърпение момента, когато ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ. :mrgreen:

Как няма да чакате с нетърпение,като ви таковаха мамата,почти 4 год. 8-) Според мен съдбата на ГЕРБ ще последва тази на НДСВ,когато напусне божеството,дотогава си оставате с чакането....

Прав си, наистина таковаха мамата на народа 4 години, тук няма кой да го оспори.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 27 юли 2013 23:43

dunavfc написа:
Ако се опиташ да ме обориш с факти и аргументи си добре дошъл,виж на "дебили" както казваш,съм се нагледал,нито си оригинален,нито си ми интересен ;)

Да те оборвам ли смешен платенко :lol: ? Ввсе едно да споря с развалено радио :mrgreen: ! Драскай си глупостите, хитрите хора знаят за какво става въпрос ;) !

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 юли 2013 00:25

Viktor4o_Rs написа:
grasiani написа:
levski7 написа:Това проучване на поредния червен "социолог" е особено представително-то е проведено с участието на цели 506 души от 7млн.население на България!И сигурно на Бузлуджа!Разберете едно-ние по-будните българи няма да мирясаме докато правителството на националните предатели и турците е на власт!

Много сте будни -финансово,като има кой да ви плаща да проституирате пардон,протестирате.

Червен боклук, не съм ти дал думата 8-)

По добре червен боклук отколкото проституиращо мекере.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 юли 2013 00:29

Сега е момента БСП да предизвика предсрочни избори и там да запише победа над ГЕРБ.Така заедно с ДПС и партията на Предпазителя ще управляват с голямо мнозинство България и 4 години никой нищо не може да им каже.Разбира се,ако пак загубят изборите от ББ,да се сърдят на ”Сова Харис”.Но след тези изследвания БСП нямат алиби да не искат да се явят на избори.Даже ако искат могат да свалят президента и предсрочните изборите да бъдат 2 в 1!Според ”Сова Харис” няма опасност ББ да стане президент,а ГЕРБ да управлява България.Ето защо сега е момента кабинета да подаде незабавно оставка и на изборите да види сметката на Боко.Разбира се,ако Боко стане президент и ГЕРБ дойде на власт Станишев може да съди Сова,Харис или там който глупак е писал това изследване.
Последна промяна от GOLEADOR на 28 юли 2013 01:28, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 28 юли 2013 01:10

grasiani написа:
Viktor4o_Rs написа:
grasiani написа:
levski7 написа:Това проучване на поредния червен "социолог" е особено представително-то е проведено с участието на цели 506 души от 7млн.население на България!И сигурно на Бузлуджа!Разберете едно-ние по-будните българи няма да мирясаме докато правителството на националните предатели и турците е на власт!

Много сте будни -финансово,като има кой да ви плаща да проституирате пардон,протестирате.

Червен боклук, не съм ти дал думата 8-)

По добре червен боклук отколкото проституиращо мекере.

Хубаво е, че си признаваш. :)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 юли 2013 02:16

Всички Банди до една са комунистически и отрочета на БКП - независимо дали се казват БСП, ГЕРБ, ДСБ,СДС,ДПС , Атака , ГОРД , НФСБ , България на гражданите и т.н всички до една са отрочета на техните комунистически банди! Ако БАП (Българска Антикомунистическа Партия) дойде на власт на всички комунистически престъпници управлявали България от 9 Септември 1944 г. до ден днешен както и на всички членове на терористичната организация БКП ще им бъде потърсена най-строга наказателна отговорност и ще бъдат вкарани по затвори и концлагери!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 28 юли 2013 11:04

Герб си изпълни задачката- зачисти последователно НДСВ И СДС,
като от сините им взе и звездичките- разжалване пред строя. :mrgreen:
Последна промяна от баничката на 28 юли 2013 11:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юли 2013 11:26

drakon написа:
dunavfc написа:
Ако се опиташ да ме обориш с факти и аргументи си добре дошъл,виж на "дебили" както казваш,съм се нагледал,нито си оригинален,нито си ми интересен ;)

Да те оборвам ли смешен платенко :lol: ? Ввсе едно да споря с развалено радио :mrgreen: ! Драскай си глупостите, хитрите хора знаят за какво става въпрос ;) !

Нещо по темата ще кажеш ли,или просто ще си останеш поредният олигофрен,опитал се да грабне вниманието ми,естествено неуспешно ;)

Върни се в “Свободна зона”