kubik написа:Голям смях да гледаш как феновете на Сдружение Ботев защитават Движението за Права и Свободи(ДПС)![]()
Всичко съм очаквал от неградските,ама това надмина и най-смелите ми очаквания![]()
Закривай
Стига им три години съществуване......
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kubik написа:Голям смях да гледаш как феновете на Сдружение Ботев защитават Движението за Права и Свободи(ДПС)![]()
Всичко съм очаквал от неградските,ама това надмина и най-смелите ми очаквания![]()
Закривай
Show Must Go On написа:Ей мангала си е мангал са казали хората и са прави. Живее ден за ден, краде без да му мигне окото и живее като паразит на гърба на другите. Като за всички свои неволи другите са виновни. Това се отнася за всичките цингета от лайнута. Не си гледат катуна, че се е разпаднал и обикаля от камък на камък.
Относно темата: едни не разбрали, едни писали, едни подшушнали, а други едни скочили и казали - дръжте крадеца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kubik написа:Show Must Go On написа:Ей мангала си е мангал са казали хората и са прави. Живее ден за ден, краде без да му мигне окото и живее като паразит на гърба на другите. Като за всички свои неволи другите са виновни. Това се отнася за всичките цингета от лайнута. Не си гледат катуна, че се е разпаднал и обикаля от камък на камък.
Относно темата: едни не разбрали, едни писали, едни подшушнали, а други едни скочили и казали - дръжте крадеца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мангаливидя се на дербито над 2000 мангобултраса
![]()
Сега и ДПС-то 90% ще сте турци и мангали на джамията ви
Eminem написа:kubik написа:Голям смях да гледаш как феновете на Сдружение Ботев защитават Движението за Права и Свободи(ДПС)![]()
Закривай
Стига им три години съществуване......
крАСАВци написа:za nas e toj religiq написа:Ако си от гетото и не знаеш значението на кавичките , ти прощавам невежеството
Би ли обяснил това?![]()
Show Must Go On написа:
За кое дерби говориш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта