Официално: ще се изучава турски и цигански в училище

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: Официално: ще се изучава турски и цигански в училище

Мнениеот СТАМАТ » 02 юни 2013 19:46

САЩ и демокрация:)))))))))))))))))))))))))) Най новият виц!:))))))))))))

Нито в САЩ, нито дори в Германия има толерантност към турци, мексиканци и т.н!!!! Лично съм разговарял с трето поколение турчин, на който и баща му е роден в Германия!!! Всичко е за "ПАРЛАМА"!!! И президента на САЩ е ...............С ЦЕЛ ПЕЧЕЛЕНЕ НА ИЗБИРАТЕЛИ!!! И ФИЛМИТЕ СА ИМ С ТАКАВА ЦЕЛ, НЕГРИТЕ СА ШЕФОВЕ, ПРЕЗИДЕНТИ, ПРОФЕСОРИ......... !!! Нищо подобно!!! Не може за 30-40 години от расисти да станат демократи!!!!НЕВЪЗМОЖНО Е!!! Просто стискат зъби и заблуждават младото поколение! Сигурно има младежи, които искрено вярват, че Рамбо може да унищожи цялата руска армия!!:)))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:46

NOMER14 написа:Дунав,
Българският език е европейски (член сме ЕС) , а езиците на нашите малцинства са азиатски , демек не им трябват за Обединена Европа.С една дума - губят си времето децата и ще изостанат от българските. :)

По същата логиката,утре в Канада или Австралия могат да спрат изучаването на български език,защото нито Австралия е в Европа,нито Канада...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 юни 2013 19:47

Tommi написа:Как да няма значение демографското състояние? :roll: При нас си извоюваха участие в управлението, новини на своя език, като продължим с отстъпките отиваме към малцинство. И пак ще ти кажа, че САЩ не е подходящ пример по ред причини - като започнеш от историческото им развитие и това, че за сегашното им състояние са допринесли "мозъци" от целия свят и стигнеш до сегашната им отвореност на икономиката.

Участват в управлението , но принос към националния отбор по футбол - никакъв.В Америка черните им носят почти всички медали , а нашите - нищо.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:48

Tommi написа:
dunavfc написа:
Пич,ако ще ми се правиш на интерес ми кажи,за да знам и да спра,нямам време да се занимавам с глупости...Нищо,ама абсолютно нищо общо нямат демографските проблеми на една страна с това,дали може или не да се изучава друг език освен националният на дадена страна ! Значи,турският не може да се изучава,защото сме щели да станем 2 млн. българи,3 млн, турци и 4 млн. цигани,но арменският може така ли ?
Пак ще ти дам пример със САЩ,там испанският се учи,абсолютно свободно,не съм чул,някой да има притеснения от това,че мексиканците се разрастват все повече и повече...но това е демокрацията,какво да ви обяснявам,вас си ви дърпа комунизмът и това е. Забрани,цензура и т.н. Язък,че бях останал с впечатлението,че си симпатизант на Костов,ако ти прочете мненията,сам ще се откаже от политиката...

Как да няма значение демографското състояние? :roll: При нас си извоюваха участие в управлението, новини на своя език, като продължим с отстъпките отиваме към малцинство. И пак ще ти кажа, че САЩ не е подходящ пример по ред причини - като започнеш от историческото им развитие и това, че за сегашното им състояние са допринесли "мозъци" от целия свят и стигнеш до сегашната им отвореност на икономиката.
Edit: Не съм за Костов, бъркаш ме с някого. :) Не съм симпатизант на никоя партия и никоя личност. Критикувам всеки и подкрепям всеки, в зависимост от действията му.

Ти смесваш 150 теми бе човек ?! Ти усещаш ли,че гледаш с различен аршин ? Значи,ако се изучава турски е национална катастрофа,но ако се изучава френски или виетнамски е нещо съвсем нормално ?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 юни 2013 19:48

Ivo-Chernomoretz написа:
dunavfc написа:Вие не разбрахте ли,че всеки който е нарушил спокойствието на червените боклуци,после бива подложен на убийствен натиск,компромати и т.н. ?
Първо беше Костов,после беше Царя ( там,обаче и той има вина,защото направи глупостта на века,като се коалира с тях ),а сега е ББ. Ако Кунева някой ден излезе на преден план и нея ще се последва същата съдба ;)

+1

Пишеш глупости . Всички , споменати от тебе , са вързани към червената ясла . Не хвали Кунева , преди да си разбрал чия снаха е ;) Няма мърдане . Повече от 20 години се движиме вързани на конците на червените кукловоди . Нека феновете на ББ да проверят защо той напусна пожарната , кой е дядо му и какви са връзките му , не само по убеждения с БКП .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2013 19:49

dunavfc написа:
Това,че искаш да достигнем Япония и Исландия е чудесно,но какво е това малоумие,че там нямало демокрация :shock:

Не съм казал, че няма демокрация. Има, но преди всичко е националният интерес.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 юни 2013 19:51

dunavfc написа:
NOMER14 написа:Дунав,
Българският език е европейски (член сме ЕС) , а езиците на нашите малцинства са азиатски , демек не им трябват за Обединена Европа.С една дума - губят си времето децата и ще изостанат от българските. :)

По същата логиката,утре в Канада или Австралия могат да спрат изучаването на български език,защото нито Австралия е в Европа,нито Канада...

Не обиждай Канада и Австралия като ги сравняваш с Турция и Цигания ;)

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 02 юни 2013 19:52

Нека да се изучава ама да не е задължителен,който иска да учи каквото иска.Не да е ЗИП английски трябва да е задължителен щото сме гола вода по чужбина а не тия ориенталските.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 юни 2013 19:53

По добре е да изучават и патагонски, но от български учебници, отколкото да го учат от патагонски ТВ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 02 юни 2013 19:54

Децата от турски произход да учат турски успоредно със задължителния български - няма никакъв проблем. Всеки език, който владееш, те обогатява много като човек. Същото важи и за децата от арменски, еврейски, руски и всякакъв друг произход, които продължават да се раждат в България.

НО

Трябва да се каже и другото: В момента тече масова ислямизация на циганите и ако тя се усъществи успешно, светският характер на България няма да е толкова сигурен. Ще се случват кошмарни неща ако циганската неграмотност се съчетае с ислямски джихадизъм. Или малко по-поетично казано - в момента тече битка за сърцата и умовете на циганите. Ако им се вмени някакво българско (което значи и светско) самосъзнание - чудесно. Обаче ако ги изпуснем масово да се ислямизират, ще има случаи и на радикален ислям и всички знаете какво значи това.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Върни се в “Свободна зона”