Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот Empty » 28 май 2013 16:04

GOLEADOR написа:CTAHKO,ако наистина си за пушенето на обществено място,трябва да обясниш каква е ползата на обществото от това начинание.Кое те кара да мислиш,че пушенето в заведенията е добро за българите?

Българина си гледа неговата паничка.За обществото не е добре, но за него е.Виждал съм и в ресторанти да си пушат в кутийки от РедБул, а в същия ресторант други хора отвън да пушат.Просто едни хора ги мързи да си вдигнат задните части...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 16:07

Empty написа:
GOLEADOR написа:CTAHKO,ако наистина си за пушенето на обществено място,трябва да обясниш каква е ползата на обществото от това начинание.Кое те кара да мислиш,че пушенето в заведенията е добро за българите?

Българина си гледа неговата паничка.За обществото не е добре, но за него е.Виждал съм и в ресторанти да си пушат в кутийки от РедБул, а в същия ресторант други хора отвън да пушат.Просто едни хора ги мързи да си вдигнат задните части...

Няма ред в тая държава!Щото ако имаше,този с редбула щеше да си отнесе глобата и другият път няма и да си помисли да нарушава закона.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 16:08

Накърняват ми правото на СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ 8-) А основен принцип на ЕС е СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА СТОКИ,ХОРА И КАПИТАЛИ 8-)Никъде,ама никъде не е написано "свободно движение на непушачи".В този смисъл законът е дискриминационен от където и да го погледнеш ;) С този закон ограничават моето движение,моите капитали и съответно и моята стока :!:

А теб какво те бърка,че след 22- 23 часа ще има право да се пуши в нощните заведения :? Избираш си заведение,в което не се пуши и си отиваш там.А аз в момента с този закон имам ли избор и да отида някъде където се пуши...ами нямам ;)
Последна промяна от CTAHKO на 28 май 2013 16:10, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 май 2013 16:09

bai Momchil написа:Държавата ме дискриминира

Не ми дава да сера! Безобразие. Отивам на ресторант и искам да се изсера на съседната маса. Не ми дават. Трябвало съм да отида до тоалетната и там да сера. Е добре, но аз искам да си сера на масата. Може и на пода в краен случай. Що за дискриминационен закон са приели?

За разлика от тютюневият дим, който е опасен за здравето, моето лайно не е опасно за никого. Но, не ми дават. Даже и отвън не мога да се изсера. И на улицата не мога. И в парка не мога. Само в кенефа мога. А пушачите дето тровят здравето на хората могат. Що за закони?

Трябва ли да обяснявам колко важно за здравето е редовното сране? Чрез него тялото ви се освобождава от отпадъците. Но законодателите не го разбират. И ни дискриминират. Безобразие. После тютюнджиите се оплакват, че били дискриминирани. Дискриминирани дръжки. Аз съм в пъти по-дискриминиран от тях. Егати и държавата, егати и Европейският съюз. Аз искам да мога да си сера!!!

Много я осрахте тази тема ,даваите по-сериозно.Дали да има абсолютна забрана за пушенето или да се обособят отделни заведения само за пушачи е въпрос на обсъждане.Аз съм непушач и за мен забраната ме устройва ,защото доста пъти са ми текли сълзи от очите по заведенията.Но се поставям на мястото и на тези които с кафето трябва да изпушат една цигара задължително.Друга ми е мисълта това ли е най-важното,първото което трябва да занимава Народното събрание,хората не се самозапалваха щото им забраняваха да пушат на обществени места,а защото не могат да си връщат заемите към банките,не могат да си плащат тока,лекарствата и вместо да решават тези проблеми,депутатите,започват с популистки действия с които хем да замажат очите на пушачите,хем помагат на тютюневия монопол да си покачи печалбата.Господа депутатите им е много ясно че много скоро могат да бъдат изритани от Парламента от хората от улицата и ще прибягват до такива елементарни ходове,но не вярвам че ще има умни хора,които да им се вържат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
jeff hardy
Контакти:

Мнениеот jeff hardy » 28 май 2013 16:11

Правилно решение. Аз не съм пушач, но това си беше чиста форма на дискриминация спрямо пушачите. Да не говорим, че много малки заведения фалираха заради тази забрана. Специално в моя квартал се сещам за такива. Редно е във всяко заведение да си има салон за пушачи и салон за непушачи.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 16:20

CTAHKO написа:

Накърняват ми правото на СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ 8-) А основен принцип на ЕС е СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА СТОКИ,ХОРА И КАПИТАЛИ 8-)Никъде,ама никъде не е написано "свободно движение на непушачи".В този смисъл законът е дискриминационен от където и да го погледнеш ;) С този закон ограничават моето движение,моите капитали и съответно и моята стока :!:

А теб какво те бърка,че след 22- 23 часа ще има право да се пуши в нощните заведения :? Избираш си заведение,в което не се пуши и си отиваш там.А аз в момента с този закон имам ли избор и да отида някъде където се пуши...ами нямам ;)

Може да се движиш навсякъде стига да спазваш законите на страната!Всеки нарушил тези закони си носи последствията от това!Ако не можеш да издържиш без цигари,стой си в къщи и пуши.Има достатъчно непушачи които да забърсват гаджетата по дискотеките и липсата на пушачите си е за тяхна сметка.Ти си пуши у вас,никой не те кара да ходиш по заведенията!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 16:25

jeff hardy написа:Правилно решение. Аз не съм пушач, но това си беше чиста форма на дискриминация спрямо пушачите. Да не говорим, че много малки заведения фалираха заради тази забрана. Специално в моя квартал се сещам за такива. Редно е във всяко заведение да си има салон за пушачи и салон за непушачи.

Обясни ми как заради пушенето ще фалира едно заведение!Примерно отиваш на море и не ходиш по заведенията защото там не се пуши!Избягваш и ресторантите защото забраната важи и там,така ли?И какво излиза,седиш си в стаята и пушиш на корем,докато твоите връстници се забавляват по дискотеките и свалят гаджетата!Е,всеки сам решава какво да прави!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 май 2013 16:27

milanov69 написа:Започнаха с простотиите ! То едно хубаво нещо имаше , а те го премахват ! Само алкохолици и тютюнджии в тая скапана държава !

Съгласен, не бива да тровят и нас. ;) Отиде им бизнеса с електронните цигари на кино! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 28 май 2013 16:27

GOLEADOR написа:
CTAHKO написа:

Може да се движиш навсякъде стига да спазваш законите на страната!Всеки нарушил тези закони си носи последствията от това!Ако не можеш да издържиш без цигари,стой си в къщи и пуши.Има достатъчно непушачи които да забърсват гаджетата по дискотеките и липсата на пушачите си е за тяхна сметка.Ти си пуши у вас,никой не те кара да ходиш по заведенията!

Добре си му го обяснил, надявам се да е схванал.

Monteso2
Контакти:

Мнениеот Monteso2 » 28 май 2013 16:27

jeff hardy написа:Правилно решение. Аз не съм пушач, но това си беше чиста форма на дискриминация спрямо пушачите. Да не говорим, че много малки заведения фалираха заради тази забрана. Специално в моя квартал се сещам за такива. Редно е във всяко заведение да си има салон за пушачи и салон за непушачи.

Заведенията фалират, защото хората нямат пари да излизат навън. Цяло постижение си е, ако успееш да си платиш тока, водата и да ти останат пари дори за дребни удоволствия като това да си изпиеш кафето навън.

Върни се в “Свободна зона”