Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Мнениеот drvasko98 » 18 дек 2012 19:33

za nas e toj religiq написа:
drvasko98 написа:
CTAHKO написа:Два гаража и един автомобил.Нали цигарите са по-смъртоносни ;)

А ако опитът се направи извън гараж, мазе, салон, стая и т.н.

Нали говорим за забрана на закрито а не на открито :?

Ще са въздържа от обидни думички, засега. Доколкото знам, автомобилите се ползват предимно на открито и съответно всичките вреди от експозицията на техните газове и други вредни вещества се разреждат така да се каже с нормалния въздух и достигат до човешкото тяло под определена концентрация, която е в хиляди пъти по-ниска от тази в гараж. Следователно цитираният опит не е точен.

Около 80-85 % от заболелите от рак на белия дроб са пушачи. За останалите 15-20 % роля имат някои други от познатите рискови фактори. В България по мои наблюдения този % е по-висок

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 дек 2012 19:38

AnalBreaker написа:Тия тикви в парламента взеха първото си и единствено може би правилно решение откакто са там

Правилно за кой ???

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 дек 2012 19:39

CTAHKO написа:
smoothc написа:
Смут,сигурен съм,че ако провериш колко от заболелите от рак на белия дроб са консумирали хляб,процентът ще е приблизително около 100% Означава ли това,че хляба е основен причинител на рака

Ама продължаваш с бисерите :lol:

Що бе давай със статистиките ;) Колко от заболелите от рак са пушачи :?

Рак на какво?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 дек 2012 19:41

drvasko98 написа:Около 80-85 % от заболелите от рак на белия дроб са пушачи. За останалите 15-20 % роля имат някои други от познатите рискови фактори. В България по мои наблюдения този % е по-висок

Да и също така 100% от заболелите от рак на гърдата са жени :o Бла-бла-бла. Съвременната медицина не се обосновала за причинителят на РАК :!: Не ми излизай само с платени от корпорации статистики за съотношение пушачи/раковоболни - просто е смешно :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 дек 2012 19:42

drvasko98 написа:
za nas e toj religiq написа:
drvasko98 написа:
CTAHKO написа:Два гаража и един автомобил.Нали цигарите са по-смъртоносни ;)

А ако опитът се направи извън гараж, мазе, салон, стая и т.н.

Нали говорим за забрана на закрито а не на открито :?

Ще са въздържа от обидни думички, засега. Доколкото знам, автомобилите се ползват предимно на открито и съответно всичките вреди от експозицията на техните газове и други вредни вещества се разреждат така да се каже с нормалния въздух и достигат до човешкото тяло под определена концентрация, която е в хиляди пъти по-ниска от тази в гараж. Следователно цитираният опит не е точен.

Около 80-85 % от заболелите от рак на белия дроб са пушачи. За останалите 15-20 % роля имат някои други от познатите рискови фактори. В България по мои наблюдения този % е по-висок

Добре де какъв ти е дерта на теб ? Ние сме пушачите , ние ще мрем от рак ! Че даже и си плащаме за това на държавата ни ! Като са се загрижили толкова за здравето ни защо не забранят тютюна след като е толкова вреден , а забраняват пушенето ?????????

Потребителски аватар
profe
Контакти:

Мнениеот profe » 18 дек 2012 19:43

Аз съм непушач - определено ми е по-добре като не се пуши.. Иначе в мъглата незнам с кой съм на маса - за смръдта, да не говорим.Но, мисля че тези от заведенията или поне повечето от тях, сами са си виновни - спестяваха от вентилация доста време, сега не им е хубаво. Аз съм за, да има зали за такива и онакива, обаче когато не ти работи вентилацията - глобата да е яка, щото навсякъде пише " вентилацията работи" , ама работи утре... Затова на Българина, който няма култура, възпитание, съзнание и не може да се контролира му е НАЙ-добре ПЪЛНА ЗАБРАНА...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 дек 2012 19:44

BLUE CHAMPIONS написа:
drvasko98 написа:Около 80-85 % от заболелите от рак на белия дроб са пушачи. За останалите 15-20 % роля имат някои други от познатите рискови фактори. В България по мои наблюдения този % е по-висок

Да и също така 100% от заболелите от рак на гърдата са жени :o Бла-бла-бла. Съвременната медицина не се обосновала за причинителят на РАК :!: Не ми излизай само с платени от корпорации статистики за съотношение пушачи/раковоболни - просто е смешно :lol:

Предполагам, че на пациентите ми с рак се плаща да казват, че пушач цигари. А 100% от заболелите с рак на гърдата не са жени, за твоя голяма изненада.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 дек 2012 19:49

Препоръчвам ви да изгледате това skat.bg/videos/weeks/rihter_12-12-16.wmv
и да видите това - най-скъпите цигари по покупателна способност СА в БЪЛГАРИЯ --> http://cigari.org/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0 ... %B5%D1%81/

заб:Непушач съм
Последна промяна от South_Park на 18 дек 2012 19:52, променено общо 1 път.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2012 19:50

smoothc написа:
CTAHKO написа:
smoothc написа:
Смут,сигурен съм,че ако провериш колко от заболелите от рак на белия дроб са консумирали хляб,процентът ще е приблизително около 100% Означава ли това,че хляба е основен причинител на рака

Ама продължаваш с бисерите :lol:

Що бе давай със статистиките ;) Колко от заболелите от рак са пушачи :?

Рак на какво?

На каквото ти отърва :) Сигурен съм,че в процентно отношение,консумиралите хляб или тестени продукти са повече от пушачите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2012 19:52

profe написа:Аз съм непушач - определено ми е по-добре като не се пуши.. Иначе в мъглата незнам с кой съм на маса - за смръдта, да не говорим.

Спокойно,сега вече без никакво затруднение виждаш,че си самичък 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”