ЗА и ПРОТИВ PSY - GANGNAM STYLE!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ЗА и ПРОТИВ PSY - GANGNAM STYLE!!!

Мнениеот smoothc » 05 дек 2012 20:28

Ами и ти ме разсмя с предположенията си. Защото са абсолютно алогични и далеч от истината. Ясно е, че предполагаш, най-малкото защото не ме познаваш и няма как да знаеш. Не ме подценявай, защото аз не те подценявам, а имам база за това.
И по същият начин аз имах предположение, а не заключение, че не знаеш корейски. Така че мога да кажа същото за твоите разсъждения
В крайна сметка така и не каза знаеш или не знаеш. И в крайна сметка, ако не знаеш, то на интересен ли се опитваш просто да се правиш с думите си "откъде знаеш, че не знам"?

Пич,ако обичаш...ако мислиш да влизаме в някаква дискусия,нека по-добре да бъде,за нещо далеч по-съществено...
За какво подценяване става дума,просто не разбирам!?
И в крайна сметка благодаря ти за комплимента ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 дек 2012 20:31

Абе признавам си, че като я чух първия път я изключих, но след втори, трети, четвърти, пети прочит почваш да я търсиш сам да ти раздвижи кръвта във вените! :)

Редовно карам лапето на братчеда да ми денси Gangnam style! Гледам обаче се и справя доста по-добре от корееца.

Но пък ей тва ме кефи много повече и всякви такива с думичката Shake... си заслужават. ;) D'Banj - Oliver Twist примерно, докато намеря как се казва, се видях в чудо, но с постоянство всичко се постига.

Явно българите сме толкова изостанали, че и музиката на хората ни крива, напротив слушам си чалга, слушам си техно и квото ми е кеф, индийски, бг хип хоп и кво ли не, баладите са готини, само не и народно- тях мога да ги пея примерно, ама не мога да ги слушам, не знам що, може и от липсата на алкохол да е, ся сме минали на боза! :lol: :mrgreen:

Дручко си е брат ми Питбула, АCDC - никога не са ме кефели примерно, кефи ме нещо по-раздвижено или с по-тъмна кожа, защото музиката им е в кръвта! :)

Ей такива парчета ме кефят като например това: Dj Tan-ju Shake Boom Boom. :)
Между другото тоя DJ Tan-ju има най-яките миксове дето съм слушал! ;)

Та и ред по темата- ЗА, разбира се!

Примерно розовата пантера е много готино парче! http://www.youtube.com/watch?v=LuYPcHVsyow

П.П.Субтитрите на Eastern Europe style къртят отвсякъде! :lol: :lol: Но много хорица са крайно изостанали, още ги кефят барабанисти с дълги коси, те си губят! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 дек 2012 20:38

smoothc написа:
Ами и ти ме разсмя с предположенията си. Защото са абсолютно алогични и далеч от истината. Ясно е, че предполагаш, най-малкото защото не ме познаваш и няма как да знаеш. Не ме подценявай, защото аз не те подценявам, а имам база за това.
И по същият начин аз имах предположение, а не заключение, че не знаеш корейски. Така че мога да кажа същото за твоите разсъждения
В крайна сметка така и не каза знаеш или не знаеш. И в крайна сметка, ако не знаеш, то на интересен ли се опитваш просто да се правиш с думите си "откъде знаеш, че не знам"?

Пич,ако обичаш...ако мислиш да влизаме в някаква дискусия,нека по-добре да бъде,за нещо далеч по-съществено...
За какво подценяване става дума,просто не разбирам!?
И в крайна сметка благодаря ти за комплимента ;)

Ти стартира всичко това, извинявай, но се прочети ;) Нито се познаваме, нито нищо, че да даваме някакви предположения нали се сещаш. Аз изказах мнението си, че за мен това нещо Gangman Style по никакъв начин не е по-качествен продукт от нашата родна чалга. Като гледам и други хора в тази тема разсъждават така. Ти пък от цялото това нещо заключи някакъв тъпизъм като предположение за чалгата. Чалгата по същия начин, като въпросната песен не ми допада, но не ми и пречи когато не ми я натрапват разбира се. Всеки си има правото да слуша каквото поиска и няма правото да държи сметка на другия. Интелигентните хора уважават правото на избор на всеки. Глупака се опитва да налага мнение ;) Толкова по темата.
Не е комплимент, а констатация. Добро впечатление си ми направил с мненията си във форума. Не го разваляй с лека ръка.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 дек 2012 20:39

Към истерията по Gangnam style и Ai se eu te pego,пропуснах да добавя и House-Swing хитът...We no speak Аmericano-Страшно добра песничка :P

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 дек 2012 20:40

Ти стартира всичко това, извинявай, но се прочети Нито се познаваме, нито нищо, че да даваме някакви предположения нали се сещаш. Аз изказах мнението си, че за мен това нещо Gangman Style по никакъв начин не е по-качествен продукт от нашата родна чалга. Като гледам и други хора в тази тема разсъждават така. Ти пък от цялото това нещо заключи някакъв тъпизъм като предположение за чалгата. Чалгата по същия начин, като въпросната песен не ми допада, но не ми и пречи когато не ми я натрапват разбира се. Всеки си има правото да слуша каквото поиска и няма правото да държи сметка на другия. Интелигентните хора уважават правото на избор на всеки. Глупака се опитва да налага мнение Толкова по темата.
Не е комплимент, а констатация. Добро впечатление си ми направил с мненията си във форума. Не го разваляй с лека ръка.

Уважавам твоето мнение.Благодаря ти!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 05 дек 2012 20:43

dreben23 написа:Абе признавам си, че като я чух първия път я изключих, но след втори, трети, четвърти, пети прочит почваш да я търсиш сам да ти раздвижи кръвта във вените! :)

Редовно карам лапето на братчеда да ми денси Gangnam style! Гледам обаче се и справя доста по-добре от корееца.

Но пък ей тва ме кефи много повече и всякви такива с думичката Shake... си заслужават. ;) D'Banj - Oliver Twist примерно, докато намеря как се казва, се видях в чудо, но с постоянство всичко се постига.

Явно българите сме толкова изостанали, че и музиката на хората ни крива, напротив слушам си чалга, слушам си техно и квото ми е кеф, индийски, бг хип хоп и кво ли не, баладите са готини, само не и народно- тях мога да ги пея примерно, ама не мога да ги слушам, не знам що, може и от липсата на алкохол да е, ся сме минали на боза! :lol: :mrgreen:

Дручко си е брат ми Питбула, АCDC - никога не са ме кефели примерно, кефи ме нещо по-раздвижено или с по-тъмна кожа, защото музиката им е в кръвта! :)

Ей такива парчета ме кефят като например това: Dj Tan-ju Shake Boom Boom. :)
Между другото тоя DJ Tan-ju има най-яките миксове дето съм слушал! ;)

Та и ред по темата- ЗА, разбира се!

Примерно розовата пантера е много готино парче! http://www.youtube.com/watch?v=LuYPcHVsyow

П.П.Субтитрите на Eastern Europe style къртят отвсякъде! :lol: :lol: Но много хорица са крайно изостанали, още ги кефят барабанисти с дълги коси, те си губят! ;)

Ох, горкичкият Аз колко съм изостанал пък и да не знам на всичкото отгоре! Пич, ти ме уби, ся ще се напия от мъка... или по добре догодина ПАК ще отида да гледам Rammstein - live пък вие ме съжалявайте, щом искате...
Последна промяна от an4o_321 на 05 дек 2012 20:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 дек 2012 20:44

Чалгата по същия начин, като въпросната песен не ми допада, но не ми и пречи когато не ми я натрапват разбира се.

Това вече е коренно различно!

пп:Вече се разбрахме ;)

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 05 дек 2012 20:45

Спомням си, че когато си пуснах песента в "тубата" за първи път, беше с 1-2 милиона гледания и изобщо не съм очаквал, че ще направи такъв фурор. На мен лично ми харесва, веселяшка е. Самият факт, че се намира на първо място по гледания в YouTube говори достатъчно какъв "бум" предизвика в последно време. В пъти по-добре, отколкото Джъстин Гейски.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 дек 2012 20:48

smoothc написа:
Чалгата по същия начин, като въпросната песен не ми допада, но не ми и пречи когато не ми я натрапват разбира се.

Това вече е коренно различно!

пп:Вече се разбрахме ;)

Не знам дали е коренно различно, но не бях длъжен да го уточнявам. Нали се сещаш ;) Както и ти не следваше да правиш предположения. В крайна сметка това си е лично право на човек. Какво да слуша или не. Аз не ти държа сметка защо смяташ, че Gangman Style е по-качествен продукт от чалгата, макар да имам основания за това ;)
Предполагам, че се разбрахме, да.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 дек 2012 21:00

Страшно зарибяваща песничка. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”