Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 дек 2012 19:51

BLUE CHAMPIONS написа:Ако трябва да се доверим на "Документите Тера", техните контакти и проекти са със "сивите" и е факт, че цял Тексас, Ню Мексико и части от Калифорния са "надупчени" с подземни бази, дори "градове" за разработките им ;)

"Документите" Тера" звучат като приказка и аз лично щях да ги взема точно за това, ако не бяха смразяващите факти изречени от един индианец през 40-те ако не се лъжа ... Или беше през 50-те.

Просто вътре човекът посочва такива неща, които станаха известни чак през този 21-ви век !! :)
А той ги знаеше ... И ги описва подробно.
Сблъсъкът на Земята с гигантско тяло в древното си минало ... Гравитации, анти-гравитации ... Магнитни полета, полюси ... "Червееви дупки", изкривяване на времето ... Неща от квантовата физика ... :shock:
По-времето, когато е писана тази книга ... По-точно, когато това индианче надрасква тези неща, има само два начина да ги е научил - Или да е пътувал в бъдещето ... Или да са му ги казали/обяснили извънземни. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 дек 2012 19:52

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:Ще ме прощаваш, ама точно ти си този, за когото светът се дели по тоя начин. Аз не вярвам в тия истории за масоните и илюминатите, съответно изобщо не деля света по този начин. Аз вярвам в това, че всеки си кове сам съдбата и не търся конспирации.

Още по-зле значи. Твърде си наивен :) ...и твърде лесно "програмируем" :( Човекът горе го казва: ако нещо не може да се осмисли и приеме, то незабавно бива отхвърлено и заклеймено. Това е част от "програмирането". Твоето мнение днес за разработките на Кеше е "съмнителни неработещи джаджи" (твои думи). Ако днес бяхме в средата на 80-те и ти бях казал, че до 10 години ще вървиш по улицата с безжичен телефон и говориш до другия край на света, щеше да ми се присмиваш и подиграваш, такъв тип човек си просто! ;)

Интересно - първо съм те провокирал, защото съм бил делял света на масони и стадо, сега пък те провокирам защото не го правя :) Каквото и да кажа ще бъде използвано срещу мен, така ли? :lol:
Моето мнение за разработките на Кеше е, че те са неработещи джаджи до доказване на противното. Нямам намерение да вярвам в нещо само защото ми го представят в лъскава и красива опаковка. Тъй като едната заветна дата, на която щеше да се разкрие нещо голямо и невиждано отмина, след 1 седмица чакаме втората дата. Дали светът след 1 седмица ще е същия? Хм, що си мисля, че няма да стане нищичко? Да, знам - илюминатите ще потулят всичко. Да се чуди човек как тия илюминати са в състояние да спрат някой, притежаващ подобни технологии - неограничен енергиен ресурс, летящи чинии и какво ли още не. Вероятно и за това има готов отговор.
НО, пак ще подчертая - наистина искам и ще се радвам ако се окажеш прав, а аз греша и всичко това се случи и наистина настъпи някаква промяна.
THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Аз не вярвам в тия истории за масоните и илюминатите, съответно изобщо не деля света по този начин. Аз вярвам в това, че всеки си кове сам съдбата и не търся конспирации.

След няколко години като въведът "печата" ( подкожен чип ) ... Без който няма да можеш да правиш нищо, ти ЗА това ли ще си, или ?
С този подкожен имплантат ще се пазарува, а също така във всеки един момент едни хора ще знаят къде си, и какво правиш.
Не звучи приятно, нали ?
Айде като "Човек сам си кове съдбата", да видим каква ще ти е реакцията ...
Дано сме живи и здрави в следващите няколко години ...
Живеем в много интересни времена. ;)

Нали не очакваш сериозно да се оправдавам за някаква евентуалност в бъдещето? Ти знаеш отлично кой какво ще направи в бъдеще, аз обаче не знам... просто няма от къде да знам. Някак си не се доверявам на разни клипчета в нета...
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 дек 2012 19:57

vaskonti написа:Нали не очакваш сериозно да се оправдавам за някаква евентуалност в бъдещето? Ти знаеш отлично кой какво ще направи в бъдеще, аз обаче не знам... просто няма от къде да знам. Някак си не се доверявам на разни клипчета в нета...

Е, все едно ми казваш, че се съмняваш че ще има финал на Шампионската лига догодина. :lol:

Васка, това са планувани неща !
Също както ЕС, беше плануван и се осъществи ... Също както и НАТО. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 дек 2012 20:00

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Нали не очакваш сериозно да се оправдавам за някаква евентуалност в бъдещето? Ти знаеш отлично кой какво ще направи в бъдеще, аз обаче не знам... просто няма от къде да знам. Някак си не се доверявам на разни клипчета в нета...

Е, все едно ми казваш, че се съмняваш че ще има финал на Шампионската лига догодина. :lol:

Васка, това са планувани неща !
Също както ЕС, беше плануван и се осъществи ... Също както и НАТО. ;)

Да, само дето за финала на ШЛ знаеш къде да провериш официалната информация.
И в момента на практика нищо не можеш да направиш без документ за самоличност. Сега започват да кодират и биометрични данни. На този етап аз не виждам проблем в това. Ако в един момент преценя, че се прекрачва границата и се навлиза прекалено в личния живот на хората, ще застана до вас в бойните редици срещу лошите. Не се бъзикам ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 дек 2012 20:04

Ами аз правилно посочих, че това е планувано и към момента тече подготовка, щото това ще е нещо мащабно.
Все пак на стотици милиони ще трябва да се направи мини-операция за да се постави това ... Нещо.
Мисля срока е към 2020 г.
Може и да бъркам годината, но не и замисълът.
Разбира се ТЕ ще го направят "за наше добро". :|
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 дек 2012 20:09

vaskonti написа: Тъй като едната заветна дата, на която щеше да се разкрие нещо голямо и невиждано отмина, след 1 седмица чакаме втората дата. Дали светът след 1 седмица ще е същия? Хм, що си мисля, че няма да стане нищичко?

Е хайде да не превръщаме тези дискусии в детски раговори! Какви са тези дати на които робуваш :shock: В момента се намираме в конфликт на силите, които нямат никакво намерение да допуснат разкриването на реалните познания на науката с днешна дата, а ти "тропкаш с крака" и чакаш утре света да се промени :o Я си помисли от кои години е създадена първата компютърна конфигурация и колко време е било необходимо да я използваш в днешната и функционалност.
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 дек 2012 20:33

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа: Тъй като едната заветна дата, на която щеше да се разкрие нещо голямо и невиждано отмина, след 1 седмица чакаме втората дата. Дали светът след 1 седмица ще е същия? Хм, що си мисля, че няма да стане нищичко?

Е хайде да не превръщаме тези дискусии в детски раговори! Какви са тези дати на които робуваш :shock: В момента се намираме в конфликт на силите, които нямат никакво намерение да допуснат разкриването на реалните познания на науката с днешна дата, а ти "тропкаш с крака" и чакаш утре света да се промени :o Я си помисли от кои години е създадена първата компютърна конфигурация и колко време е било необходимо да я използваш в днешната и функционалност.

Нещо не мога да те разбера. Очакваш нещо си в някакво неопределено бъдеще и ме убеждаваш колко е вярно, а когато имаме една конкретна дата, при това съвсем скоро, изведнъж съм бил робувал на дати и не трябвало така? :roll: Какво значи това, да не потвърждаваш, че и на втората дата, на която се очаква света вече да не е същия, отново нищо няма да се случи? Е какво, да не би цялата теория на конспирацията да се гради само върху това да се говори за нея в бъдеще време, но не и в сегашно? Ето, питам те - какво ще стане след 1 седмица? Тая тема не се ли отнася точно за отговора на тоя въпрос? Кажи ми какво очакваш да стане! Аз очаквам да не стане нищо, а ти?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 дек 2012 20:45

Не мога да разбера смисъла на въпросът ти. Не очакваш нищо да станело след 1 седмица, а трябвало да стане, а какво трябва да стане, незнам :)
Отново ще се повторя, в момента се намираме в конфликт за разпространението на тези знания. И като, че ли най-облагодетелствани от ситуацията в момента са мощни нации като Япония да речем, която получи патента и от тук нататък как ще го разработват и използват си е тяхна работа...а и не очаквам да се хвалят много-много пред светът какви ще бъдат плановете и проектите им.
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 дек 2012 22:50

BLUE CHAMPIONS написа:Не мога да разбера смисъла на въпросът ти. Не очакваш нищо да станело след 1 седмица, а трябвало да стане, а какво трябва да стане, незнам :)
Отново ще се повторя, в момента се намираме в конфликт за разпространението на тези знания. И като, че ли най-облагодетелствани от ситуацията в момента са мощни нации като Япония да речем, която получи патента и от тук нататък как ще го разработват и използват си е тяхна работа...а и не очаквам да се хвалят много-много пред светът какви ще бъдат плановете и проектите им.

Ами нали след една седмица ще има пресконференция на Кеше, на която да представи технологиите си, които пък ще "имат огромен ефект върху бъдещето на човечеството"? За това събитие ли не разбра, че питам?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 дек 2012 08:19

vaskonti написа:Ами нали след една седмица ще има пресконференция на Кеше, на която да представи технологиите си, които пък ще "имат огромен ефект върху бъдещето на човечеството"? За това събитие ли не разбра, че питам?

Tой е дал не една и две презентации на технологиите си, имаш интернет, ако се интересуваш, можеш да се запознаеш с тях :) Ако имаш предвид предстоящия семинар организиран от италиянците, идея си нямам какво лично ти очакваш, че "трябва да се случи" на подобен семинар, форум или конференция...или просто се правиш на луд и това ти харесва :roll:
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”