BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:Ще ме прощаваш, ама точно ти си този, за когото светът се дели по тоя начин. Аз не вярвам в тия истории за масоните и илюминатите, съответно изобщо не деля света по този начин. Аз вярвам в това, че всеки си кове сам съдбата и не търся конспирации.
Още по-зле значи. Твърде си наивен

...и твърде лесно "програмируем"

Човекът горе го казва: ако нещо не може да се осмисли и приеме, то незабавно бива отхвърлено и заклеймено. Това е част от "програмирането". Твоето мнение днес за разработките на Кеше е "съмнителни неработещи джаджи" (твои думи). Ако днес бяхме в средата на 80-те и ти бях казал, че до 10 години ще вървиш по улицата с безжичен телефон и говориш до другия край на света, щеше да ми се присмиваш и подиграваш, такъв тип човек си просто!

Интересно - първо съм те провокирал, защото съм бил делял света на масони и стадо, сега пък те провокирам защото не го правя

Каквото и да кажа ще бъде използвано срещу мен, така ли?
Моето мнение за разработките на Кеше е, че те са неработещи джаджи до
доказване на противното. Нямам намерение да вярвам в нещо само защото ми го представят в лъскава и красива опаковка. Тъй като едната заветна дата, на която щеше да се разкрие нещо голямо и невиждано отмина, след 1 седмица чакаме втората дата. Дали светът след 1 седмица ще е същия? Хм, що си мисля, че няма да стане нищичко? Да, знам - илюминатите ще потулят всичко. Да се чуди човек как тия илюминати са в състояние да спрат някой, притежаващ подобни технологии - неограничен енергиен ресурс, летящи чинии и какво ли още не. Вероятно и за това има готов отговор.
НО, пак ще подчертая - наистина искам и ще се радвам ако се окажеш прав, а аз греша и всичко това се случи и наистина настъпи някаква промяна.
THE G.A.M.E написа:vaskonti написа:Аз не вярвам в тия истории за масоните и илюминатите, съответно изобщо не деля света по този начин. Аз вярвам в това, че всеки си кове сам съдбата и не търся конспирации.
След няколко години като въведът "печата" ( подкожен чип ) ... Без който няма да можеш да правиш нищо, ти ЗА това ли ще си, или ?
С този подкожен имплантат ще се пазарува, а също така във всеки един момент едни хора ще знаят къде си, и какво правиш.
Не звучи приятно, нали ?
Айде като "Човек сам си кове съдбата", да видим каква ще ти е реакцията ...
Дано сме живи и здрави в следващите няколко години ...
Живеем в много интересни времена.

Нали не очакваш сериозно да се оправдавам за някаква евентуалност в бъдещето? Ти знаеш отлично кой какво ще направи в бъдеще, аз обаче не знам... просто няма от къде да знам. Някак си не се доверявам на разни клипчета в нета...