Гриша Ганчев и всичко свързано с него в спорта и извън него

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Обвиниха и Гриша Ганчев

Мнениеот Синьо сърце » 29 май 2012 20:16

plan-2012 написа:Добре бе пичове , защо Гришата го гонят за някакви 200 000 че ощетил бюджета , а Коко-фолка скрил 1 000 000 лв. да не бъдат внесени в хазната няма кой да му сложи ''прангите'' :?:
http://www.sac.government.bg/court22.ns ... enDocument
Ей сега ще има секс ,не случайно освобождават играчите с големи заплати :idea:

Що. 200 000 малко ли са? И то за месец?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 29 май 2012 20:31

Синьо сърце написа:
plan-2012 написа:Добре бе пичове , защо Гришата го гонят за някакви 200 000 че ощетил бюджета , а Коко-фолка скрил 1 000 000 лв. да не бъдат внесени в хазната няма кой да му сложи ''прангите'' :?:
http://www.sac.government.bg/court22.ns ... enDocument
Ей сега ще има секс ,не случайно освобождават играчите с големи заплати :idea:

Що. 200 000 малко ли са? И то за месец?

Да де, ама като е построил Завод и дава заплати на над 1000 човека в район с потресаваща безработица, не тръгваш да му крадеш бизнеса. Викаш го, со кратце, со благо и му казваш...още един тир без ДДС и действам...предупреден си. Така беше процедирано с футболните клубове. Не знам дали знаеш, колко данъци се окриваха по линия на декларирани заплати от 250 лева. При това заплашвания Красимир Стефанов беше казал, че тези отбори не са с червени фланелки!!!!! А те, милите, карат А8! Нали се сещаш, колко данъци са укрити за толкова години...Какво трябва да направим? Да арестуваме всички собственици на отборите от А група ли?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 май 2012 20:58

Ми що не? Я виж кои са собствениците на клубове и няма какво да говорим повече... Фани единия, удари другия! И Батков тоже( и новите собственици на Левски). Но си прав, че тези хора дават поминък на хиляди семейства-хеле Ловеч, хеле Пещера, хеле...айде да не дрънкам повече. ;) В тази криза това е сериозен фактор, но пък да гепиш от едва кретащата ни държавица и да ги вкарваш в псевдофутбол, и това не е работа. Сложно е, не знам- а и не съм аз, който да съди! Ясно ми е само, че нещо е дълбоко сбъркано в България от горе до долу, футболът не прави изключение. Не знам, а и ме хваща шубе- Италия 10 дни след труса я повтори и си е.а мамата, тук ако стане ( да пази Господ) ще забравим и футбол, и Ганчев и све... Хич не съм от страхливите, но от нещо срещу което си безпомощен няма как да не те е страх!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 29 май 2012 21:37

Аз не вярвам на нито една дума изречена от устите на Цветанчо и Бойко защото ако има някой който трябва да бъде разследван това са те двамата.

Или какво забравихте ли апартаментите на Цецко, а разговорите на Бойко които се разнасяха по телевизии, радия и вестници и още и още :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 29 май 2012 21:59

Avanti_Ragazzi написа:Именно според мен и затова иска да ходи при розовите. Гришата може да е джудже но грам не е прост човек. Пределно му е ясно сигурно поне от зимата какво му се е готвило зад гърба. Според мен именно огромното желание да му вземат бизнеса един кръг хора до Бойко се крие целият проблем. И понеже Гришата е виден кадър на БСП няма прошка в тая власт за него. Явно понеже е знаел на къде духа вятъра е искал да вземе поне ЦСКА та да има зад гърба си огромна маса от хора, защото като президент на Литекс няма как да има. Според мен това е целият замисъл на Гришата за влизане във ЦСКА а не натиск, или други глупости. Просто е искал гръб, защото няма как да се базикаш с човек зад който стои масата фенове на ЦСКА или пък Левски. Няма как да стане това, затова е имало индикации за идването му още от зимата там. Сега въпроса е дали властта закъсня с натиска защото той почти си оплете нещата със ЦСКА, или пък Гришата закъсня прекалено и вече дори това не може да му помогне в тази битка?

Като изключим че явно си далтонист и си объркал цвета на екипите ;) си изключително прав, за което виртуално ти стискам ръката и признавам че и сред сините има хора с нормално мислене :)
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 май 2012 22:21

Христо Ковачки беше оправдан от Софийския апелативен съд. По-рано прокуратурата поиска пет години лишаване от свобода за бизнесмена, който е подсъдим за данъчни престъпления за над 16 млн. лева.

:roll:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 май 2012 22:39

Доколкото си спомням бях първия в този форум, който писа че на Гриша Ганчев му кроят шапката - преди около 6 месеца, както и вчера писах че ако съм на негово място бих си бил камшика и забегнал някъде далеч оттук ,някъде на юг.
Просто времената на мутренските изпълнения и техните герои от 90-те минаха,не казвам че тези които идват на тяхно място са по-добри - нищо такова.
В момента с един куршум се удрят няколко заека- имаше тук едно мнение че атаката срещу Гр.Ганчев е заповядана от Германия, и според мен не е далеч от истината ;) , а и някои нашенски бизнесмени няма да станат по-бедни от това ;) . А и близостта на Гр.Ганчев до някои политически врагове на ББ не е тайна за никого, така че да бъдат има и удар срещу бизнес структурите им
Отделно това за контрабандата беше публична тайна.

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 29 май 2012 22:45

Абе, толкова ли не разбрахте, че от хора като ганчев, батков, чорни, г. илиев, венци, титаните, тим и всички останали мутряги, българският футбол и държавата като цяло само страдат. Това са абсолютни престъпници, пълна олигофрения е да бъдат защитавани. Всички фенове на различни отбори живеем в тази страна и еднакво си патим от гореизброените. Докато не се обединим и не изградим силно гражданско общество, няма да имаме нито държава, нито футбол, ще си гледаме по телевизията Базел или Апоел и ще цъкаме с език, чудейки се как другите все успяват, а ние най-кадърните и умните все нещо не ни достига!!!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 май 2012 22:53

Hrabar написа:
Странджата написа:А вие как мислите - под носа на Германия в условия на ужасна криза, да с е правят на Балканите - за най-бедните пазари и за тези , които обедняват, китайски коли на дъмпингови цени, ще се размине ей така на бизнесмена от Ловеч? Ние веднаж и френски коли правихме и се изхитрихме да ги продаваме в Африка май - и сега ги правят в Румъния.
Айде, стига сте месили този и онзи - бизнесът е мръсна работа, но по белите държави и той си има правила. А че ние сме Андрешковци и сега плачем за футбола, а не за откраднатите милиони - в това няма нищо за чудене ...

Не вярвам това да идва от Германия, напротив. Удара е на местна почва. Иначе внасяш много интересен нюанс. Наскоро си мислех, че ако по времето на социализма, не е била допусната тази глупост с експорта на автомобили(при това точно за бившите френски колонии от Северна Африка !??!!!) завода "Булгар Рено" беше се развил...то каква щеше да му е съдбата след 1989 година. Вероятно щеше да е поредният насила фалирал завод. Поредното обезглавяване на българската индустрия. Сигурно ще прозвучи еретично, но добре, че нещата са се провалили в самото начало. От днешна гледна точка сигурно сме спестили ресурси...поне така ми се иска да мисля. И какво съвпадение завода на Литекс отново е в Ловеч!!!

Другото, което е много интересно, е как ще реагират китайците? Те наляха много пари в този проект. Забележете, ударът по Гриша Ганчев идва след завършването на Завода и откриването му. В момента китайците са заложници на своята инвестиция, вече са наляли техния дял от инвестицията и вероятно биха приели наложен нов "партньор", само за да не изгорят. Ако заемат страната на истинският им партньор-Гриша Ганчев...може да се стигне до невероятен дипломатически скандал.Всъщност г-н Бойко Борисов дава ли си сметка какъв удар е това по бизнес средата в България. Кой идиот ще дойде да инвестира у нас, като утре ще опандизят съдружника му?

И последното...как си мисли г-н Цветан Василев да застане пред целия персонал на Завода и да каже "Аз съм новия собственик"? Що за безскрупулен тип трябва да си? Как ще ги мотивираш да работят? Не го ли е страх от саботажи от служители лоялни на Гриша Ганчев? Или за това си има "Родната полиция ни пази"?

За Винпрома...да му е сладка захарта.

Повярвай ми китайците нямат нищо напротив, даже предполагам са и доволни- няма да имат нищо напротив партньорите им да са още по-близко до правителството. Мислиш ли че на работниците в завода има значение кой е собственика- Гр.Ганчев или някой друг.
защо не си зададеш въпроса как Гр.Ганчев контролира около 70% от производството на захар в България- законно ли е според теб.
А не ти ли минава през ум че удара срещу Гр.Ганчев е заповядан точно отвън, а нашите го изпълняват с удоволствие. Случайно ли е че и някой други бизнеси на Гр.Ганчев се преструктурираха в последните месеци.
Повярвай ми в бизнеса няма място за личностни сантименти.
А и това ,че е голям бизнесмен и инвеститор не освобождава никого неспазване на законите,друг е въпроса че тези които ще дойдат на негово място не са по-добри .

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 29 май 2012 23:12

Помиярското правителство постигна ПОНЕ ЗАСЕГА целта си да прогони Гриша Ганчев от ЦСКА :evil:

Все пак в година на избори нещастниците не искат да има отбор който да мачка така рекламираният им проект СУПЕР пудуене, но споко рано или късно нещата ще се подредят по местата си :!: :!: :!:

ДРУГАТА ГОДИНА МНОГО ВНИМАТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ ЗА КОЯ МУТРА ГЛАСУВАТЕ :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Върни се в “Свободна зона”