България подписа за забрана на торентите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България подписа за забрана на торентите
Музикалните и филмови компании,които печелят милиони искат да изсмучат и последните центове и стотинки от обикновените хора.Голяма част от авторите,певците,актьорите и т.н. са против забраната на пиратството.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Еми то това отдавна трябваше да стане. Това е един вид да кажеш че забраняваш от утре кражбите. Те трябваше отдавна да са забранени. На мен лично не ми се вярва да успеят на 100%, но дори да успеят винаги има еквивалентни програми Freeware. Филми ще гледаме само над 5 годишни, новите чат пат на кино, музика даже изобщо не слушам таке че за мр3-ките ми е все тая, само за Windows-a е кофти, но ако стане съвсем напечено пак няма да дам 100 и нещо долара за Windows 7 a ще си кача Линукс.
- child in time
- Контакти:
Между другото стягайте се от Вторник дишането ще се следи от комисията по екология!
Кой дишал дишал!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
Да си **** ***** ******* , Наркодиларите , убийците и грабителите на тази държава на свобода , а са тръгнали за 2 филма да гонят хората . Някои наши управляващи ще е по-добре да[offtopic]пукнат
[/offtopic]

child in time написа:Между другото стягайте се от Вторник дишането ще се следи от комисията по екология!![]()
![]()
Кой дишал дишал!
![]()
Какво общо има основната дискусия по темата, с примера който даваш или просто се чудиш как да отговориш на елементарен въпрос?

- child in time
- Контакти:
PFC Litex написа:child in time написа:Между другото стягайте се от Вторник дишането ще се следи от комисията по екология!![]()
![]()
Кой дишал дишал!
![]()
Какво общо има основната дискусия по темата, с примера който даваш или просто се чудиш как да отговориш на елементарен въпрос?
Дишането е свободно действие за поемане на въздух за който не съм дал и стотинка на природата! Очаквам всеки момент да си потърси авторските права и да ме затворят!
child in time написа:Дишането е свободно действие за поемане на въздух за който не съм дал и стотинка на природата! Очаквам всеки момент да си потърси авторските права и да ме затворят!А ти плати ли си акциза за дишане? Внимавай ако не си!
![]()
Опитай отново, а простичкият въпрос е: ако си производител и някой ти разпространява продукцията безплатно, как ще реагираш? - колкото и да питам, смислен и адекватен отговор няма да получа.
Относно въздуха, кажи как да си платя на природата за същият, тъй като той е нейна собственост?

PFC Litex написа:В интернет ограниченията са трудна работа и винаги се появява нещо ново, но пък и авторите на музика, кино и софтуер са в правото си.
child in time ти ако си производител и някой ти разпространява продукцията безплатно, как ще реагираш?
Ти пък какво се правиш на адвокат , колко ще спечелят от нашата пробита страна ? Паралиите за което им трябва си го плащат , а бедняците теглиме
Отново ще има много шум за нищо 
- child in time
- Контакти:
А как ти великия мислител ще го направиш? Интересно ми е? Но без да забраняваш основни права - свободна размяна на информация и тн!
Кажи как?
А и преди да ме съдиш , ти как си с тегленето или вече си хипер потребител? Няма срамно и аз съм такъв!
Кажи как?
А и преди да ме съдиш , ти как си с тегленето или вече си хипер потребител? Няма срамно и аз съм такъв!
Последна промяна от child in time на 29 яну 2012 16:05, променено общо 1 път.