Бира Амброзия ? Не е реклама!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тони Шумахер
- Контакти:
Re: Бира Амброзия ? Не е реклама!
Неееее , няма реклама , неееееееее .....

Всеки с вкуса си. На мен не ми харесва и без да съм претенциозен. Не бих я взел да черпя някого, за лична консумация съвсем. За 20-30 стотинки има по-добри бири, което прави някой и друг лев повече за месец, не бих обеднял точно от купуване на подобна бира.
Много ми харесва това "немска" бира. Колко много "немски" бири има в България...
Много ми харесва това "немска" бира. Колко много "немски" бири има в България...
И според мен не става за пиене. Аз също я взимам, но само за когато жена ми иска да готви нещо с бира.Няма как една бира да струва 60ст. и да е качествена.
абе що не си пиете загорката или каменичка ...ами се занимавате с тъпотии.. 
-
noctambulist
Rainbow 1983 написа:Днес брат ми си направи майтап с мен и освен любимата бира взел и това нещо! Въртя я суча я и пише само произведено в БГ! Някой има ли представа кой я прави? Търсих в нета ама греда! Да се образоваме един вид!
Поредния странен продукт на БГ пазара!
Не е лоша, но пък не е и нещо особено.Продукт на веригата Кауфланд.
- South_Park
Gesha1986 написа:абе що не си пиете загорката или каменичка ...ами се занимавате с тъпотии..
+ лайно , едно имах предвид де
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
В Шуменското е истината
А доколкото тази "немска" бира много я жулихме в Чехия, когато не ни стигаха парите да си купим Козел или Златопрамен
А доколкото тази "немска" бира много я жулихме в Чехия, когато не ни стигаха парите да си купим Козел или Златопрамен
Последна промяна от yuliyan на 19 яну 2012 12:01, променено общо 1 път.
YNWA
- publicimage
- Контакти:
Ambrosius ли имаме предвид!? Кауфландкото?
Зле...
Зле...
Много каруцарска бира.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.