wolf написа:dunavfc написа:wolf написа:Точно в момента не мисля, че магистралите и метрото са с такъв тотален приоритет при положение, че сме на дъното по 21 показателя в ЕС сред които образование, здравеопазване, стандарт на живот, пенсии, заплати и още много изключително важни жизнени показатели. А в тези сектори не се прави буквално НИЩО вече 3та година.
Абе момче изглеждаш жалко бе

И не само ти,имам чуство че в тая нация живеят тотално зомбирани от телевизията хора,които забравят по-бързо и от хора страдащи от Алцхаймер.България била на дъното по всички показатели в ЕС,особено през последните 3 год. нищо не се праивло по-въпроса.Усещаш ли се че ти сам си отговаряш на въпроса ? България от 3 год. насам ли е на последно място в ЕС ? Преди 5 год. първи ли бяхме по пенсии,заплати,стандарт на живот и образование ? Как няма да се драматизират с тия пътища и магистрали,като България държава от ЕС в 21 в. до 2009 год. има чудовищните
0 магистрали ? Колко голямо беше метрото в София 2005,какво ще представлява през 2014 ? 2014 ще имаме и 3-4 магистрали,ако това е малко,значи наистина живеем в една умираща страна,която не заслужава нищо !
Чакай малко, първо телевизия не гледам. Говоря за това че правителството има тези проблеми наследени пред себе си и не прави абсолютно нищо за да ги подобри. А това са основите на всяка една цивилизована държава, през 2014та може и 10 магистрали да имаме, но ще има ли кой да се движи по тях? Какъв е смисъла да подобряваш инфраструктурата /говорим само за магистрали, пътищата в градовете и между градовете са в катастрофално състояние/ при положение, че населението мизерства и нещата отиват от зле на по зле? Вината е на всички през последните 20 и повече години, това е пределно ясно. Не харесвам нито един политик/партия от представените в момента, така че не ме бъркай с други индивиди. Моята идеология е "леко" забранена но това е друга тема

Въпроса не е толкова дали този човек е казал тези думи, а че всички тези анализи/интервюта истински или не са болезнено точни и отразяващи много точно до какво дередже сме го докарали.
И ти като всички искаш нещо,което дори самият ти не знаеш как би се постигнало.Всички искат вместо магистрали и пътища,заплатите и пенсиите да станат като тези в Гърция.Искам някой икономист или финансист да излезе и да ми кажи как е възможно за 5 год. от една бедна страна като нашата с слаба икономика и слабо производство да се направи така,че заплатите и пенсиите да скочат 3-4 пъти. като се отказваме да строим стадиони,магистрали,пътища,летища,болници и квото и да било.Вие тези неща,като ги искате,знаете ли как се постигат ? И аз искам моята заплата да се увеличи поне с 20 %,ама кой ще ми ги даде,от къде при положение,че фирмата в която работя е на път да фалира ? Стига сте се унижавали,като четете и по-лошото вярвате на такива "статии",имайте самочуствие на БЪЛГАРИ ! Защото преди 5 в. вашите предци заради едната вяра и патриотизъм са оцелели 500 год. робство ! 500 год. убийства,изнасилвания,асимилации,кражби на деца и гаври.Стига с това България е най-гадната държава на света,най-бедната и т.н.А най са ми смешни изрази от типа "България е най-бедната държава в ЕС" Ало специалисти България може да е най-бедната,но е най-бедната страна в най-елитната лига на света след тази на САЩ може би.Ние както сме 27 в Европа,сигурно сме по-добре като стандарт на живот от 90 % от страните в Южна Америка,Централна Америка,Африка или Азия.