Б. Борисов: Родителите на убитата Мирослава да се извинят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

exiter
Контакти:

Re: Б. Борисов: Родителите на убитата Мирослава да се извинят

Мнениеот exiter » 12 яну 2012 16:47

Много му се е вдигнало кпд-то на Боко ,до довечера има няма още поне три теми ще произведе.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 12 яну 2012 16:50

Поредния луд с власт! Всички знаехме с какъв умствен багаж е когато стана премиер и страшното е че тръгна и надолу! Вчера археолозите днес пощурялото от скръб семейство а утре? Не ми се мисли! Борисов стига глупости!!! :evil: :evil: :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 12 яну 2012 16:50

Тук към статията има и видео какво точно казва на пресконференцията Б.Б., разбира се както винаги думите са извадени от контекста от журналистите търсещи сензация.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Never_Mind
Контакти:

Мнениеот Never_Mind » 12 яну 2012 16:51

Не знам какво да кажа - може би понякога е по-добре човек да си замълчава от колкото да каже нещо подобно. Та нима трябва да се чувстваме виновни, че критикуваме полицията,че не си върши работата. Та нима не плащаме данъци , от които се дават възнагражденията на тези органи на реда? Но явно "пожарникаря" е свикнал с порядките от преди 10.10.1989г. и се опитва да въведе единомислието...и ако може - без право на глас и критика...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 яну 2012 16:55

Ела ти да ми се извиниш за 2-те уведомителни писма за прекратяване на следствието поради липса на доказателства( демек - колко сме некадърни пък и не ни се занимава вече с теб) ,които твоите подопечни ми изпратиха във връзка с посегателствата върху имуществото им, когато ТИ беше баш-баровеца в полицията!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 12 яну 2012 16:56

urkoto написа:Какво ревете бе, балъци!? Нали вие си го избрахте, че си го и преизбрахте! Аре сега му се радвайте!!!

О колко си прав... като цяло. Около 50% ли колко там си прав.

Аз съм от тия обаче, които не са го избирали. Просто на СПАСИТЕЛИ като тоя не вярвам, малко мязат на "царя" на тема обещания.

Е.. да оставим това върши ли или не върши работа ГЕРБ. Специално в ТОЗИ случай.. Борисов се изцепи като Чи*ия на сгурия; родителите научават че детето им е убито, и получават.. укори, излиза че имат някаква "вина", за която трябва да се ИЗВИНЯТ, вместо да жалят детето си. Защо пък ББ не се извини, че детето не е намерено на първия ден? Или че още няма 100% сигурни виновници в ареста?

Най-добре да беше мълчал, никой нямаше да му обърне внимание. Вместо това се изказа като брутален помияр. Не разбирам как човек, видял това онова в политиката ще извърши подобна глупост, и най-лицемерния и продажен боклук от парламента ще знае, че подобна реплика ще е скотска.
[center]Изображение[/center]

haha

Мнениеот haha » 12 яну 2012 16:57

urkoto написа:Какво ревете бе, балъци!? Нали вие си го избрахте, че си го и преизбрахте! Аре сега му се радвайте!!!

Нали :!: Толкова да си ограничен след като прави 2 години и половина само безобразия,за да не се сетиш,че като подкрепиш Плевнелиев правиш Бойко президент.Относно това си изказване,надали има нужда да се коментира,Бай Ганьо колкото и власт да има си остава Бай Ганьо.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 яну 2012 16:57

joring написа:Тук към статията има и видео какво точно казва на пресконференцията Б.Б., разбира се както винаги думите са извадени от контекста от журналистите търсещи сензация.

Е ти къде точно видя разлика? Каза ли родителите да се извинят на МВР? Каза ли за пържолите на кучето? Ако това не е подигравка с тъгата на хората... Дано никога не бъдеш поставян в подобна ситуация като тази на почененото семейство и такива управляващи да дойдат при теб
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 12 яну 2012 16:58

Да само дето забравяте колко хубави са останалите красавци ... един да хванеш всички да подкараш :evil:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 12 яну 2012 17:02

joring написа:Тук към статията има и видео какво точно казва на пресконференцията Б.Б., разбира се както винаги думите са извадени от контекста от журналистите търсещи сензация.

Какъв контекст, бе? Най-малкото от уважение и съпричасност към почернените роднини, няма право да говори такива неща! Вместо да говори за пържоли и извинения, много по-достойно щеше да е да изкаже съболезнования. Както би направил един нормален човек. Премиерът ни явно не е нормален. Аз съм изумен, че след подобни неща има хора, които го подкрепят!
"Само Бойко ша ва опрай", вярвайте си. Аз вече на 99% съм решил, че се изнасям от тази "държава". А вие си чакайте някой пожарникар, каратист, борец или боксьор да "ва опрай". Тъпо племе!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”