Прокурорски син преби с бокс момче заради гаджето му.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Прокурорски син преби с бокс момче заради гаджето му.
Сега прочетох и че отвлеченото момиче от Пернки, таекуондистката е намерена убита.
Бахти държавата майна, на човек му се отщява всичко 
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Типична история от милата ни родина...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Бижутера написа:аз ако съм на мястото на пребитото момче взимам един калашник и го правя на решето, пък после квото ще да става
Абе то е лесно да го убиеш, но отмъщението е да му счупиш капачките на краката, счупиш ръцете и такива неща.
Бижутера написа:аз ако съм на мястото на пребитото момче взимам един калашник и го правя на решето, пък после квото ще да става
Абе то е лесно да го убиеш, но отмъщението е да му счупиш капачките на краката, счупиш ръцете и такива неща.
Т'ва са изроди, бе, братче!!! Цялото семейство! Смятай какви морални ценности имат, щом позволяват такова държание на сина си. Била прокурорка майка му... егати ш*ндата, да не е богиня бе. разправяме, че ония дрипави мюсюлмани били еди-какви си, ама поне си знаят как да оправят такива изроди. Бой публично, пък големите цивилизовани държави в европата си имат неща наречени съдилища. Нищо, че там делото може да се протака до безкрай. Пък и да се прекрати, нали майката богиня е от системата. Те дори мангалите имат по-напреднала съдебна система за такива случаи.
Пък оня катил да си играе шах и мач в Щ групата и да разправя на учените да си вдигат багажа до 3 месеца от любимата му магистрала. Хората в държавата кучетата ги яли, ваното е асфалт да се лее.
Пък оня катил да си играе шах и мач в Щ групата и да разправя на учените да си вдигат багажа до 3 месеца от любимата му магистрала. Хората в държавата кучетата ги яли, ваното е асфалт да се лее.
Последна промяна от fcb_bg на 12 яну 2012 14:18, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Не му трябва калашник. Може просто да го пребие. Ако е по слаб физически, един камък по главата е достатъчен да го зашемети. А после го ритай докато мърда. Що се отнася до майката прокурор, то след като свърши с със синчето й, може да продължи с нея. И после тя няма да е прокурор, защото за да бъде някакъв, човек трябва де е между живите.Lyubaka01 написа:Бижутера написа:аз ако съм на мястото на пребитото момче взимам един калашник и го правя на решето, пък после квото ще да става
То щото калашниците се въргалят под път и над път... Пък и какво мислиш, че ще стане след това, при положение, че майката на въпросния е прокурор...
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
fcb_bg написа:Т'ва са изроди, бе, братче!!! Цялото семейство! Смятай какви морални ценности имат, щом позволяват такова държание на сина си. Била прокурорка майка му... егати ш*ндата, да не е богиня бе. разправяме, че ония дрипави мюсюлмани били еди-какви си, ама поне си знаят как да оправят такива изроди. Бой публично, пък големите цивилизовани държави в европата си имат неща наречени съдилища. Нищо, че там делото може да се протака до безкрай. Пък и да се прекрати, нали майката богиня е от системата. Те дори мангалите имат по-напреднала съдебна система за такива случаи.
Този път съм напълно съгласен с теб! Държава няма... Къде е ЦЦ сега? Иначе в акциите срещу футболните "хулигани" са много силни...
[center]
[/center]
[/center]Re: Прокурорски син преби с бокс момче заради гаджето му.
Blagoy написа:fcb_bg написа:Този път съм напълно съгласен с теб! Държава няма... Къде е ЦЦ сега? Иначе в акциите срещу футболните "хулигани" са много силни...
Въпросът е не какво прави ЦЦ,а какво правят тия полицайчетата от Дупница
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
WARrior написа:Blagoy написа:fcb_bg написа:Този път съм напълно съгласен с теб! Държава няма... Къде е ЦЦ сега? Иначе в акциите срещу футболните "хулигани" са много силни...
Въпросът е не какво прави ЦЦ,а какво правят тия полицайчетата от Дупница
Ми, затвърждават ми мнението, че МВР е почти безполезна структура, която трябва да се закрие. Когато за първи път влязох в РПУ за да пиша обяснения, бях меко казано шокиран от условията при които работят там. Сега не е много по-цветущо. К'ви престъпници ще ми гонят? Пък най-смешното беше, че РПУ-то беше разположено в сграда на детска градина - меденруднишкото в Бургас. Пък от тая Общинска полиция по-голям паразит няма. Егати сладката работа.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.