Одобрявате ли исканата оставка на Симеон Дянков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Одобрявате ли исканата оставка на Симеон Дянков

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2011 13:26

obi4am_pirin написа:
dodo7271 написа:Дянков е единственият от това правителство, който НЕ трябва да си ходи.

Всичко наред ли е...с теб? :shock: :shock: :shock:

А с теб :roll: :shock:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

urkoto

Мнениеот urkoto » 06 дек 2011 13:27

Отдавна мина времето, в което ментето Дянков трябваше да бъде изритано с шутове до границата на България! В сравнение с него Орешарски (който е един добър икономист всъщност) изглежда направо като Нобелов лауреат! А ментето Дянков имам чувството, че разиграва някакъв особено извратен социален експеримент, който цели да види докъде се простира издържливостта на един народ на глад, мизерия и всекидневни унижения! Отгоре на всичко оправдава собствената си некадърност първо с комунягите, после със световната криза, а занапред просто не ми се мисли какво ще му роди главата на тая малка Тиквичка! Факт е, че при добро желание който и да е от форума може да го попълни тоя бюджет - стига да има политическата воля да събере вземанията и да поразкрие част от сивата икономика. Отделно да спре контрабандата на цигари (която май е покровителствена от ГЕРБ!?) Да не говорим по начина, по който великия икономист Дянков ФАЛИРА икономиката на България извършвайки откровен геноцид спрямо малките и средни предприятия!?

И след всичко това още има хора, които да защитават това откровено менте!?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2011 13:34

urkoto написа:Отдавна мина времето, в което ментето Дянков трябваше да бъде изритано с шутове до границата на България! В сравнение с него Орешарски (който е един добър икономист всъщност) изглежда направо като Нобелов лауреат! А ментето Дянков имам чувството, че разиграва някакъв особено извратен социален експеримент, който цели да види докъде се простира издържливостта на един народ на глад, мизерия и всекидневни унижения! Отгоре на всичко оправдава собствената си некадърност първо с комунягите, после със световната криза, а занапред просто не ми се мисли какво ще му роди главата на тая малка Тиквичка! Факт е, че при добро желание който и да е от форума може да го попълни тоя бюджет - стига да има политическата воля да събере вземанията и да поразкрие част от сивата икономика. Отделно да спре контрабандата на цигари (която май е покровителствена от ГЕРБ!?) Да не говорим по начина, по който великия икономист Дянков ФАЛИРА икономиката на България извършвайки откровен геноцид спрямо малките и средни предприятия!?

И след всичко това още има хора, които да защитават това откровено менте!?

Да ти припомня ли,че любимеца ти Орешарски научи за "Световната финансова криза" от новинарските емисии на телевизите ;) Относно контрабадните канали на цигари и алкохол :roll: По твоята логика са се появили с идването на ГЕРБ :lol: Преди тяхното идване е нямало никаква контрабанда,нямало е дори мафиоски структури :lol: :lol: :lol: Хайде малко по-сериозно моля Ви се ;)

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 06 дек 2011 13:37

Както казва бай Ганьо "Всички са маскари".Едните назначени от изтока,другите назначени от запада и никога избрани от народа.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 06 дек 2011 13:41

dodo7271 написа:Дянков е единственият от това правителство, който НЕ трябва да си ходи.

Подкрепям ! Естествено ,че единствения човек в правителството , който се бори всячески за извършването на реформи в сектори чийто министри не желаят да се правят - НЕ трябва да си ходи !
Изображение

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 06 дек 2011 13:41

до obi4am pirin
и аз обичам ЛЕВСКИ ама не плеща глупости.
защо си написал бкп и дс като равнопоставени сили?
какво мислиш е дс без бкп?
нали дс е една гайка от машината бкп.как може да поставиш знак за равенство между бкп и дс
момченце ти изобщо не си в час.ти сам не можеш да обясниш какво представлява дс.

сега ти задавам един въпрос ,очаквам коректен отговор.

коя система е унищожила повече хора на нашата планета,фашизма или комунизма?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2011 13:43

valkaredgi написа:до obi4am pirin
и аз обичам ЛЕВСКИ ама не плеща глупости.
защо си написал бкп и дс като равнопоставени сили?
какво мислиш е дс без бкп?
нали дс е една гайка от машината бкп.как може да поставиш знак за равенство между бкп и дс
момченце ти изобщо не си в час.ти сам не можеш да обясниш какво представлява дс.

сега ти задавам един въпрос ,очаквам коректен отговор.

коя система е унищожила повече хора на нашата планета,фашизма или комунизма?

Дай да е в някоя друга тема :lol:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 06 дек 2011 13:50

CTAHKO написа:
obi4am_pirin написа:

Абсолютно съм наред. Ако той беше министър-председател, реформите щяха да започнали много отдавна и да са свършили много отдавна. А Бойко Борисов и Цветанов му пречат непрекъснато, мислейки за собственото си его и политическо оцеляване. Последният пример е пенсионната реформа. Ясно е, че възрастта трябва да се вдигне, както иска Дянков. Бойко го знае много добре, но се уплаши от първия протест на синдикатите и веднага даде заден. Сега ние ще плащаме за това, че имаме един страхливец за министър-председател.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

dimlove4
Контакти:

Мнениеот dimlove4 » 06 дек 2011 13:57

категорично НЕ трябва да си ходи - и в криза и без криза не може и не трябва да се харчи повече отколкото държавата или даден човек има.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 06 дек 2011 13:58

CTAHKO написа:
obi4am_pirin написа:

Леле скинара се обади... :shock:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Свободна зона”