Колко процента истина има в спортните вестници
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Колко процента истина има в спортните вестници
Допреди 2 седмици всички се надпреварвахте да оровергават уволнението на Радуканов, за което се пишеше във вестниците. Също така от Ловеч упорито твърдяха, че Пенев си е техен треньор вовеки, въпреки писанията. Така че последните събития ме накараха да вярвам, че има и много верни неща в спортната преса.
Спортни вестници не чета.Каквото пише тук в гонга на това вярвам пък дори и тук да не е вярно. 

- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
ЗАЩО ОЩЕ НЕ СТЕ ПУСНАЛИ АНКЕТИТЕ
ОТ КАКВО ТОЛКОВА ВИ Е СТРАХ

ОТ КАКВО ТОЛКОВА ВИ Е СТРАХ

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
ASENOVSKI VOYN написа:ЗАЩО ОЩЕ НЕ СТЕ ПУСНАЛИ АНКЕТИТЕ![]()
![]()
Уточни на кой въпрос искаш да има анкета. Технически няма как да се пусне на всички

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Madridist написа:ASENOVSKI VOYN написа:ЗАЩО ОЩЕ НЕ СТЕ ПУСНАЛИ АНКЕТИТЕ![]()
![]()
Уточни на кой въпрос искаш да има анкета. Технически няма как да се пусне на всички
Пусни само на първият въпрос за вестниците, щом не може и за четирите .
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница