zuekaa написа:Бакшиша, се дава доброволно, по желание, ако си бил супер доволен от обслужването
Това е!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zuekaa написа:Бакшиша, се дава доброволно, по желание, ако си бил супер доволен от обслужването
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
danko_sot написа:Еми аз разбирам да има дам бакшиш от 50 ст-1 лев, ама аз кат взимам 350 на месец и кат знаете кво е положението в Б-я по принцип, как да им дам майна???
ЕМИЛ написа:danko_sot написа:Еми аз разбирам да има дам бакшиш от 50 ст-1 лев, ама аз кат взимам 350 на месец и кат знаете кво е положението в Б-я по принцип, как да им дам майна???
Като взимаш 350 лв и ходиш по заведения никой не ти е крив.
danko_sot написа:zuekaa написа:Бакшиша, се дава доброволно, по желание, ако си бил супер доволен от обслужванет
Само че те си имат методи да те принудят да го дадеш. къде ще те излъжат, къде ще се направят на нахални и т.н. Има и свястни сигурно, обаче тея по дискотеките и кръчмите са мамата си трака
danko_sot написа:ЕМИЛ написа:danko_sot написа:Еми аз разбирам да има дам бакшиш от 50 ст-1 лев, ама аз кат взимам 350 на месец и кат знаете кво е положението в Б-я по принцип, как да им дам майна???
Като взимаш 350 лв и ходиш по заведения никой не ти е крив.
Ето го бе- типичният балканец
Ми шъ хода, що да не ходъ. Ти като искаш, като станеш на 50 тогава ходи.
storm написа:Ти пък направи голям проблем за 1.50 ...
Много ми е интересно на мен как не ми се е случвало да върнат по малко от колкото трябва .
А чакай, аз не съм смотан и не правя проблем за 1.50...
Излязъл си през нощта с ясната представа, че нощните удоволствия са скъпи..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта