Още за свръхзвуковия Опел Астра...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Още за свръхзвуковия Опел Астра...

Мнениеот sMotLiO » 06 окт 2011 18:41

Ахахахах не е истина как го размаза :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
sparow
Контакти:

Мнениеот sparow » 06 окт 2011 18:47

На същото нещо бях свидетел преди време. Само че тогава никой не се сети да снима. Главен герой беше един Москвич " Алеко"... :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 окт 2011 18:50

значи хора да ви кажа нещо.не си мислите,че тоя пич е хвърлил малко пари и време за тая кола.смисъл не е много по ефтино в България да се прави тунинг, вместо си купиш една хубава бърза кола.горе долу излиза същото.е ако човека си разбира вече е отделен въпрос :)евала за труда и усилията.аз също съм маняк на мойта кола и знам какво е да даваш пари за такива чудесии.разбирира се в пъти по скромно от него!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 окт 2011 18:55

POPCORN написа:значи хора да ви кажа нещо.не си мислите,че тоя пич е хвърлил малко пари и време за тая кола.смисъл не е много по ефтино в България да се прави тунинг, вместо си купиш една хубава бърза кола.горе долу излиза същото.е ако човека си разбира вече е отделен въпрос :)евала за труда и усилията.аз също съм маняк на мойта кола и знам какво е да даваш пари за такива чудесии.разбирира се в пъти по скромно от него!

... И колата е доста лачена за годините си. Аз лично се ограничавам само до чип тунинга. Привърженик съм на съвременните дизелови двигатели, но Андрей ( може да има и други) явно си е играл мнооого. Преди малко гледах негов клип как обръща километража на същата тази Астра. Километража му е оразмерен до 280 км/ч, а явно тази пущина си иска още... :roll:
Струва ми се, че тази кола е болид. Дано да се кара разумно това нещо.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 окт 2011 19:01

ntodorov написа:
POPCORN написа:значи хора да ви кажа нещо.не си мислите,че тоя пич е хвърлил малко пари и време за тая кола.смисъл не е много по ефтино в България да се прави тунинг, вместо си купиш една хубава бърза кола.горе долу излиза същото.е ако човека си разбира вече е отделен въпрос :)евала за труда и усилията.аз също съм маняк на мойта кола и знам какво е да даваш пари за такива чудесии.разбирира се в пъти по скромно от него!

... И колата е доста лачена за годините си. Аз лично се ограничавам само до чип тунинга. Привърженик съм на съвременните дизелови двигатели, но Андрей ( може да има и други) явно си е играл мнооого. Преди малко гледах негов клип как обръща километража на същата тази Астра. Километража му е оразмерен до 280 км/ч, а явно тази пущина си иска още... :roll:

точно и аз до нещо такова се ограничавам.също така фарове , лаайсни и някакви такива неща.пипането по двигатела е много пари.личи си ,че колата е подържана.кой знае колко пари е метнал в нея!Така че тя си е като една нова м3-ка и amg.само че съм сигурен,че ще ги изяде :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 окт 2011 19:05

POPCORN написа:
ntodorov написа:

точно и аз до нещо такова се ограничавам.също така фарове , лаайсни и някакви такива неща.пипането по двигатела е много пари.личи си ,че колата е подържана.кой знае колко пари е метнал в нея!Така че тя си е като една нова м3-ка и amg.само че съм сигурен,че ще ги изяде :lol: :lol:

Да. Яде ги, че и ги маже на мармалад. Баах мааа му - туй 280 км/ч. тази кола си ги вдига, като стар пияница бутилката. Гледах му една-две гонки в Бокса включая и с едно инфинити...Оня не разбра въобще за какво се е наредил на гонката.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
toni_montana
Контакти:

Мнениеот toni_montana » 06 окт 2011 19:19

Лятото бях на сервиза до гробищата в Бургас и момчетата ми казаха за него ,че в тази астра е налял около 7-8 апартамента :x незнам колко е варно обаче :)

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 06 окт 2011 19:48

:shock: Е нема такова животно.. :mrgreen:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

lider-83
Контакти:

Мнениеот lider-83 » 06 окт 2011 20:01

Даите линкове аз бях гледал как дърпа едно Диабло.
И преди и сега Левски значи Свобода

lider-83
Контакти:

Мнениеот lider-83 » 06 окт 2011 20:16

Ако е същата де :) и не е било Диабло
http://vbox7.com/play:8d10e496
И преди и сега Левски значи Свобода

Върни се в “Свободна зона”