Безпрецедентно писмо на Христо Стоичков до българския народ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Безпрецедентно писмо на Христо Стоичков до българския народ

Мнениеот Levskar_90 » 15 сеп 2011 17:21

7271 написа:Кюрда и ГЕРБ - страхотна комбинация! Да си го бяха издигнали за президент...

+1 тоя е толкова прост, отрече се от майка си и баща си и от родината, ся декларацийки, не че някой ще му обърне внимание де ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 сеп 2011 17:23

По стар български обичай естествено,че ще преобладават деструктивните мнения,за сметка на градивната критика или предложения :!: Всичко от писмото на Стоичков си е точно така,а доколко той го е писал,това вече е друг въпрос.Все пак важното е че човека си застава с името си и стои зад всичко написано в писмото.Аз също съм на това мнение.Ако някой сметне колко от ефирното време на абсолютно всички медии се отделя за тази "НОВИНА" ,сигурно лошо ще ни стане на всички съфорумци.А най-лошото в цялата тази ситуация е,че всъщност "НОВИНА" няма :!: :!: :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 сеп 2011 17:23

Велик спортист, най-великият ни футболист , но се излага така :!: :!: :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 15 сеп 2011 17:27

Това ака го е писал тоя господин аз ще стана космонавт той две думи на кръст не може да върже обръщение направил!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
raZorblade

Мнениеот raZorblade » 15 сеп 2011 17:39

явно ГЕРБ са го закъсали здравата откъм имидж, за да прибегнат до "услугите" на човек, който не може да си напише името на английски без поне 3 правописни грешки

на всички ни е писнало от крадливи политици, да , така е ...но дали точно Стоичков трябва да ни го припомня предизборно, лепкайки се за бойко борисов и обикаляйки села и паланки с него под ръчичка...

Залагал авторитета си ?!?! че такъв останал ли му е изобщо на Стоичков....
въпросът е риторичен

иначе аз съм твърдо ЗА Росен Плевнелиев и ще гласувам ЗА него, защото съм разумен човек....и защото той е доказан професионалист, а не политик ..тоест - ще гласувам за него мажоритарно един вид... замесват го във война , която не е негова, а на ченгето цецо цвичката....и глупави футболисти по-добре да стоят надалече от тази помойна яма...най-много да се изцапат още
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 сеп 2011 17:42

nikita33 написа:Това ака го е писал тоя господин аз ще стана космонавт той две думи на кръст не може да върже обръщение направил!!!

Няма значение кой го е писал, това че поставя името си под тези думи е важно в случая.
Съгласен съм с изложените факти в писмото и да, ГЕРБ не са цвете и лично аз не ме вълнува политиката, но Плевненлиев е един от малкото работещи политици оценен от запада в частност ЕС.
Последна промяна от PFC Litex на 15 сеп 2011 17:44, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 сеп 2011 17:43

Да припомня само на всички:
Светльо Витков президент, президент!
:lol:
Всички останали са маскари...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 15 сеп 2011 17:52

Браво Ицо,браво Стоичков! Това иронично! Човекът,станал прословут с "Буенос диас-Буенос айрес" е спретнал страхотно "кърваво писмо"! Чак му завиждам на стила и филологичните способности! Ицо,гледай си футбола! Отдавна си се прочул че се занимаваш с каузи пердути! И сега като Матросов се хвърляш да запушваш амбразурите,пардон,пробойните в Бойковото управление! Гьобелс е казал-"Не заставай до приятелите си когато са изправени пред стената за разстрел!"А ти правиш тъкмо товаставайки подлога на някого си! харесвах те като футболист,и Бат Бойко ми допада като мъжка визия(не съм гей),но и двамата отдавна сте надхвърлили нивото си на некомпетентност според Питър.Нека единия си гледа мутренските фирми,другия футбола и спрете да се занимавате с политика.По този начин само вредите,а не помагате! А Плевнелиев не го познавам,може да си е читав човека,но и той е плод на ПР и не му е работа да е президент.Дори и с ресора си се справя благодарение на парите отпускани от ББ и Дянков,а не заради собствени достойнства!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 сеп 2011 17:56

Христо Стоичков постъпи като истински пич, такъв какъвто е бил винаги. Човек, който никога не се е страхувал да изкаже мнението си и да го отстоява. Не можел да "обели" две думи на английски. Боли ме нали се сещате коя работа за английския. Важното е, че благодарение на него България стана известна за огромен брой чужденци.
Браво, Ицо!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Свободна зона”