7 Септември 1940 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Re: 7 Септември 1940 година

Мнениеот wicked1913 » 07 сеп 2011 14:44

Lyubaka01 написа:В темата за рождения ден на Тодор Живков само дето не са/сме се хванали за гушите, а за тази къде-къде по-важна и съществена тема-3 мнения на кръст...
Затова си заслужаваме съдбата...

П.С. Поздравления за автора!

+1

Честито!
фалшива коса - фалшив футбол!

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 07 сеп 2011 15:20

Малко известен факт е, че след като получават Северна Добруджа с решение на Берлинския конгрес, румънците изразяват своето недоволство, тъй като са мислели, че това ще ги вкара в остри противоречия с новосъздадената българска държава.Днес е изключителен празник, но преди всичко заради това събитие.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 сеп 2011 15:44

WESLEY119 написа:Малко известен факт е, че след като получават Северна Добруджа с решение на Берлинския конгрес, румънците изразяват своето недоволство, тъй като са мислели, че това ще ги вкара в остри противоречия с новосъздадената българска държава.Днес е изключителен празник, но преди всичко заради това събитие.

Също така е малко известен факта,че комунистите не даваха и дума да се обели за организацията,която се е борила за освобождение на Добруджа!Поради "братските ,социалистически " връзки с Румъния.Странното е ,че и през последните 20 "демократични" години,това продължава.
Един от най-великите моменти в най-новата ни история тъне в забрава....

Честит празник!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 07 сеп 2011 15:47

Кой да мисли , че след 70-100 г. от върнатите ни земи и пролятата кръв на българското население и войска след всички издевателства на Румънци,Сърби и Гърци дни , като днешния няма дори да се помнят от българския народ ... много жалко .

Истината е , че България трябваше да е най-голямата по-територия и население страна на балканския п-в ако не бяхме обградени от алчни и страхливи съседи , които разграбват изконни български територии със смешни оправдания и подкрепата на "Великите сили" в това число и "освободителката" Русия !

Предрасъдак ли е да ненавиждам Сърбия,Турция,Русия,Румъния и Гърция точно заради историята и да съм резервиран , към техните общности ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 07 сеп 2011 16:10

Честито на всички българи!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 сеп 2011 17:06

Angoff написа:Кой да мисли , че след 70-100 г. от върнатите ни земи и пролятата кръв на българското население и войска след всички издевателства на Румънци,Сърби и Гърци дни , като днешния няма дори да се помнят от българския народ ... много жалко .

Истината е , че България трябваше да е най-голямата по-територия и население страна на балканския п-в ако не бяхме обградени от алчни и страхливи съседи , които разграбват изконни български територии със смешни оправдания и подкрепата на "Великите сили" в това число и "освободителката" Русия !

Предрасъдак ли е да ненавиждам Сърбия,Турция,Русия,Румъния и Гърция точно заради историята и да съм резервиран , към техните общности ?

Не,напълно логично е да не изпитваме симпатии към тези народи,дори да ги ненавиждаме.Аз лично винаги съм се дразнил когато някой нарече сърбите,гърците или руснаците братя :x Какви братя,бе,хора?Та те във всеки един момент са искали и продължават да искат да ни сринат със земята.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 07 сеп 2011 17:37

Честит празник ! Много са верни мненията горе че от съседите ни нищо добро не може да очакваме. Не един път са ни забивали нож в гърба и при удобна ситуация пак ще го направят. Кур за всичко национални нихилисти , които са в хомодружба със сърбите,гърците и т.н.
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 07 сеп 2011 17:38

acmilan написа:
Angoff написа:Кой да мисли , че след 70-100 г. от върнатите ни земи и пролятата кръв на българското население и войска след всички издевателства на Румънци,Сърби и Гърци дни , като днешния няма дори да се помнят от българския народ ... много жалко .

Не,напълно логично е да не изпитваме симпатии към тези народи,дори да ги ненавиждаме.Аз лично винаги съм се дразнил когато някой нарече сърбите,гърците или руснаците братя :x Какви братя,бе,хора?Та те във всеки един момент са искали и продължават да искат да ни сринат със земята.

А къде са имената на Англия и Франция, нашите "благодетели", които две войни ни обслужват анално? 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 08 сеп 2011 21:34

pampi написа:
acmilan написа:

А къде са имената на Англия и Франция, нашите "благодетели", които две войни ни обслужват анално? 8-)

На дипломатическата сцена може и да ни "обслужват" но на бойното поле е друго. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2011 07:47

AnalBreaker написа:
Lyubaka01 написа:В темата за рождения ден на Тодор Живков само дето не са/сме се хванали за гушите, а за тази къде-къде по-важна и съществена тема-3 мнения на кръст...
Затова си заслужаваме съдбата...

П.С. Поздравления за автора!

Много точно казано!
Благодаря за поздравите. Няма как да пропусна този ден, защото ако не бе този договор, баба ми и дядо ми щяха да живеят в Румъния, аз и баща ми да сме мамалигари и т.н.

Обаче отборите ти щяха да играят в ШЛ,щеше да произвеждаш Дачия и да си имаш нефт... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”