40 човека седят и гледат как момиче се дави

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: 40 човека седят и гледат как момиче се дави

Мнениеот marmi52 » 30 авг 2011 19:53

:cry:

Гледах репортажа по BTV. Слушах и не можех да повярвам на ушите си ...
40 човека стоят и гледат ... Детето се дави ... 20 минути се е борило с вълните !
Сред зяпачите - полицаи, рапанджии и един куп възрастни хора ... :evil:
Някои дори запалили по цигара, докато морето поглъщало момичето ... :oops:
Хора ли сме или вече сме изгубили всичко човешко ?!
:oops:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 30 авг 2011 19:58

Как може такова нещо.. Нямам думи..
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 30 авг 2011 20:00

Каквото и да пишем, трагедията е факт. Това е нещо ужасно и не можем да върнем момичето.
Ако е вярно това, което излагат в медиите - как никой не се притекъл на помощ, полицаите запалили цигари (едва ли не и кафе си взели), хората са /сме/ станали толкова безразлични към чуждото страдание / проблеми/, че чак ме побиват тръпки. Нещата са страшни.
Иска ми се да вярвам, че фактите са поне малко по-различни.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 авг 2011 20:02

Наистина жалко,но сред тия 40 човека,дори и да е имало някакъв страхотен плувец,ако течението е било силно,няма как да се спаси момичето!То те завлича навътре и край...
Не случайно по плажовете има зелено,жълто и червено знаме,защото никой няма да те спасява,ако плуването е забранено(Поне аз така мисля,де,не съм много голям плувец и аз!Разграничавам се от тъпите филми дет ги гледаме)!Спасителните затова са там!Да спясят някой начинаещ дет се дави или да казва на малоумниците да се махат от морето при положение,че е дигнато червеното знаме!
П.П.Някой може ли да ми обясни на кой тъпунгер му е дошла идеята да се праят снимки НА СКАЛИ и то,когато има големи вълни!?!Ей това не мога да го рабера!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 авг 2011 20:06

delqnski47 написа:Наистина жалко,но сред тия 40 човека,дори и да е имало някакъв страхотен плувец,ако течението е било силно,няма как да се спаси момичето!То те завлича навътре и край...
Не случайно по плажовете има зелено,жълто и червено знаме,защото никой няма да те спасява,ако плуването е забранено(Поне аз така мисля,де,не съм много голям плувец и аз!Разграничавам се от тъпите филми дет ги гледаме)!Спасителните затова са там!Да спясят някой начинаещ дет се дави или да казва на малоумниците да се махат от морето при положение,че е дигнато червеното знаме!
П.П.Някой може ли да ми обясни на кой тъпунгер му е дошла идеята да се праят снимки НА СКАЛИ и то,когато има големи вълни!?!Ей това не мога да го рабера!

Едно 15 годишно момиче се държи 20 минути, значи течението не е било чак пък толкова силно!
Трябва всички телевизии да ги издирят тия 40 човека и нонстоп да им въртят физиономиите по ефира! Ясно е, че няма в какво да бъдат обвинени, може би евентуално в престъпно бездействие, но поне да бъдат покрити с позор и където излязат, да ги сочат с пръст... :x
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 авг 2011 20:10

vaskonti написа:
delqnski47 написа:Наистина жалко,но сред тия 40 човека,дори и да е имало някакъв страхотен плувец,ако течението е било силно,няма как да се спаси момичето!То те завлича навътре и край...

Едно 15 годишно момиче се държи 20 минути, значи течението не е било чак пък толкова силно!
Трябва всички телевизии да ги издирят тия 40 човека и нонстоп да им въртят физиономиите по ефира! Ясно е, че няма в какво да бъдат обвинени, може би евентуално в престъпно бездействие, но поне да бъдат покрити с позор и където излязат, да ги сочат с пръст... :x

20 минути малко пресилено,според мен....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 авг 2011 20:11

Абе в интерес на истината, бабата, която интервюираха, каза 10 минути. Но със сигурност не е било само 1-2 минути, имало е достатъчно време да се направи нещо...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 30 авг 2011 20:12

Сега и аз го гледах по БНТ.Жената каза, че момичето издържало 10-тина минути.Много лошо се е получило, но ако условията са били толкова лоши не всеки може да влезе в такова течение. :(

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 авг 2011 20:13

О,я стига,10 минути е водило борба дете което не може да плува,т.е. течения,вълни-достатъчно е било толкова да може да плуваш,че да си държиш главата над водата,за да оживееш и СИЛНО ме съмнява,че от 40 човека в морски град нито един не е можел да плува!А от 5-те местни педала в униформа главата си залагам,че поне 3 могат да плуват!!!Истината е,че са започнали да се питат ами защо аз,я чакай малко,а,гледай,то как не умира,за какво да му помагаме...това е то.И ако от цивилните граждани не може да се търси отговорност освен морална,то от онези 5 нещастника трябва да се търси и съдебна отговорност и то най-строга,ефективен затвор и публично заклеймяване-да им се кажат 3-те имена и снимките във всички медии на тези идиоти.Възмутително!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 30 авг 2011 20:19

Айде стига говорихте глупости ... 40 човека са гледали само , 40 човека от форума да хвана все 10 ще се притечат на помощ отделен е въпроса какво е било течението и условията за спасителна мисия , нима забравихте преди 2-3 години , когато момиче падна от в морето 3-ма младежи скочиха да я спасяват и нито един от 4-та не излезе жив ... ако не се лъжа 2-ма от тях бяха братя на фолк-певица , много е лесно да се плюе но при такива екстремни условия ако не си подготвен за това може и ти да се удавиш. Звучи грозно но е така , нека почива в мир момиченцето страшно е но недейте хвърлята така злоба и лицемерие само някой , който не е попадал в екстремна ситуация може да си говори така!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “Свободна зона”