Нова книга на пазара: "Аз, Бойко"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нова книга на пазара: "Аз, Бойко"
Браво, смей се на простотията, да не ти се смее тя на теб 

[center]
[/center]

Присмял се хърбел на щърбел.*
*Българска народна поговорка
- vladitol
- Контакти:
Oskron написа:Присмял се хърбел на щърбел.*
Няма какво повече да коментираме , Ключ , безсмислена тема
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- modor
- Контакти:
ebem1 написа:ВСИЧКИ В КАЗАНА

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Впрочем наскоро Слави беше осъден от Волен Сидеров за обиди и клевети, така че Учиндолеца не е толкова силен и всезнаещ, колкото се мисли
Спокойно и Костов, и Бойко могат да го осъдят, но просто не им се занимава 

абе нека се поскарат двамата противари кво им се сърдите

Абе кво се занимавате с глупости,на всеки е ясно слави какво представлява 

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
- Red Warrior
- Контакти:
Ако този бълвоч му се струва смешен на автора, значи е опериран от чувство за хумор, а човек без чувство за хумор е инвалид. Тези сценаристи са пълни некадърници. Както беше писал един колега по-назад, ако не са им актьорите - 0,0000 рейтинг ще имат. Добре, че са те да замажат тъпите сценарии. Аз лично не харесвам Бойко Картофа (фен съм на Иван Костов), но пошлото предаване на Славчо изтъкано от вулгарности, тъпизми и чалга не мога да понасям още повече. Хубаво, че Волен го е осъдил! След неадекватната кандидатура за президент на Синята коалиция си мисля да гласувам за него на президентските избори. И като заключение, никога няма да забравя как навремето още в Каналето, Славчо ронеше крокодилски сълзи за смъртта на Васил Илиев - мутра номер 1 на България. Нещастник който убиваше и чупеше капачките на хората и събираше рекет от безащитни граждани. Но той му даде пари са Славчо за да прогресира и плешивеца му се отблагодари
Учиндолеца не се подиграваше така язвително на Тройната мафия в лицето на БСП, ДПС и НДСВ, а те бяха най-голямото зло за България! Не знам кога БТВ ще махнат този изчерпал се чалгаджия?! Вече и на бабите на село не е интересен 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Botevist_1912
- Контакти:
Не харесвам нито Бойко Борисов, нито Слави Трифонов и затова много се радвам, когато двама неприятни хора се карат. Нека се карат, от опит знам, че когато двама гадни човека се карат, най-добре стой и им гледай сеира, без да взимаш страна. 

БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

За късопаметните припомням:
Дългият и Пожарникарят дълго време играеха в един отбор !
Години наред в "Шоуто на Слави" правеха огромна реклама на ББ. Забравихте ли ?!?
Ако не беше образа, който играеше Любо Нейков - Б.Борисов нямаше да го познава никой в първите години, защото малко от младите се интересуват от политика.
После обаче не можаха да разделят баницатааа ...

Бойко уж мъжкар, а издъни Славито като извади наяве уговорката, която са имали да делят властта 50/50 !
Славито взе, че се обиди и от тогава постоянно изтипосват Бойко в предаването си.
Тази книга е просто продължение на войната ...
[offtopic]Моля, гласоподаватели на ДСб, сДС, нДСв и милиционерската партия ГЕРБ, да не ме наричат "комунист" ...
Някак прекалено нагло е от ваша страна !!![/offtopic]
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]