Вярващи ли сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вярвате ли в Бог?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Вярващи ли сте?

Мнениеот gilento93 » 17 юни 2011 23:49

По-скоро не.Но все пак ако мюсюлманите ни обявят джихад официално се записвам доброволец да ги трепам тея арабелки гадни.На нас християнството ни е наложено насилствено(а православието казва,че трябва доброволно да приемеш Бог в душата и сърцето си)и за това много много може би не съм по религията.

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 18 юни 2011 00:17

Miami fc написа:А защо процентите са 99 ! :o

Верно са 99%! :o :shock: :o :shock:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 18 юни 2011 00:32

Естествено, че не вярвам в Бог.. както се казва: Религията е един инструмен за манипулация на хората, нищо повече. Да вярваш в нещо, което не си виждал и да му се молиш, да чакаш да ти падне от небето-няма как да стане.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 18 юни 2011 00:55

Не
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 18 юни 2011 00:56

Да .... но не колкото Благой Георгиев :lol:

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 18 юни 2011 01:37

Вярата е за слабите и жалките, които не могат да намерят смисъл на собственото си съществуване! Измислена е от господари, за да контролира овцете и е базирана на наивността на хората от периода преди да започнат да мислят логично! Църквата е една от най-корумпираните институции в света и човек, който дава пари за свещи за мен е не просто глупак, но върви всячески срещу смисъла на собственото си съществуване!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 юни 2011 02:03

За кой ли път се задава този въпрос...

Не. Как да вярвам в нещо, за чието съществуване липсва каквото и да е било доказателство?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 18 юни 2011 02:12

megan fox написа:За кой ли път се задава този въпрос...

Не. Как да вярвам в нещо, за чието съществуване липсва каквото и да е било доказателство?!

Подкрепям напълно. Ако сравните християнството с предходни религии като зороастризъм, ще забележите, че има много сходства. Елементарно средство за манипулация на хората според мен, но всеки има право да вярва в каквото си иска. Човекът, измислил религията обаче за мен е гений.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 юни 2011 02:17

AndreyBG написа:Човекът, измислил религията обаче за мен е гений.

Напълно споделям! Евала, бил е много голям и още по-умен! Друг е въпроса, че ми се искаше изобщо никога да не бе измислял тази глупост...

А колкото конкретно до Християнството... само ще спомена една от божиите "заповеди" (които впрочем, са взаимствани от юдеизма, отделно, че самият Христос е бил евреин...) + един исторически факт:

"Не убивай" и Светата Инквизиция! Найс а? Дори църквата не спазва заповедите на оня дето уж ги е пратил по факса и в чието име са избити стотици хиляди хора през годините (и техният миролюбив и изключително загрижен бог го е допуснал това, вместо да им рпати нов факс и да ги просветли, че не го кефи това нещо, или пък просто да ги изпепели...), но иначе се очаква правоверните сляпо да изпълняват божиите заповеди! Найс, а?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2011 03:38

Няма господ,всички религии са едни гадни помии,това не е просто мое мнение това е факт.Може да има някаква сила,все пак не може ние да сме се появили на земята просто ей така,не може вселената да е създадена просто така,но е напълно абсурдно да се смята,че има някакъв брадат поп,които ни следи от горе и ни напътсва и ни помага или ни наказва.Религията е най-голямата и долна конспирация на света,наложена е точно за бъдат послушни и хрисими хората.Най-голямото доказателство за това е отношението на църквата към хората,които дръзнат да противоречат на техните правила и техните знания.Преди векове,когато хората са казвали,че Слънцето не е Бог,а някаква друга планета или звезда,веднага са били екзекутирани или изгаряни.Примери още много,когато се твърдяло,че земята е кръгла,че земята не е с безкрайна форма,произходът на човекът от маймуните и т.н.Някой каза,че вярата ни крепи,но това не трябва да бъде вяра към някакъв мит или някаква легенда,хората трябва да вярвай най-вече и само на себе си,дори в връзка с темата ще спомена една приказак "Когато и сам не можеш да си помогнеш и Господ не може да ти помогне"

Върни се в “Свободна зона”