Препоръчайте футболни обувки-асфалт,зала,изк.трева
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Препоръчайте футболни обувки-асфалт,зала,изк.трева
От 7 месеца играя с Adidas f10 adizero http://www.sportsdirect.com/adidas-f10- ... urf-263102 и мога да кажа,че са много удобни, а и въобще не са се износили до сега.
- toni_montana
- Контакти:
QniMadrid написа:^Адски добри, какви пари са ?
Иначе аз ритам с uhl sport удобни и евтини
ако питаш за моите обувки не мога да ти кажа,защото ги взех от един приятел

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Пич, аз ритам с ето такива
, но без бутони(за изкуствена трева, 70 кинта си ги взех и съм супер доволен, най-добрата обувка, която съм обувал за футбол

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Ще посъветвам всички, когато купувате обувки за футбол (или друг спорт спорт), първо да ги пробвате, за да прецените дали ще са ви удобни, а не да ги купувате направо от някой online магазин само защото някой ви е казал, че са добри.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- vladitol
- Контакти:
Аз играя с uhlsport удобни са,пък и не са много скъпи 40 лв. Половин година издържат 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- OldTrafford
- Контакти:

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Лошото е че са се найк .. Да не ги подаряват спонсорите на Левски ?

- OldTrafford
- Контакти:
Даже ми плащат да ги нося , хаха

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Пиша ти го и тук, защото нещо не ми позволява да ти пратя лично съобщение!
Нали питаше откъде съм си взел Меркуриала 
"Здравей пич:)
Взех ги от един официален аутлет магазин в София, той е доста известен. Намира се като караш по булевард "България", подминаваш магазина на Била на кръстовището с Тодор Каблешков, продължаваш още около 200-300 метра и отдясно ще го видиш, има си оранжева рекламна табела
Намира се в един нов блок, знаеш как правят магазини в приземния етаж
Много е лесно, надявам се да го намериш. Това кръстовище е онова, в близост до което има една бензиностанция на OMV, и две високи бизнес сгради
В Найк-а има голям избор, и за трева, и за зала, и за изкуствена трева, като има и различни модели
Успех в търсенето
"

Взех ги от един официален аутлет магазин в София, той е доста известен. Намира се като караш по булевард "България", подминаваш магазина на Била на кръстовището с Тодор Каблешков, продължаваш още около 200-300 метра и отдясно ще го видиш, има си оранжева рекламна табела

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- ralimavridov
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Пиша ти го и тук, защото нещо не ми позволява да ти пратя лично съобщение!![]()
Нали питаше откъде съм си взел Меркуриала
Взех ги от един официален аутлет магазин в София, той е доста известен. Намира се като караш по булевард "България", подминаваш магазина на Била на кръстовището с Тодор Каблешков, продължаваш още около 200-300 метра и отдясно ще го видиш, има си оранжева рекламна табелаНамира се в един нов блок, знаеш как правят магазини в приземния етаж
Много е лесно, надявам се да го намериш. Това кръстовище е онова, в близост до което има една бензиностанция на OMV, и две високи бизнес сгради
В Найк-а има голям избор, и за трева, и за зала, и за изкуствена трева, като има и различни модели
Успех в търсенето
"
Благодаря много!