Кой е града с най-красивите жени в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Кой е града с най-красивите жени в България

Мнениеот kingofpop » 03 юни 2011 15:22

ОО аз в Монтана съм си доволен даже предоволен, а инче може би Пловдид
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 юни 2011 15:26

lothar_matthaus написа:Няма такова нещо като най-красиви жени в някоя държава или град. В София според теб на всяка втора крачка колко от момичетата са софиянки или във Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора и т.н. Шведки виждал ли си? Това, че сме най-красиви, умни, надарени, с най-красивата природа е комплекс на малоценност на малката държава. Били ли сте на всички места по земята, за да го твърдите?

Не, не съм бил на всички места по света, но съм обиколил половин Европа, бил съм в: Испания, Италия, Франция, княжество Монако, Германия, Англия, Австрия, Унгария, Чехия, Словения, Сърбия, Хърватска, Гърция, Турция, Македония, Румъния + че съм ходил на Канарските острови (на остров Тенерифе) и определено възоснова на това, което съм видял във всичките тези държава мога да кажа, че българските са по-красиви! И по-важното... във всяка една от тези страни има много красиви жени, но като цяло красивите жени са рядкост там! Хеле в Испания и Гърция е някакъв кошмар!

Предвид, че живея в туристически град, говорил съм с много чужденци и всички са впечатлени от 3 неща: жените ни, цените на алкохола ни и колите, които се карат у нас! Но винаги, абсолютно винаги всички почват да хвалят жените ни! Замисли се защо... ;)
Последна промяна от megan fox на 03 юни 2011 15:27, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 юни 2011 15:26

lothar_matthaus написа:Изображение

Изображение

Изображение

голям фен съм и!Може би най-красивата българка в момента, ако се води българка въобще!Уникално момиче :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 03 юни 2011 15:28

POPCORN написа:
lothar_matthaus написа:Изображение

Изображение

Изображение

голям фен съм и!Може би най-красивата българка в момента, ако се води българка въобще!Уникално момиче :!: :!:

Чиста българка е. Родена е в България

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юни 2011 15:29

Бургас, София, Монтана, Стара Загора и др.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 03 юни 2011 15:29

megan fox написа:
lothar_matthaus написа:Няма такова нещо като най-красиви жени в някоя държава или град. В София според теб на всяка втора крачка колко от момичетата са софиянки или във Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора и т.н. Шведки виждал ли си? Това, че сме най-красиви, умни, надарени, с най-красивата природа е комплекс на малоценност на малката държава. Били ли сте на всички места по земята, за да го твърдите?

Не, не съм бил на всички места по света, но съм обиколил половин Европа, бил съм в: Испания, Италия, Франция, княжество Монако, Германия, Англия, Австрия, Унгария, Чехия, Словения, Сърбия, Хърватска, Гърция, Турция, Македония, Румъния + че съм ходил на Канарските острови (на остров Тенерифе) и определено възоснова на това, което съм видял във всичките тези държава мога да кажа, че българските са по-красиви! И по-важното... във всяка една от тези страни има много красиви жени, но като цяло красивите жени са рядкост там! Хеле в Испания и Гърция е някакъв кошмар!

Предвид, че живея в туристически град, говорил съм с много чужденци и всички са впечатлени от 3 неща: жените ни, цените на алкохола ни и колите, които се карат у нас! Но винаги, абсолютно винаги всички почват да хвалят жените ни! Замисли се защо... ;)

Очакваш чужденцът да ти каже, че са грозни ли? И не ги харесват толкова много, защото са красиви, а защото пускат лесно.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 юни 2011 15:29

Аз давам Казанлък ;) и после Пловдив ;)
YA GUNNERS YA

Peter_31
Контакти:

Мнениеот Peter_31 » 03 юни 2011 15:30

Плевен, Бургас, Стара Загора

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 03 юни 2011 15:31

rhaegar написа:Стара Загора, Плевен, Пловдив.

много точно казано, като Пловдив е отпред!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “Свободна зона”