nattt написа:Виждам, че всички сте доста въодушевени от "статията" и осъзнавам, че има огромен риск 50 човека да скочат срещу мен, но аз нещо толкова плоско, едностранчиво и необективно не бях чела.
Може до утре да си го въртим,но деградацията е посъвместна!Каза се и по-горе,пък и в драснакницата е споменато вече-има ли търсене,има и предлагане Point Finale
Нямам комплекси,харесван мъж съм,не обичам обобщенията на каквото и да е ниво,НО ти гарантирам,че това което можеш да видиш тук от бг момичетата не се среща никъде по света!Може би другите балкански държави по същите критерии,въпреки,че дори там се запазиха някакви ценности за разлика от наща *гъзария*!Та мисълта ми беше,че е изключително дразнещо да имаш срещу себе си 10 момичета и да не можеш да си избереш понеже изглеждат еднакво?!Тук дори не говоря за тия дето си лягат с дебелите чичковци,щото не ми пука за тях и живота си е техен.Та как да си избереш?Еднакво гримирани,еднакво облечени,еднакви реплики,еднакво поведение и около тях доволно пияни пичове с критерии * дреме ми ква е,важното е да е гола накрая*..Някак си доброволно се принизявате на ниво сексуални кукли и на всичкото отгоре,изглежда това става все по-модерно и лесно за приложение..Най-лошото-начин да си опрвим живота!
Знаеш ли кога в западен университет ще дойде колежката втори курс с минижупа и тежкия грим в 14 следобяда на лекция???Точно никога..А знаеш ли тук колко са такива-знаеш,всяка втора ходи по този начин на лекции,на работа,в дискотеката,в спортната зала..Слава на бога,че познавам достатъчно качествени момичета,които си патят точно от такива стереотипни мисления,но това е неизбежно,след като *яките мацки* са на всеки кьорав метър
пп Естествено,че няма да излезеш с тоя с раздърпания пуловер и небръснатата брада!А ако излизаш тоя уикенд леко разсъблечена можеш да ми пишеш