Агенти да връщат „Стара планина”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Re: Агенти да връщат „Стара планина”

Мнениеот moreni_max » 03 май 2011 16:04

mmitko написа:Това е най-малкият проблем.
Това няма да наяде гладуващите в България !

Ние сме единствената държава от Източна Европа без закон за лустрацията и по една случайност сме с най-големия процент богаташи на глава от населението и с най-бедна държава.... Дали няма да ги нахрани?

Не само ордените, всички постове в държавата трябва да им бъдат отнети и без право държавата да дава пари за която и да е организация в която има и 1 (един) доносник!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 май 2011 16:06

POPCORN написа:Значи Батков трябва първи да го върне :lol: :lol:

Значи Батков НЕ ТРЯБВА ПЪРВИ да го върне!П.Манджуков го е получил през 2002г.
Някои пак се изказват неподготвени!
Трябва да връщат още:
Живко Сталев(2002г.)-да му го вземат,щото умря
Бл.Сендов(2002г.)
Димитри Иванов(2002г.)
Александър Фол(2003г.)
Цв.Манева(2004г.)
Ах.Доган(2004г.)
проф.Г.Костов(2004г.)
проф.Ал.Янков(2004)
акад. Иван Юхновски(2004)
проф. Васил Мръчков(2004)
и още мноо-о-го други.Както виждаш,на опашката преди Батков има много хора,някои къде-къде "по-знатни" от него.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 май 2011 16:20

Аз не знам, защо някои деца във форума, чули-недочули за ДС, пак се изказват неподготвени (както винаги)!? :o 1234 пъти съм писал в този форум и ще го напиша за 1235-ти път: Не съм адвокат на Т. Батков. Деца, бившата ДС включваше няколко управления, сред които "Разузнаване", "Контраразузнаване", "Военно контраразузнаване" (или ВКР, където е отбивал военната си служба Тодор Батков) и др. Такива служби е имало, има и ще има във всяка нормална държава. ;) Правете разлика между доносници и хора, които са служили вярно на своята Родина. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 03 май 2011 16:24

Captain Stottlemeyer написа:Аз не знам, защо някои деца във форума, чули-недочули за ДС, пак се изказват неподготвени (както винаги)!? :o 1234 пъти съм писал в този форум и ще го напиша за 1235-ти път: Не съм адвокат на Т. Батков. Деца, бившата ДС включваше няколко управления, сред които "Разузнаване", "Контраразузнаване", "Военно контраразузнаване" (или ВКР, където е отбивал военната си служба Тодор Батков) и др. Такива служби е имало, има и ще има във всяка нормална държава. ;) Правете разлика между доносници и хора, които са служили вярно на своята Родина. :)

Това са глупости на търкалета от наръчника на Бай Гоце. Всичките са боклуци, работили винаги за себе си и после за държавата. Прочети малко литература, прочети Георги Марков и тогава дрънкай комунистическа пропаганда.

Те са хората които управляват България днес!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 май 2011 16:32

moreni_max написа:
Captain Stottlemeyer написа:Аз не знам, защо някои деца във форума, чули-недочули за ДС, пак се изказват неподготвени (както винаги)!? :o 1234 пъти съм писал в този форум и ще го напиша за 1235-ти път: Не съм адвокат на Т. Батков. Деца, бившата ДС включваше няколко управления, сред които "Разузнаване", "Контраразузнаване", "Военно контраразузнаване" (или ВКР, където е отбивал военната си служба Тодор Батков) и др. Такива служби е имало, има и ще има във всяка нормална държава. ;) Правете разлика между доносници и хора, които са служили вярно на своята Родина. :)

Това са глупости на търкалета от наръчника на Бай Гоце. Всичките са боклуци, работили винаги за себе си и после за държавата. Прочети малко литература, прочети Георги Марков и тогава дрънкай комунистическа пропаганда.

По тази логика всички агенти на ФБР-до стената!Защото Хувър е събирал компромати за всички в САЩ.Нали така?Като сме тръгнали-да добавим и тези от ЦРУ,щото те,пък,търгували с наркотици от Виетнам,Лаос и Камбоджа!Добавяме MI-5,MI-6,МОСАД...Изобщо,който ти хрумне...Не може да не са направили нещо.Някой да не сме пропуснали?

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 03 май 2011 16:41

Трябва да връщат още:
Живко Сталев(2002г.)-да му го вземат,щото умря
Бл.Сендов(2002г.)
Димитри Иванов(2002г.)
Александър Фол(2003г.)
Цв.Манева(2004г.)
Ах.Доган(2004г.)
проф.Г.Костов(2004г.)
проф.Ал.Янков(2004)
акад. Иван Юхновски(2004)
проф. Васил Мръчков(2004)
и още мноо-о-го други.Както виждаш,на опашката преди Батков има много хора,някои къде-къде "по-знатни" от него.

Как да връщат ???? Колко много са прославили България!! Толкова много са направили за милата ни Татковина. Без такива хора къде щяхме да сме? Сигурно да се безпокоим да не удари някой самолет или бомба метрото. А сега като нямаме самолети, метро, големи сгради от какво да се безпокоим. То няма едно дърво да ги запукаш, щото ги отсякоха и изнесоха (и подпалиха). Нека да им дадат на тези хорица... ами то не остана какво да им се даде.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 май 2011 16:52

moreni_max написа:Това са глупости на търкалета от наръчника на Бай Гоце. Всичките са боклуци, работили винаги за себе си и после за държавата. Прочети малко литература, прочети Георги Марков и тогава дрънкай комунистическа пропаганда.

Колко глупости си изписал в 3 реда и сам не знаеш. Доста хора от ДС са помогнали на България поне 100 пъти повече, отколкото ти лично... Доста уважавани от мен хора са били в ДС и са служили вярно на родината, а не на себе си. Хора, които ти не познаваш!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

KellyB

Мнениеот KellyB » 03 май 2011 16:54

moreni_max написа:

Ще добавя само, че до 1989 г. казармата беше задължителна - където те пратят, там служиш 2 години. Нямаш право на избор! По тази логика излиза, че всички, които са били в поделенията на МВР, УБО, Гранични войски, са служители на ДС! Хайде опомнете се малко и не пишете глупости.
P.S. Съвсем други неща е писал Г. Марков за ДС, не за казармата.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 04 май 2011 09:01

Наистина трябва се разграничят доносниците и хората работили за България в системата на ДС
Ето давам ви пример, който не е известен почти никому...През времената на Възродителния процес, в едно село в Шуменско, турци отвличат автобус с деца, шофьорът са му сложени бомби по тялото.В такава ситуация познайте кой е пратен да оправя положението ..хората именно от тази ДС.Един от тези хора ми е личен познат, има си и своите лоши черти като човек. но 100% патриот.Преди няколко години вече когато е извън системата на ДС ,отново показа какви трябва да бъдем.В автобус на Градски транспорт се качва циганин, и започва да псува ''ще ви еба майката българска''..единственно и само той става и го пребива в самия автобус'''..... А това, че икономиката ни е в тяхни ръце е най-сигурното нещо в държавата ни :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 04 май 2011 11:26

Вярно е за разузнавачи и контраразузнавачи, за борбата примерно със "Сивите вълци" и т.н. Ама че е най-добре при хора насилници и доносници, айде... Дай да изберем най-силната маймуна и най-мазната змия да ни управляват, пък след това питай защо свестните деца заминаха в чужбина, а тук се подпомагат само мангалите.
И кой от тези патриоти е взел орден?

Върни се в “Свободна зона”