Злокобна директива на ЕС ограничаваща природолечението!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Злокобна директива на ЕС ограничаваща природолечението!

Мнениеот Red_Pride » 09 мар 2011 10:53

Аз билки от аптеки и дрогерии не си купувам :lol: Ако ми потрябва нещо си бера :mrgreen:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 09 мар 2011 12:12

Real_Madrid1 написа:Тази тема веднага да бъде преместена в "Днес се усмихнах защото.." хаха колега още немога да спра да се смея , ти сериозно ли !?!

Винаги съм знаел, че глупавите хора са по-щастливи! :mrgreen:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 09 мар 2011 12:38

Пийте си билките или каквито там лекарства са ви предписани :lol:
Нов Световен Ред :lol:
Световния ред винаги е бил, е и ще бъде един и същ, просто защото отговаря (напълно логично) изцяло на нашите най-отличителни характеристики като вид. Доминиращи сме над останалите такива, но това не значи, че всичко животинско в нас е безвъзвратно заличено от еволюцията. Винаги ще има "борба за власт и за трева", и това е нещо нормално. Инсцениран 11.09, Световен Заговор, "създаване" на СПИН, ето това е НЕнормално. Параноята е гадно заболяване (или по-скоро симптом на такова), но е лечимо, или поне може да се контролира, с медикаменти, любезно предоставени от фармацевтичните корпорации, тези зли слуги на омразните масони :lol: Не отричам, че са мафия, и то с връзки нависоко, но чак заговор... Пределно ясно ми е, че цялата ни материална култура, 100%, е плод на огромни корпорации, и ако искаш да не ги храниш, трябва да идеш да живееш в някоя пещера. Да, не е грешно да се каже, че те, и съответно хората, които ги управляват, практически държат света в ръцете си, че си играят с живота на хората особено в държави като САЩ, но Заговор? Масони? Защо смятате, че това е някакъв древен таен заговор, при положение, че всичко се прави абсолютно открито и явно, пред очите на цял свят? Просто така стоят нещата, всеки го знае, не е тайна, имаш ли състояние над едни определени милиарди, света е твой, можеш да правиш абсолютно всичко, което ти скимне, и винаги всичко ще ти се разминава, имаш неограничен контрол където и когато си поискаш. И не ти трябва "заговор за свеждане на населението" до незнам си каква бройка, трябват ти само пари. Няма нужда да си масон, темплиер, евреин, или какъвто там етикет ти лепнат съответните хора с прекалено много свободно време.

Потребителски аватар
lafsho
Контакти:

Мнениеот lafsho » 09 мар 2011 12:48

Затова правете си сами ракията и виното,а ако ми каже как се прави бирата-Черпяяяя :)
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 09 мар 2011 14:38

Поредният изблик на шизофрения от хора, нямащи какво да правят.
Лекар съм и работя от години в Германия като такъв. Няма такива новини, това пак е от "Агенция СКАТ".
Няма как да забранят билките, масата от лекарствата са производни от природата. Всеки ден ми се налага да инжектирам дигиталис, да не говорим за антибиотици. Част от химиотерапията е от разтителен произход.
Има хора, научени от малки да мразят и да плюят жлъчка. На такива и да им говориш, файда няма, в клавата си имат тонколона "СКАТ". :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 мар 2011 14:52

Вероятно много от Вас ен знаят, но в САЩ е забранено на обикновения човек да си засъди плодово двръвче, зеленчук или плод в градината. Защо? Не знам смао мога да предполагам, че не искат хората да се хранят здравословно, а не с ГМО и нитрати.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 мар 2011 15:21

dafquezz написа:Пийте си билките или каквито там лекарства са ви предписани :lol:
Нов Световен Ред :lol:
... но Заговор? Масони? Защо смятате, че това е някакъв древен таен заговор, при положение, че всичко се прави абсолютно открито и явно, пред очите на цял свят?

8-)

Колега, ти си интелигентен човек и не мога да разбера ... или си далеч от реалния живот, или просто си заинтересован от всичко, което става със света и в частност с България, щом отричаш очевАдни истини.
Мислиш ли, че хората с милиардите ще оставят нещата просто ей така ... да се развиват от самосебе си ? Смяташ ли, че тези хора ще рискуват и няма да искат да поставят всичко под ТОТАЛЕН КОНТРОЛ, което ще гарантира световното им господство за вечни времена ?
Допускаш ли, че ТЕ ще оставят лавинообразно нарастване на населението на планетата Земя, което в един момент няма да е в състояние да се изхранва и ще изчерпа всички природни ресурси ... ?
Смяташ ли, че за ТЯХ ние обикновените хора сме нещо повече от мравката в мравуняка, който наблюдаваш някъде от високо ?
Мравките обаче не бива да стават прекалено много, защото могат да напъплят дори и високостоящия ...
ТЕ искат всичко за себе си ! ТЕ се поставят над Бог !
Най-малко пък ние българите трябва да се съмняваме в съществуването на конспиративни планове, виждайки какво направиха с родината ни и народа ни през последните 21-22 години ...
Или смяташ, че стопяването на един близо 10 милионен народ до 6-млн. само за 20 години е естествен процес ?
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
katiteodor
Контакти:

Мнениеот katiteodor » 09 мар 2011 16:14

нали не вярвате , че такава директива ще действа у нас? колкото действа забраната на казаните за ракия в мазето. стига сте се кахърили. никой няма да спре всеки от вас да отиде в гората да си набере билки и да си ги пие в къщи. то и врачките са забранени но те си работят.
:oops:
ЦСКА

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 09 мар 2011 18:11

marmi52 написа:Мислиш ли, че хората с милиардите ще оставят нещата просто ей така ... да се развиват от самосебе си ? Смяташ ли, че тези хора ще рискуват и няма да искат да поставят всичко под ТОТАЛЕН КОНТРОЛ, което ще гарантира световното им господство за вечни времена ?

"Нещата" са вкарани в такива релси, че е невъзможно да се развият по различен от най-удобния за "тях" начин, това мисля. А дали е за вечни времена - това не знам, знам само че човек не живее вечни времена, и едва ли някой гледа по-далеч в бъдещето от това децата му да са добре.

marmi52 написа:Допускаш ли, че ТЕ ще оставят лавинообразно нарастване на населението на планетата Земя, което в един момент няма да е в състояние да се изхранва и ще изчерпа всички природни ресурси ... ?

Допускам, че с намаляването на ресурсите, властта на тези, които ги притежават, само ще се увеличи. И когато еидн ден вече не могат да ни продават петрол, на секундата ще започнат да ни продават отдавна разработените алтернативни източници на енергия.

marmi52 написа:Смяташ ли, че за ТЯХ ние обикновените хора сме нещо повече от мравката в мравуняка, който наблюдаваш някъде от високо ?

Не, не смятам.

marmi52 написа:Мравките обаче не бива да стават прекалено много, защото могат да напъплят дори и високостоящия ...

Колкото повече са мравките, толкова по-лесно е за управляващия да се възползва от психологията на тълпата. Ако може и да се държат възможно най-необразовани - най-добре. Още римляните са открили тази проста истина. Доставяш хляб и зрелища в достатъчни количества, и всичко е под контрол.

marmi52 написа:Най-малко пък ние българите трябва да се съмняваме в съществуването на конспиративни планове, виждайки какво направиха с родината ни и народа ни през последните 21-22 години ...
Или смяташ, че стопяването на един близо 10 милионен народ до 6-млн. само за 20 години е естествен процес ?

Е тук вече съм горе-долу съгласен, само дето не смятам, че масони или някакви други "тайни" общества имат пръст. Просто целия ни преход е иницииран, проведен и завършен от наши висши ченгета и други партийци, под вещото ръководство на големия брат, с цел реално нищо да не се промени. И виждаме резултата - парите ни си останаха в тези хора, които разполагаха с тях и преди 10ти, и все те са си на власт, под една или друга форма.

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 09 мар 2011 21:42

Мерси за отговорите. Радвам се,че повечето форумци разбират за какво става дума.

Batty много ти благодаря за шизофренията! Как позна?
Хора като теб провалят единството на този народ! Това си го закачи на стената!
Директивата я има в нета на английски! Как можеш да твърдиш, че няма такова нещо? Коментар срещу нея засега са направили експерти чужденци а не българи!
Абсолютно вярно е написаното за САЩ.

Real madrid продължавай да се смееш! На мен обаче изобщо не ми е смешно. Миналата година опитаха да си прокарат гмо-то тези мръсници, "Монсанто" идваха от там където са ги изритали, и естествено България като слабосъпротивителна страна за тях е рай за мръсните им щения!
Сега искат да ни накарат да спрем и билковите ни лекарства. Утре ще се опитат да ни вземат апартаментите...

http://www.sofia-press.com/%D0%BF%D0%BE ... 0%B2%D0%B0

Върни се в “Свободна зона”