Христо Луков - Един велик българин !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Христо Луков - Един велик българин !

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 фев 2011 11:09

Съветски Комунист написа:.....

Ха-хаха-а! Как се измъкна от усмирителната риза бе, "другарю"?! :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Lyubo68
Контакти:

Мнениеот Lyubo68 » 05 фев 2011 11:20

Браво за темата,не трябва да забравяме Великите Българи.Да си спомним и за ген.Никола Кочев и кап.Цвятко Николов!!Винаги в нашите сърца!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 05 фев 2011 11:21

VelBujd написа:Браво! Много хубава тема.Лично аз не бях запознат с тази информация, нищо че съм от Кюстендил. Направо не си представям какво щеше да е, ако бях от другата страна на чертата на картата :shock:

Aбе ако беше от другата черта на картата можеше и сега да сте по-добре, но със сигурност нямаше да сте по-зле.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 05 фев 2011 11:23

Поклон пред паметта на големия българин - генерал Луков! Дано Господ прости на неговите убийци - комунистическите келемета (и сега, след половин век) те дори не могат да пишат!
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 05 фев 2011 11:33

Дълбок поклон![youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yO-PNjfmCPY[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Луковмарш 2013

Мнениеот Червени_шампиони » 15 фев 2013 23:54

[center]Изображение[/center]

[center]Надслов: 70 години безсмъртие
Дата и час: 16.02.2013 г., 17:30 ч.
Сборен пункт: Площад “Света Неделя”[/center]

Когато на 16-ти февруари софийските улици бъдат осветени от факли в ръцете на дълги колони български националисти и по този начин те почетат достойно делото на ген. Христо Луков, това ще е кулминацията на няколкомесечен труд. Но за да може това шествие да се състои, националисти от цялата страната не пестят сили и средства седмици наред в усилена подготовка. Акции с пропагандни материали, събрания и лекции, изработка на факли и други материали за шествието – всичко това върви вече с пълна сила. Но упорития труд на националните активисти не е достатъчна предпоставка за успешното протичане на кампанията и шествието. Лепенките и листовките за пропагандните акции, залите, в които се провеждат събранията и лекциите, факлите, венците и транспарантите за самия марш, всичко това струва много пари. Тези пари няма да дойдат от днешното подобие на българска държава, която е по-скоро инструмент за заличаване на българския народ и прави всичко възможно такива герои да бъдат забравени. Парите няма да дойдат и от стотиците фондации или организации, които иначе претендират, че подпомагат добри каузи, но в действителност са начин алчни безродници да натрупат още богатства, като същевременно си придадат вид на щедри дарители. Парите, които са нужни за Луковмарш могат да дойдат само от едно място, и това са самите български националисти, които искат мероприятието да продължава да се провежда и разраства. И ти, който четеш тези редове, можеш да помогнеш, ако за теб е важно имената на Васил Левски и ген. Луков и това, което са направили, да не бъдат забравено от днешната младеж, ако искаш напук на либерално-демократичната управленска върхушка, млади български националисти да маршируват гордо по улиците и площадите на родината, ако за теб националната солидарност не е изпразнена от смисъл фраза, която възхваляваш на няколко бири, а начин на практика да подкрепиш националното дело и съратниците си. Може да го направиш, като си закупиш някой от нашите рекламни материали от тук или ако да направиш парично дарение, като се свържеш с нас на info@lukovmarsh.info. Ние не искаме непосилни саможертви и сме наясно, че времената не са леки за никой, но 5 или 10 лева може да отдели всеки, който е наясно със саможертвата на героите, които почитаме и осъзнава дълга, който носи като техен наследник. Да покажем, че солидарността е оръжие, което можем да използваме добре за нашата борба!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Луковмарш 2013

Мнениеот Червени_шампиони » 15 фев 2013 23:55

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 16 фев 2013 00:03

http://news.ibox.bg/opinion/id_1967173233 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KPaVrnp3kOs[/youtube]
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 16 фев 2013 00:08

И от феновете на Ботев Пловдив ще има голямо присъствие !
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 фев 2013 03:50

Как може да петните името на Апостола, келеши?! Засрамете се! България загина не само заради комунистическите изроди, които властват 70 години, но и заради вас - едно младо поколение, което не знае нищо!!! Кои сте вие да поставяте светият образ на Левски там? Кой ви е дал право? България я няма вече! Що за кощунство?! Някой от вас чел ли е въобще идеите на Левски...а забравих... неграмотни сте. Вие знаете да носите свастики и бомбъри и всеки, който сгъне три изречения подред и в тях присъстват думите "нация" и "България" да почитате като бог... Та повечето от вас пишат български с главна буква, с което плюете на българския език. Нямате срама от нищо!

Аз съм роден и съм част от страна, от едно общество, което е гордо със свободни и толерантни хора, а вие сте част от една държава (не страна) пълна с омраза и комплекси. Аз съм горд, че съм имал сънародник като Левски, който е осъзнал неща, които вие няма и с най-големия напън на гънката си няма да осъзнаете ... Вие сте ЧАЛГА.

Върни се в “Свободна зона”