Последният светец в един загиващ в порочността свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Iuliqno Ronaldo
- Контакти:
Re: Последният светец в един загиващ в порочността свят
може да го намерите и пред църквата "Свети Седмочисленици" 
И аз се просълзих,този човек показа на всички какво е вяра в господ.Дано да имам честа да го срещна някога.
Уникален човек,не знаех за него,дано да е жив и здрав още дьлги години!Благодаря на автора за темата...
сигурно много хора ще се отдръпнат от жалкия му вид, от дрипите, от трудно разбираемия говор; неграмотен е, няма знания - за да поучава, не разбира какъв е света днес около него, не познава "теорията" на вярата си - с Карбовски бърка греховете със заповедите, не се е замислял какво ще направят комунистическите свини от т.нар. Свети Синод със събираните монетка по монетка 36 000 лв, предизвиква снизходителна усмивка с думите, че телевизията е от дявола...
точно както е казал Исус - блажените нищите духом, защото тяхно е царството небесно
(също и - по-скоро камила ще мине през иглено ухо, отколкото богатият ще влезе в царството небесно
)
жив и здрав да е!
все си мисля, че бедата ни не е там, че няма повече като бай Добри (сигурно има, но не ги забелязваме), а че такива по детски чисти хора нямат шанс да са по-активни, да проповядват, да спечелят влияние в църквата, да се заемат с просвещение, с кухни за бедните и т.н. и т.н., неща, които се случват в други църкви и на други места по света... сещам за младия пловдивски владика, дето хем го играе фанатик (дето се заключи в църквата отвътре като дойде папата, сакън еретик да не влезе в светата обител), хем има 2-3 лимузини, носи часовници за по 10 хил евро и се слага по билбордове...
таман да завия към темата, че преди 10-тина часа бат Бойко е отпуснал 710 хил. лв за ремонти на манастири (които ще се усвоят не знайно как, без обществени поръчки) и как НАП още не може да разбере дали Синодът се издължил с едни 2,5 млн лв за дължимите осигуровки на свещениците, и се сетих, че бай Добри май не заслужава да бъде споменаван заедно с нашта си църковна мафия.
А може би пък ние сме длъжни да следим какво става - и с нашите (от бюджета) 710 хил лв, и 36-те хил на бай Добри.
Заради него
точно както е казал Исус - блажените нищите духом, защото тяхно е царството небесно
(също и - по-скоро камила ще мине през иглено ухо, отколкото богатият ще влезе в царството небесно
жив и здрав да е!
все си мисля, че бедата ни не е там, че няма повече като бай Добри (сигурно има, но не ги забелязваме), а че такива по детски чисти хора нямат шанс да са по-активни, да проповядват, да спечелят влияние в църквата, да се заемат с просвещение, с кухни за бедните и т.н. и т.н., неща, които се случват в други църкви и на други места по света... сещам за младия пловдивски владика, дето хем го играе фанатик (дето се заключи в църквата отвътре като дойде папата, сакън еретик да не влезе в светата обител), хем има 2-3 лимузини, носи часовници за по 10 хил евро и се слага по билбордове...
таман да завия към темата, че преди 10-тина часа бат Бойко е отпуснал 710 хил. лв за ремонти на манастири (които ще се усвоят не знайно как, без обществени поръчки) и как НАП още не може да разбере дали Синодът се издължил с едни 2,5 млн лв за дължимите осигуровки на свещениците, и се сетих, че бай Добри май не заслужава да бъде споменаван заедно с нашта си църковна мафия.
А може би пък ние сме длъжни да следим какво става - и с нашите (от бюджета) 710 хил лв, и 36-те хил на бай Добри.
Заради него
Всъщност старецът си е много нормален, а ние и света, в който живеем сме ненормални.
Живеем в света на изгубените (или по-точно подменените) ценности, където считаме свестните за луди.
Материалното отдавна е засенчило духовното в душите ни ... Продали сме се на Дявола и системно му слугуваме ...
"Телевизията е дяволска работа" ...
Не е ли прав и в това дядо Добри ?
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
страхотна аура има може да се заредиш от него с позитивна енергия кара те да се замислиш за истинските неща но въпреки това си продължаваме както си знаем
- child in time
- Контакти:
Има нещо сюрреалистично в цялата работа! Границата между лудостта и гениалния чист ум в случая е наистина много тънка!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- South_Park
прав е за телевизията , аз изобщо не гледам ( само футбол) и се чувствам много добре
, тая тръба е създадена от масоните с цел - контрол над съзнанието
Последна промяна от South_Park на 28 яну 2011 10:01, променено общо 1 път.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- n0_FeArBG
- Контакти:
child in time написа:Има нещо сюрреалистично в цялата работа! Границата между лудостта и гениалния чист ум в случая е наистина много тънка!
Пич и аз не съм вярващ(ако съм те разбрал правилно,пък и засега не съм вярващ
Но просто като го гледам незнам...изпитвам някакви странни чувства както каза един колега по-горе,все едно виждам Господ...Чистота,святост,мъдрост и доброта,това е този човек!!!И аз се надявам да го срещна!
ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
child in time написа:Има нещо сюрреалистично в цялата работа! Границата между лудостта и гениалния чист ум в случая е наистина много тънка!
Този човек е много далеч от лудостта!!!!
От него извират смирението и добротата!!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]